New Generals SS13 - Forår/sommer

Konkurrence – Seje sweatshirts fra D-xel

Konkurrencen er slut

D-xel SweatshirtD-xel wayne

Julius har følgende på: D-xel crewneck – 199,75 kr. // D-xel Wayne jeans i bordeaux – 349,75 kr. //
 
 

Konkurrencen er slut

 

Julius er nu for alvor groet helt ud af de gængse børnetøjsmærker og nærmest udelukkende oppe i tween mærkerne. Puha det er lidt vildt synes jeg og heldigvis kan man stadig få flere af vores yndlingsmærker fra de sidste mange år op i str. 12 år, så vi også stadig har en fod med i den lejr og uden at det bliver for voksent og for sejt endnu.
Han er trods alt kun 8 år, men bruger en str. 10 år i tween mærkerne som ofte er lidt større i str. end børnetøjsmærkerne. Han kan således snart ikke være i en str. 10 år i børnetøjsmærkerne :0(

Et mærke som vi dog er blevet ret glade for er D-xel som laver tween tøj til børn i alderen 8-16 år. Mærket har vores yndlingsbukser; D-xel wayne jeans og lige i øjeblikket er Sweatshirts, de såkaldte crewnecks et kæmpe hit.
Hættetrøjer er fortid, og det er da et eller andet sted ret befriende at slippe for den hætte :0)
Jeg har tidligere skrevet om D-xel crewneck lige HER og D-xel Wayne jeans lige HER og HER og HER.

Vi ser også lige nu crewnecks mere og mere på voksen moden, og derfor er det ganske naturligt at det også rykker ned på tweens segmentet.
Det er lidt sjovt, som Julius nu er nået en alder hvor moden og de nye forskellige trends er lidt tættere på voksenmoden. Og så igen er det altså også ret skræmmende…… GISP!

D-xel crewneck

D-xel crewnecks fra SmartKids.dk – 199,75 kr. 
 

De nyeste D-xel produkter i Julius’ klædeskab er de bordeaux farvede Wayne jeans og de to crewnecks med stort SWAG print.
Julius er 8 år, men stor af sin alder og bruger derfor str. 10 år i D-xel. Hvis dit barn lige er gået op i tween mærkerne, så skal du være opmærksom på at de som regel er sizet efter et lidt andet str. forhold. Således er str. 10 år i de gængse børnetøjsmærker nærmere en str. 8 år i tween mærkerne end en str. 10 år. Lidt forvirrende og noget man lige skal vænne sig til.

De bordeaux farvede bukser er vi virkelig glade for, og vi har også haft bordeaux farvede jeans fra Hummel, se bare HER og Lucas har også bordeaux jeans på lige HER.
Jeg oplever ofte at folk mener at bordeaux ikke er en farve til drengene, men jeg er personligt stor tilhænger af bordeaux til drenge. Og så kan det faktisk sætte sammen med meget, selvom man måske ikke lige tror det ;0)

Vind D-xel crewnecks og iPAD mini

 

Konkurrencen er slut

 

I samarbejde med D-xel har jeg fået lov at udlodde 1 valgfri D-xel crewneck fra SmartKids.dk til 2 heldige læsere her på bloggen.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: “Like” D-xel på FaceBook lige her. Så deltager du også samtidig i konkurrencen om en iPAD mini :0)

3: Skrive en kommentar herunder med angivelse af om I ønsker den blå eller den grå crewneck og i hvilken str.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 16. januar  :0)

 

Præmien gælder kun til de to omtalte D-xel crewnecks på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

   

113 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Generals SS13 - Forår/sommer