Dagens Julius - Cost:Bart konkurrence

Dagens Lucas – Mala

MalaMalaMalaMala jumpsuit // Hummel TEX sneakers // JOHA undertrøje //

Mala jumpsuit

Det var egentlig ikke meningen vi skulle tage de her billeder af Lucas den anden dag, men han ville så gerne selv da vi skulle tage af Julius. Så det endte med at de faktisk blev ret gode :0)
Jeg ved godt at jeg har skrevet om Mala Jumpsuiten før, men nu kom anledningen lige igen. Det er nemlig en af Lucas’ yndlings beklædningsdele lige pt. Og så kunne jeg da samtidig lige gribe chancen og fortælle jer at den nu er kommet hjem igen i SS13 kollektionen.

Den har samme snit, men i en lidt anden farve og fås både til drenge og piger.


Mala jumpsuits – 449,75 kr.
 

For Lucas har det altid været super vigtigt at han havde tøj på der var behageligt at have på, og det synes jeg virkelig at Mala er. Jeg synes selv Lucas er ved at være for stor til de her bløde materialer som velourbukser osv. men alligevel kan Mala godt tiltale mig ved at de har det lidt funky og skæve snit på flere af deres styles.

Deres SS13 kollektion er netop landet i butikkerne, og jeg må da indrømme at der er et par ting imellem jeg godt kunne overveje til Lucas. Jumpsuiten ville vi klart også investere i, når han snart vokser ud af den han har fra sidste kollektion.

Mala

Mala SS13 kollektion – Find den her.
 

Hvad synes I om Mala? Og kunne I finde på at investere i noget fra SS13 kollektionen?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

   

1 kommentar

  • Anja Balle

    Ja det kunne jeg. Har kun haft meget lidt MALA men har været glad for det.
    Min søn er 2 år, så jeg synes deres tøj stil passer perfekt til den lille baby han stadig er i mine øjne men også den seje dreng han er 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Julius - Cost:Bart konkurrence