Test - Me Too vinterjakke og skibukser

Udsalgstip – Mala 50%

Den aktive læser vil vide at vi er store fortalere for jumpsuits herhjemme :0) Enten hader man dem eller også elsker man dem. Jeg har nok et eller andet sted altid hadet dem og syntes de var noget så forfærdelige, men jeg bliver også nødt til at slå et slag for komforten og det som egentlig altid har været det vigtigste for mig i forhold til børnetøj – nemlig at det skal være rart og behageligt at have på :0)
Og det er en jumpsuit altså i den grad – om man hader den eller ej.

MalaLucas i Mala jumpsuit som lige nu er på udsalg til 50% – 249,75 kr. (før 499,75 kr.)
 

Lucas har her i efteråret og vinteren 2012 været rigtig glad for sin Mala jumpsuit. Herhjemme hedder den hyggedragten.
Jeg elsker når mine børn har det rart i deres tøj og kan udfolde sig præcis som jeg synes et barn skal kunne udfolde sig.

Mala laver børnetøj, der har en ekstremt høj komfort i deres tøj. Det er bløde og behagelig materialer – og så er der gang i farverne og ofte de lidt skæve vinkler.
Der er altid en farverig detaljer på tøjet, som f.eks. på Lucas’ grå jumpsuit som har gule detaljer der giver den et sejt udtryk.

Halv pris på alt MALA

Lige nu er vi i fuld gang med at forberede udsalget på SmartKids.dk som starter på fredag d. 4. jan. Og det bliver et brag af et udsalg kan jeg vist roligt love.
Allerede nu er der dog en del der er sat ned og således er ALT Mala faktisk nedsat til halv pris og du sparer derfor 50%.
Find alt Mala lige her: 50% på Mala 

Mala udsalg

Find alt Mala lige her: 50% på Mala 
 

Du kan løbende følge med på aktuelle nedsættelser lige her: Nedsatte varer

Er I udsalgsklar og er der noget bestemt I leder efter på udsalg?

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

  • Pernille

    Hej Karina,
    Jeg synes den er ret normal i str. og når man først har vasket den så kan den krybe en anelse. Så jeg ville måske istedet tage en str. 104 ;0)
    De bedste hilsner
    Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er helt klar på udsalg og er også startet lidt. Min yngste er meget misundelig på storebrors jumpsuits – så det ville være helt på sin plads at bestille den her til ham jo 🙂 Må jeg sprøge dig til str på Mala? Han er nemlig 3 1/2 men bestemt ikke af de største og meget af hans tøj er stadoig str 92. Og har lige tjekket og den er udsolgt i str 98. Men hvis du nu ku fortælle mig at den var en smule stor i str?? Så måske 92 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - Me Too vinterjakke og skibukser