Test - Småfolk flyverdragt

Vind – Hust & Claire uld for 1.200 kr.

Hust & Claire har den lækreste uld serie, som både fås i 100% ren uld og i uld/bomuld.
Netop nu er det højsæson for uldtøjet til børnene og derfor har jeg fået lov at teste Hust & Claire og også udlodde Hust & Claire valgfrit uld fra SmartKids.dk til en heldig læser til en værdi af 1.200 kr.

Vi har testet både 100% ren uld og uld/bomuld fra Hust & Claire.

 

Joshua tester Hust & Claire 100% ren uld

Hust & Claire uldJoshuas mor beretter:

Vi har fået lov a teste 100% uld-undertøj og nattøj fra Hust & Claire.

Vi har hver også sidste år haft uld undertøj og nattøj, men ikke tidligere 100% uld, så har det været en blanding af uld/bomuld, som vi faktisk har været glade for.
Joshua har desværre svært astmatisk bronkitis og så snart vejret skifter, så bliver han med sikkerhed syg. Han raller så ekstremt så han ofte kaster op, hoster og snotter utrolig meget. Han har svært ved at komme over det og får derfor astma-maske 3 gange om dagen her i vinterhalvåret.
Vi fik derfor sidste år anbefalet, at prøve uld-bodyer og lange underbukser i uld ? hvilket vi gjorde. Det har resulteret i, at vores dreng ikke har været syg de sidste 8 mdr, hvilket er HELT fantastisk.

Jeg var derfor utrolig glad for, at vi fik lov, at prøve dette 100% uld fra Hust & Claire på Joshua. Kvaliteten er HELT anderledes, i forhold til uld/bomuld. Det er enormt blødt og dejlig let. Selv efter det er blevet vasket en del gange er det stadig lige så blødt og ?trækker? sig ikke sammen, som jeg oplevede med uld/bomulds bodyerne som vi havde sidste år, selvom vi altid har vasket på 30 grader og med uldvaskemiddel.

Vi har fået lov at teste 3 x undertrøjer, 2 x boxershorts, 1 x nattøj og 2 x strømper.

Undertøj: 

Undertrøjerne er i str. 92 og sidder rigtig godt på Joshuas smalle krop. De sider godt tæt og er tilpas lange til at komme ned i boxershortsene, så han ikke skiller på midten. Boxershortsene er str. 86 og sidder ikke tæt i benene, hvilket jeg ikke syntes gør noget, da de sidder fint tæt i livet. Boxershortsene er dog 45% Bomuld, 45% uld og 10% Polyamid. Intet af dette kradser overhovedet og er som sagt utrolig blødt. Virkelig lækker kvalitet som forbliver blødt. Normalt bruger Joshua str. 92 i bluser og str. 86 i bukser, så syntes det er normalt i størrelsen.

Nattøj:

Nattøjet består af en langærmet bluse og et par lange underbukser, begge i str. 92. Dette sæt er også utrolig blødt og meget behageligt for Joshua at have på, da han kan røre sig fuldt ud. Det har en god pasform og passer godt til hans smalle krop. Vi har brugt sættet nærmest konstant ? vi er super glade for det. Vi vil også betegne dette som normalt i størrelsen.

Strømper:

Mit førstehåndsindtryk af strømperne, var at de kradsede, fordi de føltes lidt ?stive? undenpå, men da jeg fik pakkede dem helt ud og mørket dem indeni, var de dejlige bløde. Joshua syntes de er dejlige, at have på og ville ikke have dem af, da han skulle sove :0) Strømperne er str. 22-24 og også normale i størrelsen og sidder rigtig godt på Joshuas fod.

Jeg er meget positivt overrasket over Hust & Claire 100% uld. Da vi modtog det var Joshua netop begyndt at skrante og hoste, og da han i to nætter havde sovet med uld-nattøjet med uld-undertrøje indenunder ? var det ovre, og vi slap for en sygedag alle sammen J Jeg er overbevist om at uld-undertøjet hjælper utrolig meget på Joshuas astma ? vi kan KLART anbefale uld fra Hust & Claire.

 

Joshua har testet følgende:

Hust & Claire ren uldHust & Claire brun uld t-shirt – 299,75 kr. // Hust & Claire brune uld leggings – 249,75 kr. //
Hust & Claire blå undertrøje – 199,75 kr. // Hust & Claire blå tights uld/bomuld – 119,75 kr. //
Hust & Claire brun undertrøje – 199,75 kr. // Hust & Claire brune tights uld/bomuld – 119,75 kr. //

 

Lucas tester Hust & Claire uld/bomuld

Hust & Claire uld/bomuldLucas’ mor (Pforpernille) beretter:

Som jeg har nævnt flere gange før her på bloggen, så er Lucas udstyret med en ekstrem problematisk hud. Han har atopisk eksem (børneeksem) over hele kroppen og har i sine første 3½ år af sit liv været konstant syg. Sådan er det heldigvis ikke mere, men hans børneeksem er han dog stadig meget plaget af.

Derfor er det også første år, at vi sådan rigtig er blevet de store uld fanatikere herhjemme. Vi har simpelthen ikke turde kaste os ud i det før, men som I kan læse i mit tidligere indlæg lige her og her, så har det været en stor succes i år og Lucas har nu ikke andet end uld/bomuld undertøj og nattøj på.

Da vi modtog Hust & Claire uld/bomuld til test, var jeg fra start af fuldstændig imponeret over detaljerne og kvaliteten. Da Lucas’ jo har børneeksem skal han helst ikke have uld direkte mod huden og vi tester derfor uld/bomuld.
Hust & Claire har det blødeste lag bomuld inderst og så i kontrast farve til ydersiden som er i ren uld. Det er lidt svært at forklare men jeg har forsøgt at tage lidt billeder af det. Jeg synes det er SÅ fint og gennemført og samtidig er mærket i nakken trykt direkte på tøjet. Så der er absolut intet der kradser.

Hust & Claire uld/bomuldBilleder af detaljerne på Hust & Claire uld/bomuld
 

Som man nok også kan se på billederne, så er tøjet også mulig at mikse på kryds og tværs. Virkelig en fed detalje at alle farverne i den stribede t-shirt og undertrøje er at finde i ensfarvede underdele til at passe sammen.

Lucas er på nippet til at bevæge sig over i str. 116, men har alt tøjet fra Hust & Claire i str. 110. Det sidder fint og eftersom det er nattøj og undertøj kan vi godt lide at det sidder godt til. Nattøjet kunne nok godt være str. 116, men undertøjet er perfekt i str. 110. Jeg vil sige at det er meget normalt i str.

Alt uld/bomuld tøjet kan vaskes i maskine på 40 grader – men husk at bruge uldvaskemiddel :0)

Lucas har ikke været syg en eneste dag siden han begyndte med uld/bomuld – hvilket han gjorde allerede i starten af september.

Hust & Claire serien er efterhånden blevet vores fortrukne pga. flere ting:
– God bred elastik i taljen på både leggings og underbukser
– Design og mulighed for at mikse på kryds og tværs
– Virkelig lækker kvalitet og meget blødt

Jeg kan varmt anbefale Hust & Claire uld/bomuld og det er bestemt ikke sidste gang at det ender hjemme i Lucas’ garderobe.
Og så gør det jo forresten ikke spor at priserne er rimelige, hvilket jeg synes de er ;0)

Lucas har testet følgende:

Hust & Claire uld/bomuldHust & Claire stribet uld/bomuld t-shirt – 229,75 kr. //
Hust & Claire blå uld/bomuld leggings – 199,75 kr. //
Hust & Claire stribet uld/bomuld undertrøje – 179,75 kr. //
Hust & Claire lyseblå uld/bomuld tights – 119,75 kr. //
Hust & Claire brune uld/bomuld tights – 119,75 kr. //
Hust & Claire brune uld/bomuld leggings – 199,75 kr. //
Hust & Claire brun uld/bomuld t-shirt – 199,75 kr. // 

 

Vind Hust & Claire uld for 1.200 kr.

I samarbejde med Hust & Claire, udlodder jeg valgfrit Hust & Claire uld fra SmartKids.dk til en værdi af 1.200 kr. til én heldig læser. Vinderen kan frit vælge om det skal være uld eller uld/bomuld fra Hust & Claire.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder torsdag d. 22. november.

 

Præmien gælder kun til Hust & Claire uld på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

   

239 kommentarer

 • Rebekka Larsen

  her i huset sværger vi til uld, men som studerende er der ikk så meget overskud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sørensen

  Min søn på 8 1/2 med er netop startet i vuggestue. Han kan ikke andet at ligge på maven og gulvet er meget koldt så det ville være skønt med uldundertøj så bassen ikke bliver syg hele tiden…;)

  Anne Sørensen
  a_m_sorensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Uld er bare så godt, håber lige jeg når at være med.
  Vi har aldrig haft så lidt snottede unger som i år, hvor vi prøver det for første gang. Så ville være super at vinde så vi kan få opsuppleret med nogle flere natdragter m.m 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Reeh

  Min mindste søn er lige vokset ud af alt sit uld, så ville da være super lækkert at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Halldorsson

  Har en datter som fylder et år i morgen og dette kunne være en fantastisk fødselsdagsgave:)
  Både hende og storebror på 3 år døjer nemlig med astmatisk bronkitis, så de skal helst ikke blive forkølet.
  Det ville derfor være super lækkert med noget uld:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Begge mine børnebørn på 1½ år of 7 år bruger uld hele vinterhalvåret, så det ville da være skønt at vinde lidt nyt til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Lynge Pilt

  Rigtig lækkert undertøj til de helt kolde og trælse dage i lille DK. Håber at få fat i det lækre tøj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Christoffersen

  Uhh det ville være skønt at vinde, da vi endnu ikke har fået købt uldtøj endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Aggerholm

  Åh endnu en skøn konkurrence. Gid det måtte blive vores tur til at prøve ar vinde dene gang.
  Det kan være svært at give en grund til netop vi skal vinde, som der endnu ikke er andre der har skrevet, men vi kunne rigtig godt tænke os at prøve disse uld produkter fordi vores mellemste søn på 2½ har brug for varmt undertøj og tøj i de kolde måneder for at holde forkølelse og snot fra døren. Jeg forsøger at overbevise ham om at det er skønt at have på og meget sejt, men med hård konkurrence fra diverse McQueen underbluser og batman boer shorts. Måske dette sæt kunne overbevide ham. Så må Batman jo florere på blusen han har på udenpå.
  Jeg kender ikke mærket endnu, så det ville være skønt at prøve det. Måske det er dette mærke uld undertøj der skal indkøbes til lillesøster, der kommer til verden til februar?!
  KRam fra Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maarit Ludvigsen

  Vi har ikke prøvet mærket før, så det ville være dejligt at få chancen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  uundværligt uld tøj til vinter – det vil jeg meget gerne vinde !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  Det var egentlig min datter der så konkurrencen. Hun stod ved siden af mig mens vi var på Facebook. Med et udbrød hun sikke noget fint tøj mor – klik lige på det – det gjorde jeg og her endte jeg. Efter at have læst indlægget her er jeg sikker på at min datter kunne få fint gavn af det lækre tøj – hun er sådan en lille kold pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Jørgensen

  Hvis jeg vandt skulle min datter selvfølgelig have et sæt men tror også det ville blive til et par julegaver til min nye nevø og niece tvillinger som er født 2 mdr for tidlig.. Så deres mor kan se de gode egenskaber ved uld.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Juliussen

  Ville være dejligt at kunne give dette på en dejlig pige i den kolde vintertid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Alle mine unger er i uldundertøj her i vinterhalvåret.
  Jeg synes det er så rart at de er varme inderst inde, så gør det ikke så meget at de glemmer at lyne jakken og jeg går ikke i panik over, at de har for travlt til at tage hue på i frikvartererne;-)
  Min lille pige på to år vokser med raketfart for tiden, så alle de nyindkøbte uld-lækkerier er snart for små:-(
  Det kunne derfor være skønt at vinde en nyt læs…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Mølsted

  Dejlig præmie – krydser fingre for at min søn bliver den heldige vinder. Jeg synes at han skal vinde, da han er en rigtig lille krudtugle, som elsker at bevæge sig og sparke dynen af. Uld er super godt til at holde ham varm, når han falder i søvn ovenpå dynen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Bruun

  Super lækker præmie – jeg krydser fingre for at vi er de heldige. Julen skal fejres på fjeldet hvor uld er uundværligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Gregersen Pl

  Åh…mig, mig, mig….fordi vi har det meget gulvkoldt i vores gamle hus fra 1876, hvilket pt har resulteret i 3 snottede børn..:-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Erez

  Begge mine unger er vokset ud af deres uldundertøj, så dette ville være en kærkommen gave 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ravn

  Det ville være en dejlig julegave i vores hjem. Min søn kunne virkeligt godt bruge de lækre egenskaber der er ved uldnattøj da an enten er for kold eller fuldstændig gennemblødt af sved når han sover… Krydser fingre for at vi vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else Nielsen

  mit lille barnebarn trænger til uldtøj når hun skal starte i dagpleje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Als

  Jeg vil rigtig gerne vinde uld-tøj til min datter, der elsker at lege udendørs og er en frossenpind. Vi bruger i forvejen uldne undertrøjer og lidt senere på sæsonen også bluser, men jeg vil utroligt gerne prøve disse da de bare ser enormt lækre ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Karlsen

  Enten sejler min datter i sved el også fryser hun… Det er bare umuligt at temperer hende ordentligt, så ville virkelig gerne prøve med noget lækkert uld under tøj fra Hust & Claire.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrit

  Jeg ville ønske at give min Skovbørnehave datter, noget af det brune lækre uldundertøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lisbeth Vegeberg Laursen

  Fordi nu bliver det koldt og alle børnene har været så artige i år som de formåede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Heinadóttir Heinesen

  Det ville være super skønt at vinde . Har ikke prøvet mærket på mine børn. Men har hørt alt godt om det. Og så ville jeg desuden bliver über glad for at kunne give børnene ekstra uldundertøj til forsamlingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia nordstrøm

  Uld er det eneste der kan holde de kedelige forkølelser og alt der, der til fører væk fra mine to drenge. Kunne virkelig godt bruge at vinde, så de kan få noget lækkert uld på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Yde Møller

  Hej!

  Min datter på 3 år er en pige som trods hendes mange udfordringer med sygdom, er en pige med en masse gang og fis og ballade i. Og med præmien i uld, vil hun kunne holde en konstant temperatur og kan “tosse rundt” og tumle som hun vil, uden at blive kold, når der kommer Shrek på tvet, og der skal siddes stille :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pai Nielsen

  Hej 🙂
  Jeg vil elske at kklæde mine rollinger i noget så lækkert og det vil hjælpe min SU-pung rigtig meget at vinde dette
  Kærlig Hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Ville være skønt i denne kolde tid vi går i møde med noget lækkert varmt undertøj 😉 ville glæde moren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Juul Elley

  Jeg sværger til uld og synes det er noget af det bedste du kan give dine børn (og dig selv på). Det forunderlige ved børn er at de vokser og derfor har brug for nyt uld en gang imellem 🙂
  Håber virkelig at jeg vinder denne… :0)

  Hilsen
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gram

  Gad godt at afprøve dette og se om det skulle have en effekt på min søn Magnus´s mange sygedage, og så ser det bare vildt lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hyldegård

  Det skal da være min datter som skal vinde det ufattelige lækre tøj fra Hust og Claire!!! Det skal det fordi vi ikke har fået købt noget uld undertøj endnu og nu kommer julegavemåneden, hvor der også skal være penge til de hårdere gaver 😉 Så hep hep på min skønne trold <3 Hun skal da helt klart vinde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Min søn skal vinde, så er jeg sikker på han har det godt og varmt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Källberg Pedersen

  Jeg ville rigtig gerne vinde uld til min som som har problemer med asmatisk bronkitis ligesom Joshua der tester også har. Det er endnu ikke rigtig lykkedes mig at finde uld tøj som jeg har syntes var rigtig godt, men det her lyder bestemt vildt lækkert. Jeg krydser fingre for at vi vinder :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Gram

  Ville rigtig gerne afprøve dette til min søn Magnus for at se om det kunne have en effekt på hans mange sygedage, og så ser det bare vildt lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Bloch Andersen

  Ville være fantastisk til min lille pige, som altid har dårlige øre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rantzau Bech

  Vores yngste søn bliver så let kold, så det vil være super skønt at kunne give ham lækkert lunt tøj på under flyverdragten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • noah

  vil gerne vinde det fordi det er så blødt og varmt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gosia

  jeg vil gerne vinde for min lille niece

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har en søn med astmatisk bronkitis, han er et rigtigt ude barn der elsker at lege ude men med det vejr vi ofte har i Danmark om vinteren, der ofte er vådt og sjasket, kan han nemt få forkølelse og blive besværet heraf, undertøjet her ville være perfekt for ham at have på som det inderste, og være med til at holde ham tør så han ikke bliver nær så meget mærket af sin astmatiske bronkitis, krydser fingre for han bliver den heldige vinder 🙂 Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Deltager og vil vinde dem til min lille bror 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette christiansen

  Ja så prøver vi lykken endnu engang og krydser fingre for at vinde sådan noget lækkert uld. Beskrivelserne lyder jo helt fantastiske så det kunne være dejligt at prøve hvad uldens egenskab er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone heidi Christiansen

  Uha sådan noget lækker uld vil jeg gerne vinde til Josefine. Hun er det skønneste der findes så derfor skal vi da vinde. hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas zeuner

  Vi har en lille datter der lider af hoste, snot og ofte lungebetændelse… om uld vil kunne afhjælpe dette ved jeg ikke men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve det af.. så derfor skal jeg selvfølgelig vinde det til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krystal

  Uhhh… det ville vi gerne vinde. Min lille dreng eeelsker at være ude – så må han jo klædes varmt på – og hvad ville være bedre end dejlig varmt undertøj i fede farver fra Hust & Claire 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Lykke

  Uld er tryghed for mig. Så ved jeg min datter er klædt godt på. Mangler altid uld:-) Lækker præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uldtøj og så i lækre farver er altid et hit til vinteren ;-

  Vores Storm skal selvfølgelig vinde, fordi han endnu ikke har prøvet Hust & Claire, men simpelthen bliver nødt til at hoppe i lækkert blødt og flot uldtøj 🙂

  Conner✩s Nest…♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh lækker konkurrence. Jeg håber at vinde, da vi virkelig har fundet ud af hvor vigtigt det er at putte de små i uld om vinteren. Derfor vil sådan et sæt virkelig hjælpe herhjemme med at holde vores søn varm og tilfreds 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Jeg deltager og håber på at vinde til min niece 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Pedersen

  Herhjemme sværger vi også til uld og dejligt med uld i farver. Min store dreng (på 3) kalder uldundertøjet for kedeligt og det ville være skønt at kunne teste uld i farver. Det ser virkelig lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andersen

  Orv, det vil jeg vildt gerne vinde til Anna. Elsker at putte hende i blød og dejlig uld, og det her er da bare for cool!

  andersen_tine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela S

  Det vil vi gerne vinde til den vinter der allerede er igang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne nielsen

  Det kunne mit barnbarn godt bruge, hun er ude i regn og slud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Damgaard

  Jeg har en lille pige som lider meget af blærebetændelse… Derfor vil jeg rigtig gerne vinde ULD, så jeg kan holde hende varm og rask…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Hedegård

  Har pt et stk. hostende datter – så det kunne være dejligt at kunne give hende sådan noget lækkert uldtøj på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Finderup Christensen

  Uld er et most her hjemme, kunne være skønt at få fyldt drengens skuffe op med nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fjelding

  Har en datter der er begyndt at blive syg ofte, så ville rigtig gerne kunne give hende noget uld i ordentlig kvalitet, som forhåbentlig kunne sætte en stopper for en del af sygdommen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle C. Jensen

  Uld er bare det eneste der duer i vinterhalvåret her i huset med et 4-årigt udebarn, så det ville super at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  min datter kan ikke li at ligge med dyne om natten, den bliver sparket af lige så snart den kommer på. så min datter bliver meget kold i denne tid. så vil gerne prøve uldtøj til hende. det er noget som vi ikke har haft gjort brug af siden hun var ganske lille.

  og i dagplejen bliver hun også tit kold når hun er ude for at lege. så nu må det være tid til at prøve det. håber på at jeg er heldig at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  Det ser VIRKELIG så lækkert og indbydende ud. Min datter er en af de børn som sagtens kan være i hendes natans det meste af. Dagen om søndagen, hvis vi ikke skal noget. Hun synes det er SÅ hyggeligt at ‘tulle rundt’ i nattøjet og badekåbe, bygge med LEGO på gulvet. Så jeg synes bestemt hun skal ha chancen for at hygge i lækkert nattøj, som jeg ser det. For prisiveauet er en del over det vi plejer at købe nattøj og undertøj for. Jeg Håber og krydser;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Beyer

  Uhhh – jeg ville gerne forære det lækre uldtøj til min nieces lille dreng, så han kan gå vinteren i møde uden snot og snue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Åhh jeg må da lige være med. er vild med udl, både til børn og voksne. Det bedste ved vinteren, næst efter jule, er da de uldtrøjer jeg smutter i:O)
  Og Mikas som er så meget udebarn, har brug for tøj der kan regulere varmen, så han hverken er for varm eller for kold :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Vi elsker uld og især vores mellemste der lige er blevet 5 år her den 8. november bruger det meget for at holde varmen. Han har problemer med mad og er et omvandrende skelet og der skal lidt til for at holde varmen for ham. Så sådan en omgang lækkert her ville blive taget imod med kyshånd fra både ham og os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthemp pedersen

  Lyder fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie christensen

  Hov tror min kommentar forsvandt???

  Nåå men vi er altså stor fan af uld her hjemme. Både mine drenge og jeg elsker at bruge det året rundt. Kender ikke til dette mærke, så det kunne være rart at prøve det af. Måske det kunne gå hen og blive det nye yndlingsmærke her hjemme. Det ser i hvert tilfældet lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Christensen

  Her hjemme er det både mor og børn der går med uld-tøj. Det er bare så lækkert. Det kunne være rart at prøve noget nyt uld-tøj til drengene. Kender ikke mærket. Men det ser vildt lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Deltager 🙂

  JulieM93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte simonsen

  Super skønt design – Kan lige se min 2 guldklumper sidde og hygge i sofaen i hver deres uld pyjamas – og da de sparker dynen af så snart de sover, ville jeg være en glad mor, hvis de kunne sove i uld nattøj hver aften :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Kunne være super lækkert at vinde noget til mine to unger 🙂 bruger uld til min datter hvert år og det kommer lillebror i maven som snart kommer ud også til

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Korsgaard Hansen

   Kunne være super skønt at vinde! bruger uld til min datter hvert år og det kommer lillebror i maven også til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda nielsen

  Det kunne min datter godt bruge. Hun er altid forkølet og fryser. Det ville være luksus 🙂

  Linda Nielsen, neskonk@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Louise Blangsted Gertz

  Der er flere grunde til, at jeg godt kunne tænke mig at vinde uldtøj til min søn. Jeg bliver nemlig nødt til at prøve lykken med uld igen 🙂

  1.

  Min søn smider altid dynen om natten og bliver utrolig kold. Jeg kæmper derfor med at finde noget nattøj, der både er behageligt at have på, men som også varmer tilstrækkeligt. Pt. bruger vi flonelpyjamas fra Name It, men han bliver stadig kold. En hage ved Name It’s pyjamassæt er, at man ikke kan købe overdel og underdel i forskellige størrelser, så tøjet sidder rigtig dårligt på ham pt.

  2.

  Institutionen insisterer på, at forældrene ikke har termo- og regntøj hængende længere – men kun flyverdragt. Og i de her dage, hvor vejret svinger utrolig meget, koger min søn i flyverdragten. Derfor tænker jeg, at det kunne være godt med uld indenunder til at regulere hans temperatur samt absorbere sveden.

  3.

  Hvorfor har jeg så ikke købt uld til ham allerede nu?

  Det har jeg ikke, fordi vi har haft en rigtig dårlig oplevelse med at købe uld.

  Manden og jeg er begge studerende, så uld er meget dyrt at købe for os. Når vi så har været ude og købe merinould for flere tusinde kroner, og det så kun kan bruges et par gange, før det kasseres, så har vi ikke turdet siden… Det er simpelthen for mange penge og for meget besvær ved det… Jeg er stadigvæk vild med tanken om ulds mange fordele, men min kæreste er ikke overbevist. Slet ikke efter den uheldige episode.

  Vi var rundt i mange forskellige butikker for at finde nok uldtøj i de rigtige størrelser det år. Og så var stoffet utrolig tyndt og sådan lidt utæt i det. I ved, som om det let kunne gå fra hinanden. Jeg synes ikke, det virkede særlig regulerende på temperaturen. Men det store problem var, at vi ikke kunne få pletter (særligt lortepletter) af tøjet ved vask. Det så herrens ud, og vi kunne simpelthen ikke give vores søn det på igen. Lige meget om vi vaskede det i maskine eller i hånden hjalp det. Og stoffet begyndte at gå fra hinanden… Pga. pletterne måtte vi ty til Vanish, som man ellers ikke må bruge til uld, men da det alligevel var lige til at smide ud, forsøgte vi os.. Og ja uden held. Desværre. Det eneste, vi opnåede, var, at ulden kun gik mere i stykker, ligesom der kom hvide klor-plamager på tøjet.

  Siden har jeg snakket med en anden forhandler af ren uldtøj og uld/bomuld, og hun siger, at det med al uldtøj kan være svært at få pletter af. Derudover anbefaler hun også, at vi prøver uld/bomuld kombinationen i en mørk buks. Mørk, fordi pletterne så ikke ses så nemt, og uld-bomuld i buksen for at den ikke slides så nemt, når man har en aktiv dreng, og tøjet af og til skal bruges i stedet for alm. tøj. Synes bare, det er ærgerligt, hvis man ikke kan give sit barn nogle pæne farver på, fordi man skal være sikker på, at pletterne ikke ses (og ja, jeg hader pletter! :D).

  Jeg kunne derfor godt tænke mig at give uld endnu en chance, hvorfor det kunne være herligt at vinde noget uldtøj fra Hust & Claire, som er et mærke, vi ikke kender. Og så kan min kæreste heller ikke komme efter mig, da det ikke vil komme til at koste os noget at prøve tøjet til vores søn 🙂

  Hvis vi skulle være så heldige at vinde, vil I erfarne uld-brugere så anbefale ren uld eller bomuld-uld-kombinationen? Det skal lige siges, at vores søn bliver 3 år til januar og skal begynde i en idrætsbørnehave her den 1. december (i første omgang i udflytterdelen, der tager i skoven hver dag). Vores søn er meget aktiv og motorisk, så det skal kunne holde til noget 🙂

  Jeg håber, I vil komme med nogle gode råd 😉 På forhånd mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Har to asmatiskebronkitis børn, som heldig vis er vokset fra det… men nu venter vi vore 3 og vil meget gerne gør alt, for han ikke osse bliver asmatiskbronkitis barn. Så har tænkt mig at købe ren uld til ham, men at vinde noget til ham ville være helt vidunderligt og en rigtig god start på han liv :O).

  Hilsen Kairna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det ser virkeligt lækkert og cool ud på een gang – og mine søde tvillingedrenge mangler lækkert undertøj til vinteren! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Bondareva

  Vi elsker ud herhjemme, og har ikke købt ind til vinteren endnu, så det vil have været fantastisk !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette kold Andersen

  Det er så flot og fedt at det kan fås som uld/bomuld blanding:-) min datter på 5 vil blive så glad.

  Kh Mette kold Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det ser vildt lækkert ud! Både i kvalitet og styles!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Med et ørebarn på fire og to på to-et-halvt er uld i samme kurs som lyserøde diamanter herhjemme om vinteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lisbeth Vegeberg Laursen

  Fordi jeg har nogle fantastiske børn der fortjener det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Sascha Boysen

  Har aldrig brugt uld til vores søn, har hørt at det skulle være godt året rundt, måske det kunne sætte en stopper for de trælse vinter “dårligdomme” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Vilken Kruse

  Tvillingerne er allerede, snottet, forkølet og Ella har mistet stemmen, så lidt uld ville helt sikkert kunne hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathja Hansen

  Ih hvor ville det være fantastisk at vinde noget af dette skønne uldtøj til knægten, som skal starte i dagpleje nu i december. Uld er jo fantastisk både nat og dag og også både sommer og vinter. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B. Jensen

  Ih, jeg vil gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Caritas Laursen

  Elsker uld til min datter til vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vissing

  Det kunne være lækkert med en omgang undertøj fra Hust og Claire til min søn på 3,5. Han går i naturbørnehave, hvilket betyder at de er ude HELE tiden! Det sætter sine krav til det inderste sæt tøj, at han skal kunne holde varmen, og stadig ikke blive klam i løbet af dagen, hvor det bliver varmere i vejret. Så vi krydser fingre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruta Bæk Østergaard

  Alle mine 3 unger ville elske at få lækkert undertøj eller nattøj – ser bare meget lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Stehnij

  Både min yngste søn og datter bruger uld-undertøj fra september til marts – og de har (7-9-13) ikke været syge endnu denne vinter ;o)
  Vi har altid brugt Joha uld + uld/bomuld – men dette ser lige så fantatsisk ud, så krydser fingre for, at vi får mulighed for at prøve det ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Bielefeldt Paulsen

  Ønsker sådan for min ældste dreng på snart 6 år, at han må blive den heldige vinder af denne skønne konkurrence. Han har nemlig lige fået konstateret tendens til at der går svamp i hans børneeksem. Han er en varm dreng, der bestemt ikke har hang til at sidde stille, hvorfor han ofte hurtigt bliver fugtig på huden.

  Krydser ALT hvad krydses kan for, at han vinder 🙂

  Vh, Katrine B. Paulsen (fb-navn: Katrine Paulsen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Flindt Temte

  Det var da måske lige sagen til de to små i denne vinter på vores halvkolde stuegulv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Fordi jeg selv er uldallergiker og derfor ikke har kastet mig over uld. Men det uld/bomuld lyder jo virkeligt lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Det ville da være fantastisk at vinde gavekort til uldtøj til mit barnebarn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Schlichter Jespersen

  Jeg ville rigtig gerne vinde et sæt nattøj til min lille dreng (frøen som han kaldes herhjemme) da han er en meget “kold” dreng og derfor kun kan falde i søvn hvis han er svøbt tæt i dynen. Dette betyder i normalt nattøj at han er meget fugtig og dermed bliver endnu mere kold når han i løbet af natten smider dynen. Uld er derfor et stort hit herhjemme. Og som det er nævnt i testene blødt uld er et endnu større hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej! har for 2.dag i træk hentet den mindste i børnehaven kun iført støvler & flyverdragt – ingen hue, vanter eller halse muffe….. Nu er resultatet så at hun hoster og lyder som en søløve.
  SÅ jeg ville blive så utrolig glad for at vinde denne dejlige præmie. Så var jeg 100 % sikker på at hun var varmt inderst inde, når nu bnørnehaven ikke kan mangte det……

  Knus mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde oehlenschlæger

  Ihh det ville jeg elske og vinde til min store søn på 4. Han har også børneeksem og derfor ville det være dejligt hvis han kunne prøve bomuld/uld 🙂

  Krydser fingere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Line E Christiansen

  Fordi moderen elsker uld og mon ikke datteren også kommer til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille lind

  Håber at vinde så det kan varme min prinsesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det ville være dejligt her til vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mahler

  Deltager 🙂

  JulieM93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det skal jeg fordi de sager ser for lækre ud men pengepungen herhjemme pt ikke er til vilde udskejelser og luksus

  kig forbi mine 3 giveaways

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det ville være dejligt at vinde til min sønb,uld er altid godt om vinteren,det varmet så dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det kunne vores lille november dreng godt bruge – kunne godt bruge noget rigtig lækkert og varmt til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin Julius

  Har ikke tidlige købt uld til junior men nu hvor jeg har læst testen tror jeg det ville være en rigtig god ide at prøve. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne nielsen

  fordi det er så lækkert et tøjmærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Ville være dejligt at kunne give til barnebarnet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Håber virkelig at jeg bliver den heldige!! Vi køber os fattig i uld tøj, da vi har bør i skovbørnehaven. Er dog ved at være lidt træt af Føtex’s design, så kunne være rart at prøve et andet mærke og med et meget flottere design 🙂 HIlsen Mette Lynghøjen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navn*Anna Moses

  KommentarFollow you on FB page and Bloglovin
  Like cotton clothes for my kids most of all so I’ll be happy try this one for my boy:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde, fordi jeg har en søn der hader at gå i uld – men jeg er sikker på, at han vil komme til at elske det, hvis designet er lækkert og kvaliteten blød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Britt Brøndum

  Ville elske at kunne klæde min baby-pige i de smarte farver. Hun har en misdannelse på lungen der gør hende ekstremt modtagelig for infektioner og sygdomme i lungerne. Derfor er det SÅ vigtigt med undertøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S.

  Ville elske at vinde dette sæt. Så meget lækkert varmt tøj. Så flot i farverne. Det ville lune herhjemme – om man forstod sådan en 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S.

  Åh, det kunne være en dejlig, dejlig, dejlig og kærkommen gevinst. Det ville hjælpe en sørgelig SU-mor, så har vi varmt tøj uden at skulle spendere en formue.
  Jeg håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette S.

   Åh, troede ikke den første gik igennem. Det er skam ikke for at snyde. Undskyld for dobbeltindlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal være den heldige da min snart 9 årige søn lider at tør eksem hud og derfor er svær at finde lunt undertøj til – han mangler noget han kan have under tøjet når han træner igennem hele vinteren !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hodan I.

  Det ville være fantastisk at vinde noget dejligt varmt tøj til den kommende kolde vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Kastberg

  ej min datter ville elske noget dejligt varmt tøj – som oven i købet er flot! her til vinter…. håber meget at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Frost-Hansen

  Jeg havde gode erfaringer med uld undertøj til min datter sidste vinter, så det ville være dejligt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Bastian går tit og skrænter – så er sikker på at uld vil hjælpe lidt på det 🙂

  Krydser 🙂
  XXX

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil elske at kunne give lille Klara dette lækre tøj i uld på kroppen, så vi kan holde sygdomme væk fra huset her i vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rahlff Friis

  Begge mine unger er så forkølede lige nu, så denne præmie vil være meget kærkommen herhjemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Dyvelkov

  Vi kan bare ikke komme igennem vinteren uden uld. Det holder snot og forkølelse for døren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Vi elsker også uld som det inderste lag – og da min søn i vintermånederne har problemer med at han nemt bliver forkølet og kommer til at ralle,oplever vi at det hjælper med et lag uld eller uld/bomuld inderst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife

  Skøn præmie der passer godt til årstiden. Min søn bruger kun uld undertøj som vi fik anbefalet da han blev meget syg. Det har fungeret rigtig godt og 7-9-13 er det blevet meget bedre med at holde ham sygdomsfri. X’ er fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Halling

  Hejsa.
  Det ville være skønt at vinde noget uld til min krudtugle på to år. Han elsker at være ude, og det er dejligt man er tryg ved at han kan holde varmen 🙂
  Vh Kristina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Super konkurrence. Og i denne kolde tid – så kan vi jo alle bruge dejlig varm uld til vores børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Frederiksen

  Er netop på vej hjem fra morgenvagt på mit arbejde for at passe to syge børn. Vi skal vidst til at have gang i noget uld, og det fra Hust og Claire ser helt perfekt ud, så vi krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fordijeg elsker uld! endda så meget at jeg selv har lavet et indlæg om noget af alt det lækre uldtøj man kan få idag (http://bullermusen.blogspot.dk/2012/10/uld-er-sknt.html)

  kender ikke mærket her endnu, men det ser dælme lækkert ud så det ville vi meget gerne teste!

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Med en lille på vej og en stor pige på 4 år vil det bare være så dejligt at vinde dette gavekort, så jeg kan holde dem begge dejlige varme, lidt hjælp til penge punge er jo dejligt i denne tid.. Jeg håber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Moss

  Herhjemme sværger vi til uld. Lige siden min søn var en måned gammel, har vi brugt uld inderst, da det holder næsten al sygdom væk. Det er i hvert fald vores erfaring 🙂 Så der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi har tænkt os at fortsætte med at give det på så mange år, vi synes, der er brug for det.

  Det er en flot præmie, og ja, uld er ikke billigt, så det ville jo være fantastisk at vinde denne konkurrence, så den lille kan blive klædt godt og varmt på hele vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Poulsen

  Det ser rigtig lækkert ud. Jeg har tre små børn ( 2 på 2år og 1 på 4år ), der alle bruger uld/bomuldsundertøj, så det ville da være skønt at vinde, da det jo er lidt af en udskrivning at skulle købe til 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uld er fuldstændigt uundværligt på denne tid af året, derfor vil vi blive super glade for at vinde lækkert uldtøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Kisselhegn

  Hust og Claires uldundertøj ser virkelig lækkert ud, og jeg er sikker på det kan sikre os en vinter uden mellemørebetændelser, så jeg ville blive helt utrolig glad for at vinde denne præmie! Tak for en inspirerende og lærerig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Lille D bliver meget tit varm, uld er derfor det bedste for hende, da det er godt i forhold til temperering og hun bliver ikke fugtig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  Endelig noget uldtøj, der har flere flotte farver og designs. Splinten er (som kælenavnet antyder) en lille splint, der har brug for noget ekstra varmt i den kolde tid – og uld er altså bare det bedste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Kunne være godt til alle mine unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela

  Sikke en fantastisk konkurrence!!! Har været inde og kigge på hjemmesiden – det er jo både billigt i vildt flot. Så denne gang vil jeg sååååå gerne vinde. Almas første vinter ville være skøn i uld!!! 🙂 og vildt fedt at læse om at det holder sig lækkert – også efter vask!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janne eriksen

  HHar en lille dreng med sart hud og børnehjem, så lidt mere uld/bomuld vil altid glæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Louise Jørgensen

  Det vil lune herhjemme med sådan en gevinst. Har 3 børn og en 4. på vej. Har allerede investeret i et par bodyer af mærket til bebs i maven, men ville gerne kunne købe noget mere + til de større søskende hvoraf den mindste af dem, på 5 ofte er snottet. Der kunne en god omgang uld jo gøre underværker..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Mathiassen

  I år er vi ikke nået til at købe de uldne klær’ endnu:-) Ville være kanon at vinde her:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Nielsen

  Lige min søns smag – han elsker at have den smule uld undertøj/nattøj på som vi har… Så det vil som min søn ville sige det være ” suuuuuper dejligt” hvis vi kunne få et sæt til… Krydser finger og tær for at han bliver den heldige dreng der skal gå i lækkert uldtøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJeg har intet uld til mini og med en vinter i Danmarks kulde er jeg sikker på mini ville nyde at være varm og lun i en masse lækre (og flotte) uld ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Agerskov Jensen

  Elsker Uld, Elsker Uld, Elsker Uld, det er en fantastisk ting, ville ønske jeg havde opdaget det for længe siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Sikke skønne farver :-)) Vi har en lille pige, der så hurtigt bliver kold og fryser, så det ville være skønt at se om Uld/bomuld kunne hjælpe til at holde en bnedre kropstemperatur. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, sikke noget lækkert uld! Vildt fine farver og prints. Er specielt vild med 100% uld tøjet!
  Jeg stor-elsker uld til ungerne. Min lille dreng på er halvt år, ville elske at vinde noget blåt uldtøj, for det meste af det han har arvet fra sin storesøster er lyserødt eller råhvidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så lækkert design og kvaltet! Uld er uden tvivl skønt at pakke den lille tvebakke ind i vinteren over! Ville være en dejlig dejlig præmie at blive forkælet med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja mathiasen

  Ville elske at klæde mine børn dejligt på i varmt uld:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Her er vi stor fan af uldundertøj.
  Sidste vinter havde min datter lungebetændelse flere gange, så vi fik anbefalet at prøve med uld. Det har hjulpet – hun har i hvert fald ikke været syg endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Møgelmose

  Er og bliver altid ved at være fan af uld!
  Alle tre børn har fået uld på sålænge størrelserne tillod det. Således efterspørger sønnen på 14 år stadig muligheden for at få uldundertøjer til de kolde dage, mens vores store datter på 11 år elsker sine uldunderbukser “de luner så dejligt” – og bettepigen på 2 år holdes dejlig varm af uldbodyer – men hun er begyndt at gå på potten – så hvis vi skulle være så heldige at vinde vil todelte sæt være et must til hende også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi vil super gerne vinde da vi i forvejen er såååå glade for deres lækre produkter! Men desværre er vores basse vokset ud af det meste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Haumann Jensen

  Lyder rigtig lækkert.
  Det kunne jer godt tænke mig, at prøve til Oliver.
  Han har altid døjet en del med sine luftveje og dermed mange infektionssygdomme.
  Oliver er født 10 uger for tidligt,det er sikkert årsagen til hans problemer med luftveje og lunger.
  Jeg tror uldtøjet vil kunne hjælpe ham bedre gennem vinteren.

  Med venlig hilsen
  Lene Haumann Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyndsay Jespersen

  Jeg vil gerne prøve nogle uld tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Christensen

  Det er lige hvad vi har brug for!!!! Med en søn der er rigtig sart pga. han for tidlige fødsel, er uld det eneste der dur. Han imunforsvar er svagere end normalt og han har astma. Men også selve tøjet er så vigtig for ham, da han er sansesart. Så det skal altid være dejlig blødt at have på, ellers bliver det en rigtig dum og frustrende dag for ham.
  Han er lige rykket op i en str 92 og i den størrelse mangler vi så godt som alt, men aller vigtigst for Ludvig, så mangler vi uld. Så der bliver krydset fingre som aldrig før!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Hvor ser det bare lækkert ud. Kan specielt godt lide designet til de mindste! Jeg har tre skønne drenge, som sagtens kan bruge uldtøj til vinteren og især de koldeste dage, så det vil være et kærkomment “tilskud” til børnegarderoben! Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uld er et hit her hjemme. Faktisk bruger vi uld til vores datter året rundt. Med endnu en prinsesse på vej ville det være fantastisk at vinde så hendes garderobe kunne blive fyldt med varme sager!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F

  Herhjemme kan vi slet ikke få armene ned for hvor fantastisk uld er. Jeg kan have det på døgnet rundt og gør mit for at ungerne har uld på så tit som muligt fra september til april. Det virker altså mod snot. Eneste problem er at ungerne vokser så hurtigt, så der hele tiden skal købes nyt 🙂 håber vi bliver de glade vindere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thisted-Høeg

  vi har lidt uld, men i plain og kedelig blå med korte ærmer og vi vil så gerne have lidt mere, det er nemlig helt fantastisk og det virker som om søde Albert har det rigtig godt i det, så vi krydser fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor lækkert. Vi vil mægtig gerne vinde fordi vores yngste er afhængig af uld i hele vinterperioden! Han er lungebarn, så det ville være en fantatisk gevinst for os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lene a

  Har aldrig brugt uld til mine børn, men vil rigtig gerne prøve det og putte min lille ude-pige på 3 år i det her til vinter ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Jensen

  Børnebørn med bronkitis vil have meget glæde af sådan noget undertøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg bruger uld eller uld/bomuld til min søn på 2,5 år. Det er svært at sige om det gør en forskel mht sygdom, men han er altid dejlig varm uden at være svedig, så jeg tror på at det er godt for ham:-)
  Vh Mai Søby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ali

  Jeg har en pige på 2 år der døjer med asmatisk bronkitis.. Hun var tit syg og hostede meget. Vi skiftede over til uld sidste vinter og det har gjort at hun stort set ikke har været syg siden! Så herhjemme er uld et must, derfor kunne det være lækkert at vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Pertl Bonderup

  Jeg har aldrig hørt om det mærke før, men derfor er det jo også ekstra skønt at følge din blog, så man kan få ny inspiration og viden. Kunne også være super skønt at vinde noget uldtøj i ordentlig kvalitet til mine to drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Balle

  Du skyder nogle ufattelig lækre konkurrencer afsted for tiden. Liker dig både på bloggen og face book.
  Jeg vil gerne vinde til min søn, da han kun har brugt flyverdragt i år og ingen uld overhovedet.
  Han er en rigtig udedreng og går i grøn dagpleje, som er ude langt det meste af dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje Bjørnstad

  Elsker ulltøy til min lille mini. Han har desverre litt sart hud, så er litt forsiktig med hva jeg tar på han. Ull/bomull har alltid vært en suksess:) Håper vi er de heldige vinnere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte hjorth

  min datter maja skal du vinde denne dejlige konkurrence så hun kan blive klædt i dejlig varmt undertøj til vinteren vi går i møde.

  hilsen Dorte hjorth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Ej hvor vil vi gerne være de heldige herhjemme i denne fantastiske konkurrence, jeg har to prinsesser, som vil elske noget af det lækre lækre tøj fra Hust & Claire<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj

  Emma skal da vinde denne konkurrence, hun er på vej ud af bleen, sover kun om natten med den nu og derfor skal alle uldbodys udskiftes med uldundertøjssæt 🙂 Så denne konkurrence er jo mere end perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise NS

  Ville være skønt at vinde! Har bl.a. en lille pige på 14 mdr. som kaster dynen af hver nat, så hun kunne godt bruge noget uld at sove i. Og tilfældet er faktisk det samme for hendes storesøster på 4 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Rosendahl

  Uld er det bedste til mine unge, der er ude hele dagen i deres børnehave/vuggestue, også i minus 10 grader!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette D. Møller

  Et af årets julegaveønser, er netop uld. Nina Maja på 3 har godt nok ikke selv skrevet det på listen, men hun har det bare meget bedre med uld. Hun er en pige der tonser rundt, bliver nemt varm, men er også en pige, som har en tendens til at smide dynen eks. når hun sover, og har tydlig erfaret, at hun sover meget bedre, og ikke bliver kold, når hun har uld på.. Hun har kun et par bodyer, som er ved at være noget små, så det vil være helt perfekt at være den heldige :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Quist Bossow

  Har længe gerne ville prøve uld… Men synes det er meget dyrt… Ved det er mega lækkert fordi vi har haft et par body’er da den mindste var lille, men har ikke haft noget siden. Ville være skønt at kunne komme noget af det i skabet igen =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en dreng med meget sart hud, allergi og hvad dertil hører. Han er også en frossenpind, så vil vil gerne kunne klæde ham i uld om natten og om dagen. Om natten smider han ofte dynen, hvor han derfor bliver kold og forkølet. Og om dagen kryber han hen over gulvet, idet han ikke har lært at kravle endnu. der bliver han også kold på maven, når han kryber på koldt gulv. Derfor bruger vil uld til Oliver, men eftersom han vokser som ukrudt, så nu er vi løbet tør for tør 🙂 – igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kofoed

  Lige hvad der står på Anton´s ønskeseddel, både til hans fødselsdag d 11 december og til jul.
  Lillesøster, som kommer omkring d 19 december, har arvet alt det storebror 1 – 2 og 3 har haft brugt, som små, men der er ikke noget at arve for Anton, så det ville være perfekt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Larsen

  Vil gerne prøve dette mærke. Min søn har eksem og døjer med ørene, men vi har endnu ikke turde bruge uld. Men beskrivelsen af dette mærke lyder lovende, også til børn med eksem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Vores dreng er syg mindst en gang om måneden undtagen maj, juni og juli og sådan har det været siden han startede i vuggestue og nu er han 4. Alt vores ferie går til at blive hjemme når begge vores barns “første” sygedag er brugt. Vi har prøvet uld/bomuld undertøj men det hjalp ikke, måske heluld er vejen frem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie

  rigtig lækker kvalitet – og det vil mine børn gerne have på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Ih hvor ville jeg gerne vinde lidt uld til mine to små ørebørn! Den lille, som fylder halvandet i dag, har lige fået dræn på begge ører for halvanden uge siden, og det ene er desværre allerede faldet ud, så det ser ud til, hun skal igennem det snart igen. Uldundertøj hjælper dem udenom de konstante “11-taller” og forkølelser og mellemørebetændelser, så det ville være skønt at vinde en opdatering på den front 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Bjarke Nanu på 2 år er et ørebarn – Han har haft massevis af mellemørebetændelser og ofte hul på trommehinden,når han ikke har dræn i. Vi har oplevet at der går hul på trommehinden 30 min efter at han begyndte at græde; så er der altså tryk inde i det lille øre.
  Lige nu flyder hans øre (det har han også prøvet mange gange). Måske uld ville hjælpe? Jeg har en idé om at uldtøj kradser, så derfor har vi ikke rigtig brugt det til ham, selvom han sikkert vil have godt af det.

  m_hoej20(at)yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg vil elske at proppe min den mindste i uld, når han skal i børnehave, så kan vi måske også undgå snotnæse og hoste. Det ville være skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kastebo

  Tøjet lyder virkeligt lækkert. Kunne være fantastisk at vinde til min datter på 4 der elsker at være ude hele året og en lille ny som gerne snart skulle komme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria hvidbjerg Andersen

  Kunne være super at vinde til min søn på 4 som hoster og snotter meget i de kolde måneder der er i fuld gang. Og da de er meget ude i børnehaven, ville dette være en super lækker og brugbar præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu en gang lækker konkurrence. Lige hvad jeg står og mangler, sådan set til alle 3 drenge, men mest mindstemanden:-) Vi har fundet ulden frem men garderoben er slet ikke stor nok, så det kunne være skønt at fylde op med dette eftersignede lækre uldtøj:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Det kunne vores søn virkelig godt bruge! Han er nærmest kronisk forkølet, når vi kommer under de 0 grader, og i de perioder hvor vi har puttet ham i uldundertøj, har han haft det langt bedre.
  Dejligt, at de har lavet det med trykt mærke i nakken. Det burde alle firmaer gøre.

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  Kan ikke undvære uld i denne tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lækker, lækker, lækker…..hvad mere er der at sige om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Lige hvad vi står og mangler!! Dejlig konkurrence, som jeg håber at vinde, så min pige kan blive pakket ind i lækkert varmt uld:)
  Mvh. Jane Knudsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Jacobsen

  Min datter skal vinde, da vi endnu ikke har fået købt uldundertøj, og da hun har døjet rigtig meget med forkølelser og væske i mellemørt, så er det vigtigt, at hun forbliver varm og tør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  har en dreng der piver over at det er koldt om natten og som er slem til at sparke dynen af så vi kunne godt bruge noget varmt nattøj som samtidig var pænt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg skal vinde fordi jeg har 4 børn og der er altid en, som mangler noget…
  Min yngste søn er en rigtig dreng, som elsker at lege ude. Han kan være ude i timevis uden at opdage, at han fryser, så det er vigtigt, at han er klædt godt på 🙂

  Jeg følger med både på Facebook og på Blogvin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Elsker. Elsker. Elsker Elsker. Uld. forår – sommer. – eferår og vinter. Og dette ser da mega fedt i forhold til det vi har i skufferne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsson

  Har en datter som sit første år i vuggestuen var syg rigtigt meget. Efter at vi blev rekomenderade at bruge uldundertøj til lille M har hendes sygdomsdage ikke varet mange. Fylder gerne op med lidt uldtøj til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hervør Toftegaard

  Ville bare være super lækkert at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Her i vintermånederne syntes jeg at det er super at kunne give børnene et sæt uld/bomuld inderst så de ikke går og fryser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja pedersen

  Til min 5årige dreng der går i udebørnehave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Ville være så skønt at vinde til børnebørnene på 1½ år og 7 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  Sikke en fin konkurrence. Det ser ud til at være et lækkert produkt. Kender ikke mærket, men ville gerne vinde det her til de kolde måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit elskede barnebarn på 1 år og 3 mdr vil jeg meget gerne vinde til så han kan blive forkælet rigtig meget og nyde godt at Hust & Claire uld.
  Det var noget af det bedste han kan have på som er brugt siden hans fødsels sidste år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  Det kunne være så lækkert at vinde noget dejlig varmt uld tøj, til vinteren som er godt på vej.

  Hilsen Dorrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Henriksen

  Det fortjener mine piger da!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina Moreno Sanchez Hansen

  ville da være super lækkert og vinde dette sæt til min søn, så han kan holde sig varm når de kolde måneder kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte møller kristensen

  Tænk hvis man kunne få en sygdoms fri vinter..er sikker på at det lækre uldtøj vil kunne klare det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Damgaard

  Vi elsker uld herhjemme og vil være fedt at prøve et nyt mærke. Mvh maria damgaard@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal da vinde herhjemme, fordi vi har jordens mest fantastiske tøser og de fortjener det allerbedste! 😀 og nu hvor forkølelse, ørerpine m.m. er over os, vil det være meget eftertragtet herhjemme 😀
  Vh
  Kirsten

  nygaardfriis@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Henriksen

  Ingen kan da klare vinteren uden det lækre uld – heller ikke mine børn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Min søn har været tæt på sygdomsfri de sidste 2 vintre, hvor han har haft uldundertøj. Og det på trods af, at han har tendens til astmatisk bronkitis.
  I år er økonomien desværre ikke til at udstyre ham med uld undertøj, så pt undværer han. Det ville være helt fantastisk at vinde denne præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andetsen

  Vil meget gerne vinde, da jeg selv har en knap 2-årig dreng med astmatisk bronchitis. Har aldrig prøvet ren uld, men vil da bestemt prøve det, og så kunne det da være lækkert at vinde det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mikkelsn

  Vil rigtig gerne vinde det varme undertøj til min søn som døjer med ørerne!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  uld er bare det bedste! Bruger det til alle mine børn hver vinter! I å har jeg bare ikke kunnet finde tilbud, og med begrænset budget er det umuligt med fire børn, men helt nødvendigt da min datter ellers får grumme blæreinfektioner. Kunne være skønt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah B

  Me, mig, moi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tenna kreipke

  Herhjemme har vi en dreng som sidste år var konstant forkølet så jeg håber virkelig at uld kan være svaret for os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Elsker uld! Og disse designs er så flotte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Graff Bang

  Ville da super gerne vinde uld til mine børn, så vi undgår for mange lange næser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  elsker uld mine sønner bruger det hele efteråret/vinteren og vi har stort ikke snot næse eller sygdom i huset, kender ikke dette mærke, men vil utrolig gerne prøve det til drengene.
  så håber meget jeg bliver den heldige
  mvh christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana w. sørensen

  Har en lille frossenpind på 4år, der ikke har så meget sul på kroppen. Han kunne godt bruge noget varmt tøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Sikke lækre farver man kan få alt det lækre uld i. Vi har ik fået indkøbt uldet endnu, så det ville være en skøn konkurrence at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille gormsen

  Ville elske noget mere uld. Her hoster og snotter vi nu på 2 mdr i træk det eneste der hjælper er ulddragterne så er hun dejlig varm hele dagen uden at blive svedig og kold.

  Håber virkelig at vi vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg deltager og håber på at vinde til min nevø 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Glyngbo

  Vil elske at vinde det til min datter, så hun kan blive klar til at gå en kold vinter i møde og forsat nyde at sove varmt og trygt ude i sin barnevogn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sibbert Ebbesen

  Uhhh lækkert lækkert med uld her til den kolde tid 🙂
  Lige noget vi godt kunne bruge mere af til lillesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Clausen

  Er virkelig stor fan af uld/bomuld og dette mærke ser virkelig lækkert ud, og så lige at det er øko-tex.

  Ville bare være dejligt at vinde for så mange penge lækkert uldtøj til min søn.

  Krydser herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skydt-Nielsen

  Vi ELSKER uld <3
  Min datter, der lider meget af børneeksem, kan desværre ikke tåle uld lige mod den sarte hud, men kombinationen af uld/bomuld er perfekt og holder hende ejlig varm i vintertiden!
  Håber vi er de heldige – de skønne farver er så flotte (og meget flottere end det 'almindelige' naturfarvede 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  en fyr i skovbørnehave og en lille ny det må da være en rigtig god grund til at vinde 🙂
  suzane ditlev
  sanneditlev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sørensen

  Jeg synes det kunne være rigtig spændende at prøve uld tøj da vi herhjemme faktisk aldrig har stiftet bekendtskab med det ! Så krydser fingre;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jacobsen

  Vi elsker uld nu da efteråret og vinteren rigtig sætter ind og til vores skiferie i februar vil det gør vores søn ekstra varm. Og så er det da bare noget mega fedt tøj de laver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen vi vil da gerne vinde, da undertøj og nattøj er en mangelvare herhjemme, og noget der desværre ikke er blevet prioteret højt pga. jeg er studerende, så kunne være rart at putte noget lækkert kvalitet på min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Warpe Jensen

  Avra hvor ville det være fedt 🙂 Mine børn ville elske at blive lidt forkælet. Jeg er med både på bloggen og Facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja SørensenAnj

  Den uldserie ville være til stor nytte her hjemme til min datter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  det kunne jeg godt tænke mig at vinde, til min dreng Sebastian som bliver 4 år i næste mdr. tænker det må være rart at på, når er så meget ude i bhv. som de er. har aldrig afprøvet det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gyldengren

  Jubii… Uld… Vi mangler alt i uld herhjemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gram

  Det er vildt så stor forskel der er på børn – min søn (snart 8) er aldrig syg – og stod det til ham gik han i shorts året rundt, han er en meget varm dreng. Min mellemste derimod er ikke varm og hun døjer meget med ørene, snot, hoste osv så hvis vi vinder, vil jeg helt klart bruge det til hende og se om det gør en forskel 🙂

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke Hansen

  Vi er meget glade for uld her hjemme og mine piger har uld på hele vinteren. den store vokser og vokser så det ville være dejligt med noget nyt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heede

  Kender ikke præcis dette mærke, men det ser lækkert ud 🙂 generelt er jeg glad for uld til begge mine børn efterår/vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja hansen

  så krydser vi fingre for at vinde noget superlækkert undertøj til den kolde tid vi går i møde 🙂
  Tanja Hansen
  tanja_612@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Kunne være så lækkert at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigurbjorg Birgisdóttir

  Min lille datter på 3, ku så meget godt bruge noget uld til den kolde tid, nu hun døjer med blærebetændelse ind imellem 🙂
  Desuden elsker moderen uld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lind

  Jeg har aldrig prøvet mærket, men jeg har prøvet uld/bomuld, men det har været i kedelig hvid, så ville da være lækkert, hvis jeg kunne proppe de små i sådan noget lækkert uld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Jensen

  Uld er bare godt, men desværre ikke i vores budget pt, så evt at kunne vinde det 😀 yeaaaa
  Fed side. Lækre produkt tests og mange VIRKELIG super brugbare konkurrancer ;-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille van der Velde

  Herhjemme er det eneste, der holder min baby og min tumling nogenlunde sygdomsfri, uld. Alt andet kan være lige meget og det er svært at finde uld, der udover at være praktisk også ser godt ud. Det gør Hust & Claire og min dreng og pige mangler bestemt, da de vokser som fik de substral

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Jeg vil meget gerne vinde til mit barnebarn, som absolut har brug for uld i alle måneder med r i. Hun har desværre falsk strubehoste, er luge begyndt i dagpleje, og ja får altså fat i diverse vira

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - Småfolk flyverdragt