Vinderen af Cost:bart

Dagens Julius – Kulör størrelsesvejledning

KulörKulörJulius i: Kulör hættetrøje – 299,75 kr. // HOUNd jeans model Big Twister //
 
 

Størrelsesvejledning på Kulör

 

I sidste uge blev jeg konfronteret med spørgsmål omkring størrelsesforholdet på Kulör igennem søde Kaja fra Shopping4kids

Flere mente at Kulör var ekstremt småt i størrelsen og at man derfor skulle købe optil 2 str. større end barnet ellers plejer at bruge. Det har egentlig aldrig rigtig været min opfattelse at det var så grelt, så jeg satte mig for at undersøge sagen ;0)

Julius har her en helt ny Sweatshirt på fra Kulör i str. 12 år, og han er normalt en str. 10 år. Den er stor til ham, og egentlig ville en str. 10 måske passe ham lige præcis. MEN man skal lige tænke på at tøjet som regel kryber en anelse ved første vask, og i en str. 10 ville den ikke kunne tåle at krymbe. Så jeg har derfor valgt str. 12 til Julius i alle Kulörs overdele.

Mht. bukser fra Kulör, så har jeg her den modsatte opfattelse. Bukserne er store i str. og Lucas som er str. 116, har bukser derfra i str. 116. Julius der er str. 140/10 år har også bukser fra Kulör i str. 140/10 år.

Så det er altså kun i overdelene at vi går en str. op. Og det er altså ikke 2 størrelser, men kun 1 størrelse.
Det kan sagtens være at I har været vant til at Kulör svingede så meget, men jeg har talt med dem der står bag mærket og de bekræfter at de har arbejdet rigtig meget med størrelserne igennem det sidste år.

Så hermed er det råd givet videre ;0)
Håber det kan bruges?

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

   

4 kommentarer

 • Jeg kan kun give dig fuldstændig ret. De bukser vi har købt over nettet har været aaalt for store, og vi har måttet vente et år med at tage dem i brug, hvorimod de t-shirts vi har købt skulle have været 1-2 numre større- de er nemlig meget korte.:)

  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej pernille..
  nu har i taget swaets og jeans.. jeg kan tilføje at sidste sommer var mine drenge 5år.. da skulle de have str 7 og 8i deres t-shirts.. de krymper meget voldsomt i vask, og jeg forestille mig at dem de skal have i år skal nok være str 10år.
  Mvh christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for råd og vejledning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Cost:bart