At rejse med børn

Test – Racoon overtøj

Konkurrencen er slut

Racoon blev introduceret i 2011 som en relancering og videreførelse af mærket Cupcake, der siden sin opstart i 2006 har oplevet markant vækst.
Succesen har primært været grundlagt på teknisk overtøj, og det var derfor et naturligt skridt at bygge videre på denne platform for at skabe et mærke med fokus på outdoor aktiviteter.

Jeg har fået lov til at teste Racoon overtøj, og du har også mulighed for selv at vinde lækkert overtøj fra Racoon.

Vi har testet følgende:

Racoon overtøj

Racoon dunjakke – 1199,75 kr. //  Racoon skibukser – 699,75 kr. //
Racoon vinterjakke – 699,75 kr. // Racoon flyverdragt – 999,75 kr. //
 

Malou tester Racoon dunjakke og skibuks

Test af RacoonMalou tester følgende: Racoon dunjakke – 1199,75 kr. //  Racoon skibukser – 699,75 kr. //
 

Malous mor beretter:

Malou har fået lov at teste denne super smarte og lidt anderledes jakke fra Racoon.

Malou var ellevild da hun så sættet fra Racoon. Dunjakken i bordeaux farve med grå kontrastkant, er simpelhen bare så flot. Synes virkelig den skiller sig ud fra mængden rent farvemæssigt og skibukserne, som igen har en helt anden lilla farve end jakken, bryder det hele så fint. Både jakken og skibuksen sidder virkelig godt på. Begge er i størrelse 128cm /8 år) og er meget svarende.

Jeg synes som mor det er rigtig rart at jakken er en lidt lang model, som kan varme hende godt neden om. Den har en bred indsnævring i taljen der syner som et bælte, uden at være det. Pelskanten er også rigtig fin kvalitet og er som hætten aftagelig. En detalje som jeg også lægger stor vægt, er vindfanget i ærmerne, så sne og kulde holdes ude. Jakken kan også indsnævres forneden i siden. Mit første indtryk af jakken var at den føles tynd, men blev hurtig klar over at den har indvendig fyld bestående af 70% dun og 30% fjer. Jeg ved at god isoleringen er det afgørende for om jakken er varm og ikke er tykkelsen.

Samtidig ved jeg også at Malou er en ret aktiv pige som generelt bliver hurtig varm, så jeg er ret sikker på at jakken bliver super for hende. Forhåbentlig bliver det at jakken kun er vandafvisende ikke noget stort problem. Skibukserne derimod er vandtætte og har et søjletryk på 7000 mm. De har seler der kan justeres og sne/vindfang i benene som jeg foretrækker og refleks hele vejen ned langs siden. Både Malou og jeg synes i hvert fald hun er klar og rigtig godt klædt på til den kommende vinter.

 

Milla tester Racoon vinterjakke

Test af Racoon vinterjakkeMilla har testet følgende: Racoon vinterjakke – 699,75 kr. //
 

Millas mor beretter:

Ja vi har jo været så heldige at få lov at teste denne super flotte anorak vinterjakke fra Racoon, som jeg er rigtig glad for. Jeg var meget i tvivl om farven, da jeg fik den da den jo er svag lyseblå og så til en pige. Men med de fine små lilla prikker og det store lilla hjerte på maven er den bare så fin. Jeg er faktisk rigtig glad for jakken i denne farve, da jeg synes det er rart med lidt anden farve. Jeg synes hurtigt at meget af tøjet bliver lyserødt og lilla til de små piger.

Den er dejlig let at give hende på, da der er en lynlås hele vejen ned i den ene side og halvvejs ned i den anden, og da Milla ikke har den store tålmodighed er dette fantastisk lavet.

Milla er snart 16 mdr, og i øjeblikket er str. 80 stort set for lille til hende og str. 86 stadig en tand for stor, så lige nu ligner hun lidt en lille michelin dukke i den:-) Men jeg bukker ærmerne lidt op , og så passer den nok rigtig fint når det først bliver koldere og så tror jeg bestemt hun vil kunne passe den hele vinteren. Lige nu er hendes fleksibilitet begrænset af den for store størrelse og så er den selvfølgelig en del tykkere end de jakker hun længe har haft på.

Jeg synes godt man kan fornemme på Milla at hun skal vænne sig til at have så meget (tykt) tøj på og selv kunne bevæge sig rigtigt rundt med, det har hun jo ikke rigtig prøvet før.

Jakken er foret med blødt lilla foer, som er samme farve som hjertet og prikkerne, og så er det bare dejlig varmt. Så jeg er ikke et sekund i tvivl om at hun vil kunne holde varmen til vinter. Hætten er en  fin  spidshætte, som kan tages af, hvilket jeg faktisk synes er rigtig rart. Det gør at hun passer jakken lidt bedre nu, for hætten virker lidt voldsom på hende pt., men tror det bliver bedre når hun vokser lidt.

Det er virkelig en jakke som virker til at være i god kvalitet, holdbarheden har været lidt svær at fornemme endnu, da vinteren ikke rigtig har vist sig endnu.

Det jeg sætter størst pris på ved Racoon tøj er det rigtig flotte, og alligevel lidt enkle design, deres super god kvalitet og det meget funktionelle tøj og design. Deres udvalg af overtøj synes jeg er rigtig stort og fint.

 

Emily tester Racoon flyverdragt

Test af Racoon flyverdragtEmily har testet følgende:  Racoon flyverdragt – 999,75 kr. //
 

Emilys mor beretter:

Emily er 15 måneder og det vil sige at Racoon flyverdragten bliver hendes første rigtige flyverdragt. Jeg har haft svært ved at vurdere hvad jeg skal forvente og kigge efter da jeg ikke ved hvad hun får glæde af.

Vi har en del andet overtøj fra Racoon og jeg er HELT TOSSET med det, det er noget af det lækreste børneovertøj jeg har set og haft. Derfor har jeg store forventninger til flyverdragten også. Jeg håber den kan holde hende varm, og tør. Men jeg håber også at den er nem at få på og behagelig for hende.

Jeg havde først udset mig den med én lynlås, men blev så gjort opmærksom på at den også var med to lynåse, hvilket helt sikkert er bedre til et barn i Emilys alder.

Mht. størrelse har jeg været meget i tvivl om hvilken str. Emily skulle have. Hun er lige nu ca. 80 cm. Men jeg valgte en str. 92 så hun kunne vokse lidt i den. Jeg må dog nok indrømme at den måske godt kunne nøjes med at være en str. 86 og stadigvæk holde hele vinteren, men nu er vi ihvertfald sikre på hun ikke vokser ud af den. Selvom den er en str. 92, så ødelægger den på ingen måde hendes bevægelighed. Der er nemlig elastikkanter ved fødder og hænder, det er fantastisk når man som jeg bestilte en stor str. og derved kan den bruges længere da elastikken holder tøjet på plads.

Jeg er vild med Racoons design – de små prikker, den spidse hætte og det fine hjerte på brystet er bare så fint. Flyverdragten har gummi stropper ved fødderne, hvilket er rigtig godt når det våde vejr kommer, så er de ikke gennemblødte.

 

Vind Racoon overtøj

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Racoon udlodder jeg til en heldig læser valgfrit Racoon overtøj fra SmartKids.dk.
Der kan enten vælges en valgfri flyverdragt eller et to-delt sæt bestående af Jakke + overtræksbukser.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 7. november.

 

Præmien gælder kun til Racoon overtøj på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.


 Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

235 kommentarer

  • MarieLouise Sommer Nielsen

    Hej Allesammen, mon nogle af jeg ligger inde med den blå Racoon vinterjakke som i vil sælge til billige penge? Så er jeg meget interesseret. Send gerne en besked på 28739474

    Str 80/86
    Mvh MarieLouise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lene mortensen

    Det ville jo være helt fantastisk,om farmor kunne gå julemærkemarch med lille Scarlett på 4 år,i denne lækre flyverdragt. Scarlett elsker lilla ,vi skal ud og gå julemærkemarch nr 100 d 2 dec,sammen med prinsesse Mary,og byens borgmester her i byernes by Helsingør-hun er så smuk og dejlig , min Scarlett-og så med den fantastiske flyverdragt på-uha vi kunne vække opsigt-jeg er så spændt.stort forventningsfuldt knus fra farmor( ” Lene Post”)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britt

    Vi ELSKER Racoon prinsessen og jeg. Prinsessen elsker hjerterne og jeg elsker kvaliteten. Er lige nu den glade ejer af forårsjakken, regnsæt, soft shell jakke, gummistøvler, termosæt og vinterjakken, så ville blive lykkelig for flyverdragten.
    Krydser alt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Er helt vil med Racoon overtøjet – har købt den lyseblå vinterjakke med lilla hjerte til min lille datter og vi elsker den. Vi mangler en flyverdragt så det kunne være super dejligt at vinde en fra Racoon 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jytte Takahashi

      Jubiiiiii! jeg vandt! Tusind tak, hvor er jeg bare glad– sender mail med farve og str

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Frisgaard Gunnersen

    Det kunne vlre super fedt at vinde skønt overtøj til min datter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linette Kristensen

    Kender egentlig kun cupcake, som vi altid har været glade for, men nu kan datteren på 4 eller sønnen på 3 da rigtig vise sig frem i nyt tøj hvis Vi er heldige 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina Kristensen

    Synes jeg skal vinde, da min bøf ville være endnu mere lækker i Racoon overtøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene klinge Jørgensen

    Hvor er det bare super fedt, har aldrig købt mærket til min datter men det lyder jo super lækkert.. Min datter ville elske at kunne føre sig frem i sådan et sæt her til vinter.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Larsson

    Jeg vil gerne vinde de fine overtøj til min datter på 2,5 år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie Maharaj

    Emma skal vinde dels er reflekserne på hendes flyverdragt ikke længere synlige 🙁 Og dels er hendes vinterjakke alt for tung og stor og klodset, den er købt brugt, men det var en nitte 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Knudsen

    Ville rigtig gerne vinde det fantastiske overtøj til en af mine drenge, der nok skal teste det på alverdens måder 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea louise schjerlund

    Jeg skal da vinde racoon da vi er stor fan af det herhjemme, min ene datter har flyverdragten med lilla hjerte, og mangler en til min store pige, så det vil være rart at vinde så min store datter ser smart og er varmt klædt på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse Hansen

    Jeg ville blive lykkelig over at vinde Racoon tøj til min lille datter Celine. Storesøster har haft meget cupcake tøj, og vi holder meget af stil og kvalitet. Celine har dog ikke haft sit eget Racoon sæt, så jeg håber, at hun får det nu 🙂

    Mvh. Sidse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyndsay Jespersen

    Min datter mangler en flyvedragt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • stine rosendahl

    elsker det mærke 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Hvidbjerg Andersen

    Ville elske at vinde dette til min dejlige søn på 4 år. Hans vinterjakke er lige gået i stykker, og nye overtræksbukser står han også og mangler, så det ville være SÅ skønt at vinde. Og så er det jo superflot!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Gyldengren

    Selvstændig= ser stadig…( fede fingrer møder iPhone)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Rasmussen

    Vil gerne vinde til mit barnebarn
    leneyyy@hotmail.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Gøgsig Gyldengren

    Den ældste datter har cupcake/racoon termosæt og det er SÅ lækkert… Det selvstændig ud som nyt selvom det er flittigt brugt… Så ville elske at prøve nere af deres overtøj… Fedt design der er sødt uden at være for nuttet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Petersen

    De er bare så fede deres ting, Har en datter der ville blive lykkelig for at knne få noget af deres overtøj som hendes bedste ven også har.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Bækdal

    Min datter ville blive ellevild hvis hun kunne skifte den gamle jakke ud med en spritny Racoon jakke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Jensen

    Ih det vil vi gerne vinde – både jakke og flyverdragt ser fantastisk lækkert ud.
    Mvh
    Dorte
    (ds@diskodasko.dk)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Maja

    Er bare HELT vild med Cupcake/Racoons design og kvalitet. Der er desværre ikke råd til så meget af slagsen, så ville elske og vinde en af de fantastiske jakker til min lille 2-årig prinsesse <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke Laurine Kassebeer

    Jeg synes at min dejlige datter skal vinde, fordi hun i dag kom rigtig til skade for første gang, og har bidt hul gennem læben.
    Og så fordi at hendes mor synes Racoons overtøj er SÅÅÅÅ fint.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mona Eksteen Nørgaard

    Min datter Annika ville blive lykkelig for noget nyt overtøj hvis vi vandt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Gram-hansen

    Med fem unger der skal klædes både smart og varmt på, så drømmer jeg om at få foræret til den ene af dem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni maj

    Jeg elsker racoon, og deres dejlige finesser… Min lille mand vil gerne vinde en lækker flyverdragt i str. 86, simpelthen fordi han er en rigtig udefyr, så der skal noget til t holde ham varm…
    Jeg linker på facebook og bloglovin..

    Fulde navn er Janni Maj Nielsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gyda Ingólfsdóttir

    Hvor lækkert og flot design !
    Min datter ville helt sikkert elske at få lov til at have sådan noget fint overtøj på til vinter 🙂
    Vi håber på at det bliver os der er de heldige ! 😉

    Mvh. Gyda

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line lind

    Har stadig ikke helt vænnet mig til det nye navn men heldigvis er kvaliteten stadig super og flot design

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Skjødsholm Franzen

    Det er bare så fint design, med gode detaljer og smukke farver. Min datter Nova er en rigtig lillesøster, der går i storebrors aflagte flyverdragt. Hun ville elske en fin piget flyverdragt i pigefarve! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Westh

    Jeg vil gerne vinde overtøj til min datter på 5 år, fordi hun virkelig mangler. vi ved jo alle hvor meget børn bruger af overtøj i børnehaven, som også gerne skulle kunne holde til lidt af hvert 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det synes jeg altså JEG skal vinde 🙂 Kan man få det i en str. 36?

    Nå ikke? Ej men så ønsker mit lille forsømte 2’er barn sig det helt sikkert i en 86. Han har arvet alt sin storebrors gamle kluns 🙁 Jeg svor at han ikke kun skulle have genbrug – men nogle gang rækker pengene ikke lige til dobbelt op på alt det fede, og med den store i skovbørnehave er det altså ham der bliver prioriteret højest.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa Maria Lykholt

    Vi har prøvet Cupcake vinterjakke, derfor kunne vi godt tænke at prøve overtøjet efter det har skiftet navn 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja Mathiassen

    vi trænger til lidt held her:-) Det ville være for fedt at vinde:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Jurangpathy

    Jeg deltager meget gerne. det ville være riglig lækkert med så smart, funktionelt overtøj denne vinter.
    Mvh Pia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sermsak Thabthimnak

    Deltager med glæde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Also I would like sign up for these super candy.
    hugs
    Gerda

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilia T. J.

    Seltager med glæde – kan lige nå det. I øvrigt en super blog, med masser af inspiration!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Reenberg Jørgensen

    ELSKER Racoon – det er så fine ting! Kunne være så fedt at vinde, har fået købt flyverdragten for stor, og det er jo lidt af en udskrivning at skal ud at købe endnu en!

    Louise Reenberg Jørgensen – louise.reenberg@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Renna

    The flyverdragt is lovely. I would really like it for my little girl, she still doesnt have one and will have to hunt for prices in a couple of weeks.

    E-mail: ladivanova@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lissa jasmin Søndergaard

    Hvor er de superfede <3

    Bassepigen kunne godt bruge en i str 92 , så hun kan boltre sig i sneen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Vi skal vinde en flyverdragt til min datter, da vi ALTID har brugt Cupcake og været fuld tilfreds – så nu har storesøster fået en vinterjakke fra Racoon og nu er det på tide at lillesøster også får en så de kan matche fint 🙂 Lover et lækkert billed =)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi mangler overtøj i den næste størrelse (68-74) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bovbjerg

    Jeg kender slet ikke mærket, så det ville være rigtig spændende at teste et 2 delt sæt af på min søn. Han er lige startet i børnehaveklasse, så det skal jo kunne holde til lidt af hvert. Han vil ikke længere bruge flyverdragt, “det er for pinligt mor”, så jeg er på udkig efter et robust men samtidigt pænt sæt til ham. 🙂

    Mvh Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilia Warpe Jensen

    Det ville da være helt vildt fedt. Vi har ikke prøvet racoon før, og det er jo altid en fornøjelse, at finde et nyt mærke der lever op til forventningerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kirsten hansen

    håber at sønnike kan være heldig at vinde et super godt sæt vintertøj

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber at vinde et to-delt sæt til Victor.
    Han har godt nok en flyverdragt men det ville også være rart med et to-delt sæt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

    Min datter på 4 år er bestemt ikke tilfreds med at hun ikke har fået en vinterjakke i år, men “kun” en flyverdragt. Så et todelt sæt ville helt sikkert falde i god jord herhjemme!
    Og så er lille ynglingsfarven i øjeblikket!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, hvor er det fint. Det vil jeg da gerne vinde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Wagner

    Jeg håber at være den heldige vinder af et 2-delt sæt til Elsa, af den simple årsag, at jeg elsker alle nuancer af lilla 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sabrina Moreno Sanchez Hansen

    krydser fingre og håber vi er de heldige 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha…en chance for at vinde skønt overtøj til tøserne…den lader jeg ikke passere forbi…
    Hermed 1 lod i puljen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louisa

    Synes virkelig det er et lækkert design de har fået lavet, er også pjattet med farverne. Har aldrig prøvet mærket, så det kunne helt sikkert være spændende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Figgé Jensen

    Designet er lige mig. Jeg falder for dem med søde mønstre, som disse flyverdragter med hjerter på og spidshue. Kan man andet end smile over en flyverdragt med et hjerte på til ens lille hjertenskær 🙂 Den lille jakke er jeg helt vild med og jeg ved hvem der også er det. Hvis den var til voksne også, var jeg solgt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Hold nu op hvor laver de bare fint overtøj – har da helt overset det mærke!
    Har efterhånden prøvet rigtig mange mærke til vores to unger – elsker nemlig at prøve noget nyt. Ellen ville være så fin i de lækre farver de har valgt til deres vinter kollektion 🙂

    Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg følger med via Bloglovin og jeg har <3 🙂
    Jeg vil gerne vinde fordi det indtil videre har været noget af en udfordring at finde vintertøj til Arvingen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg skal vinde fordi, jamen bare fordi det er for fedt! Fordi jeg nær havde brækket nakken og nu sidder med hjernerystelse, fordi fordi fordi (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Hansen

    Har endnu ikke været så heldig at vinde nogle konkurrencer 🙂 Men jeg lader mig ikke skræmme af måske ikke og vinde, så har jeg da i hvert fald forsøgt. Og kunne være lækkert og vinde dette overtøj fra Racoon, lækre farver og god kvalitet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det ville være så herligt – sådan en flyverdragt altså – ihh den er fin
    x
    Margit fra Creative Tail
    creativetail@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal vinde, fordi jeg kender den skønneste skønneste lille pige, som ville elske at komme i en dejlig lækker flyverdragt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Christiansen

    Hold op nogen fine dragter. Det er da lige sagen for en lille prinsesse. Har et barnebarn der altid er ude så det ville da være lækkert at kunne forkæle hende med sådan en fin sag

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thomas zeuner

    Sådan en sag skal Josefine da tumle vinteren igennem i, så jeg krydser i den grad fingre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken Elgaard Hansen

    Milla, ser bare så nuttet ud i den flyverdragt, og Ida ville blive så fin i sådan en ny flyverdragt:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeanette christiansen

    Uha det ville være lækkert at vinde sådan en dragt til sin prinsesse.. har elsket det mærke siden de hed cupcake og selvom de har skiftet navn laver de stadig super fetd design

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årrh jeg vil virkelig gerne vinde Racoon overtrækstøj til vores kommende november barn. Krydser fingre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Beyer

    Vi har ikke tidligere haft overtøj i Racoon/Cupcake, men min datter er vild med det lilla sæt, det er megafedt siger hun

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laila

    Ville gerne vinde sådan et sæt til min niece så ville både hende og min søster blive glad 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lynghøjen

    Sikke dog en skøn præmie, har aldrig prøvet Racoons overtøj, så det ville da være en oplagt mulighed. Trænger til en super god flyverdragt til min søn, eller skisæt til min datter, så det ville være vildt skønt!!

    Hilsen Mette Lynghøjen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Moses

    Like your page on Facebook and Bloglovin.
    I think such comfy winter clothes would be great for my little Taja and she will walking many hours and happily plays in it:))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte kofoed

    Igen, igen en LÆKKER konkurrence, og ikke mindst et super godt indlæg med mange nyttige oplysninger.
    Kender ikke selv mærket, men det kan vi da komme til, er dog vild med den spidse hætte, som jo også gør at man kan kende mærket

    Deltager gerne og krydser fingre for at en af mine 4 engle kan få muligheden for at klæde sig lækkert på i vinter 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv Quist Bossow

    Mega lækkert overtøj! Ville være skønt at vinde til min mindste dreng. Han kommer ikke til at passe til overtøj vinteren over, så kunne været skønt at udskifte det gamle med noget nyt og lækkert!

    Liv Quist Bossow

    lava88@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en lækker konkurrence! 🙂 Jeg har hørt rigtig meget godt om Racoon og kunne vildt godt tænke mig selv at teste det, lækkert ser det i hvert fald ud og jeg er sikker på, at min lille søn ville se skøn ud i sådan en her: http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/bla_racoon-flyverdragt_174669_20

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Bielefeldt Paulsen

    LÆKKER præmie, der ville falde på et MEGET tørt sted. Vores lillemand er stærkt på vej til at vokse ud af det vintertøj han har, og pengene er små, så det ville virkelig, virkelig være LUKSUS at kunne give ham lækker kvalitet at tumle rundt i, i den kolde tid 🙂

    Vh, Katrine – katrineb.paulsen@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe Rasmussen

    Det ville være en fantastisk gave til min datter på 6 hun elsker disse farver, så hun ville stråle som en lille sol 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Dalgaard

    Fordi min datter skal starte i børnehave på mandag:-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt overtøj.. Min storedreng vil være lækker i en flyverdragt og hans mor vil være glad for ikke at skulle vaske en dragt så ofte ved at have en ekstra 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda Clemmensen

    Vi har arvet en flyverdragt, men da jeg ikke har en prinsesse, men nærmere en pippi ville det være rart med et nyt sæt overtøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Thisted-Høeg

    vi vil supergerne vinde, vi har arvet to flyverdragter, men vil meget gerne have vores egen nye 🙂 Vi krydser fingre søde Albert og jeg

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, den jakken var kjempefin! Datteren min elsker lilla og ønsker seg lilla boblejakke, så det hadde vært perfekt! Krysser fingrene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Mathorne

    Jeg kunne bedre lide det gamle navn – Cupcake. Men tøjet er lige så fedt som det altid har været 🙂 Trine Mathorne, tsm@trifork.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Vi har endnu ikke flyverdragt til vores søn og ville elske at iklæde ham en racoon flyverdragt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bette

    Min datter har fødselsdag i december, og det ville være en ekstra god gave til en skøn lille storesøster på 2 år 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Rode

    Jeg er vild med Racoons design, og har været det siden du skrev om det her på bloggen første gang. Hvis kvaliteten er som beskrevet, vil det være intet mindre end fantastisk at vinde et stykke vinterovertøj! Især fordi den indkøbte vinterjakke allerede er blevet for lille…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Kofoed Kristensen

    Det ville være perfekt til vores lille fantastiske trold som snart skal starte i vuggestue og rigtig kan bruge noget godt udetøj 🙂 Desuden har han 1 års fødselsdag i november, og det ville være en skøn gave at vinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • helle michaelsen

    så lækkert noget tøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britt Tolstrup

    Sådan en fi flyverdragt ville vi blive meget glade for at vinde. Vi har regntøj fra Racoon, og det er super kvalitet.

    Hej fra Britt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone P. Nielsen

    Åh den ville mit barnebarn og min datter elske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry Mørk

    Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi vi har aldrig prøvet Racoon overtøj herhjemme endnu og har hørt en masse godt om det 🙂 så ville elske at få lov at prøve det herhjemme på min yngste søn 🙂

    Gry Mørk

    Numsie22@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Riisberg

    Jeg har købt vinterjakken til min datter Silje på 9 måneder, men vi mangler en flyverdragt til hun starter i DP d. 1/12.
    Så det ville være skønt at vinde en af deres smukke flyverdragter. Kvaliteten er rigtig fin på deres vinterjakken fra denne sæson 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

    Har kun hørt godt om Racoon og herhjemme har vi et godt øje til flyverdrageten og håber det kan blive A’s første af slagsen 🙂

    (Følger via Bloglovin)
    Lou

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal da vinde Prinsessens første flyverdragt … hun bliver 1 år d. 16 november så det ville da være skønt med en ekstra gave 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Sikke nogle lækre farver. Ville være super fedt at prøve at vinde. Om det er noget overtøj til min datter i str. 92 eller om det er til knægten str. 104 gør ikke så meget, det vigtigste er at prøve at vinde noget 😉 Har faktisk aldrig prøvet cup cake eller Racoon overtøj kun tøj men det ser hvertfald lækkert ud. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Frost-Hansen

    Det ville være fantastisk at vinde en flyverdragt til min datter. Hun havde en Cupcake flyverdragt og jakke sidste år, som vi var rigtig glade for, og er sikker på, at selvom navnet er skiftet, er kvaliteten stadig lige så god.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sussi

    Hvor vil jeg dog gerne vinde en ny flyverdragt til min 2 års pige. Hendes allerførste flyverdragt var fra Cupcake, og kvaliteten var helt fantastisk! Og så er det bare så sødt med hjertet foran:) Nu er flyverdragten imidlertid for lille – så en ny ville gøre underværker:)

    Min pige er samtidig lige – for under en uge siden – blevet storesøster for første gang til en lille sød babypige. Derfor trænger hun også til lidt ekstra forkælelse/opmærksomhed, og en flyverdragt fra Racoon ville bare være lykken! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jeg skal da vinde fordi min dejlige niece fylder 1 år i næste måned, så det ville da en fantastisk ekstra fødselsdagsgave 🙂

    //Bobber
    http://www.BobbersBlabber.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Møland

    Hvor ville det være fedt at vinde en flyverdragt! Denne er bare for lækker!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lisbeth jørgensen

    Hvor ville det være fedt at vinde, så jeg kunne få styr på det sidste vinter overtøj.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nøj. Min Oliver på 10 måneder vil meget gerne ønske sig en dejlig varm vinterjakke. Vi har tidligere haft cupcake flercedragt til ham da han var nyfødt, og den var rigtig fin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina Nørgaard Madsen

    Så lækkert design og farver….håber på lidt held denne gang.

    Mvh
    Betina Nørgaard Madsen
    m_betina@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Ruby

    Lækkert, lækkert, lækkert overtøj i dejlige farver 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Juul Elley

    Det kunne være fantastisk at vinde overtøj fra Racoon. Har snust lidt til det og synes det ser virkelig lækkert ud.

    Mange hilsner
    Line

    linejuulelley@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniel Meier Nielsen

    ønsker meget en flyverdragt til min datter som snart skal starte i naturbørnehave.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane Knudsen

    Jeg har haft racoon (cupcake) jakke til min pige de sidste 2 år. De er bare super kvalitet, og samtidig rigtig fede og pigede, ligesom min pige gerne vil have det:)Kunne være rigtig fedt med et skisæt til hende!

    Mvh. Jane Knudsen
    mikkelsenjane@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Gram

    Vi vil rigtig gerne vinde – har både gode og dårlige erfaringer med flyverdragterne fra cupcake, så kunne være spændende og se om kvaliteten er forbedret ved navneskiftet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Christensen

    Jeg har købt den prikkede vinterjakke i lilla til min Agnes på halvandet år. Jakken er bare SÅ lækker, at jeg også må eje flyverdragten til hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • lene aarup

    Vil elske dette fantastiske ski-sæt til min lille pige..

    Mvh Lene
    lene_aarup@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3 Deler med stor glæde med alle og håber heldet er med mig denne gang og jeg vinder <3
    håber at være heldig at vinde det skønne mærke til mine børn, det ville være så skønt og lækkert

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg skal vinde fordi jeg aldrig vinder og min datter Ella vil være noget så kær i dette fantastiske overtøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Sådan noget lækkert tøj fra Raccon ville vi blive super glade for her hjemme. Med store piger og små drenge her ved os, er der bestemt noget for en hver smag, og især når kvaliteten er så super god… Vi ville elske at vinde…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • laila bindzus

    deltager gerne om sådan et lækkert sæt til min søn , super lækker blog og en super præmie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Anna Marie Petersen

    Vi har aldrig prøvet Raccon overtøj, men jeg har altid synes at de er så kært. I år han lillemanden arvet flyverdragten fra storebror, så hvis vi vandt kunne han få sit eget 2-delte sæt. Det er rart når man kan nøjes med jakken, og tage bukerne med, hvis der skal leges udenfor 🙂

    Charlotte Anna Marie Petersen
    charlotte@clausenz.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Andresen Egidiussen

    Jeg synes tøjet ser super lækkert ud! Jeg har aldrig haft mulighed for at prøve det på min datter, men jeg tænker at det kan blive et godt bud til næste år, når der skal købes flyverdragt 🙂 Det er lige mig/hende med de fine lilla nuancer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

    Uhh håber jeg vinder, min lille trut vil gerne i sådan en flyverdragt 🙂

    Jeg skal vinde fordi jeg mangler en flyverdragt til min lille datter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamilla Jørgensen

    Min datter har aldrig prøvet Racoon tøj til hendes datter, så derfor kunne jeg godt tænke mig at vise dem hvor lækkert det er, de har heller ikke købt flyverdragt eller vinterfrakke endnu. Og så er det jo altid fantastisk at give sine børnebørn gaver <3

    Birkum@msn.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Jeg har en søn og en datter, de kunne da sagtens bruge et af disse skønne vintersæt,til vinter,er vokset ud afdet gamle vintertøj. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

    Jeg er helt vild med Racoon, min søn har haft flere jakker der fra. Jeg har endnu ikke købt flyverdragt til min datter da hun lige er startet i vuggestue men har ikke vist om der var behov for en. Men så glad for som hun er for at være udefor, er jeg sikker på hun skal have en, så krydser finger for det kan blive en lækker en fra Racoon 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tatjana Vestergaard Jensen

    sikke noget fedt tøj. Når min lille prut kommer til verden til januar, kunne hun godt bruge sådan en varm og lækker flyverdragt til at holde varmen i 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Grauholm Raaby

    Ih den flyverdragt ville være skøn i en 92, nu Moren her vælger at købe en for lille drag ;/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Foged Jensen

    Ville være skønt at vinde til mit barnebarn Elias på 7 år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Jensen

    Glemte min mail adresse……..
    camilla@hansen.mail.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Jensen

    Det er simpelthen fantastisk med alle jeres skønne konkurrencer.
    Min Maria på 6 år vil være smart og varm i et lilla sæt med dunjakke og skibukser.
    Venligst hilsner
    Camilla Jensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte hjorth

    min datter skal vinde da vi godt kunne tænke os at prøve tøjet fra racoon har altid kørt med et bestemt mærke og vil gerne prøve noget andet

    hilsen Dorte Hjorth
    d.hjorth@esenet.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne Jensen

    Åh sikke nogle dejlige farver. Er total forelsket i jakken. Min datter på 3 år kan desværre nok ikke klemme sig ned i den….. men problemet med mange jakker er at de ikke til at lyne ordenligt op i halsen og ofte står jakken halvt åbent…….

    Og min store pige som lige er startet i skole synes at hnedes sorte jakke er en drenge-jakke så en s¨flot farve ville se godt ud på hende med hendes helt lyse hår…. Suk for hvor flot.
    VH Susanne
    5707443m001@stofanet.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia Jensen

    Ville være så fedt at vinde en flyverdragt til en af mine tvillinger. Og så er racoon jo super lækkert

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Sigsgaard

    Vi ville elske dunjakken,og vi skal da helt klart vinde den fordi, som forældre til to piger med mælkeallergi, så er økonomien ikke til så dyr en jakke…den er vel nok fantastisk, og det er bare så lækkert et mærke…..iiihhh hvor jeg krydser alt hvad krydses kan!!

    Mvh. Tina Rugbjerg Sigsgaard

    tina.sigsgaard@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britta

    Uh ville være så fint til min mindste pige 🙂
    Mvh

    Britta Nielsen

    britta_sjorslev@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael Henriksen

    Den ser ud til at kunne klare en god lang og kold kælketur! Lige noget for fars pige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Mette Henriksen

    Hvor ville jeg gøre min smukke datter glad, hvis jeg kunne give hende en flyverdragt med hjerte på – hun ELSKER hjerter 🙂

    Tror det vil gøre mig til årets mor 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Dyhl Hjorth

    Dicte på snart 7 mdr. ønsker sig sådan en lækker vinterjakke! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Rotbøl
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Frigaard

    Jeg skal vinde den fordi jeg har en sød niece, som både er enlig mor til Mikas på 3 år og læser. Så er økonomien ikke så stor og jeg ville elske at kunne hjælpe hende med noget godt overtøj til Mikas <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg håber, at min yngste søn bliver den heldige vinder, så han for engangs skyld kan få helt nyt og lækkert overtøj som ikke er arvegods fra storebror 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Nielsen

    jeg ville utrolig gerne vinde en flyverdragt til min datter , hun er bliver meget let syg da hun har et dårlig immunforsvar og det ville derfor være dejligt at vinde en dejlig varm flyverdragt til hende, så jeg ved at hun få den bedste start på vinteren..

    Mange hilsner fra Gitte

    Er både med på bloglovin og facebook

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Vinter

    SÅdan et skønt sæt vil jeg gerne kumme forære et barnebarn – jeg vil meget gerne vinde !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten ingemann

    Lækker præmie…! Kunne godt bruge en flyverdragt til den yngste, da hun kun har søsters fra sidste år. Pengene er lidt små, så det ville være fantastisk. Hun har også haft en racoon sommerjakke, hun mener stadig det er den hun skal have på. Det er jo desværre for koldt…! 😉
    Hilsen
    Kirsten ingemann
    Kirsten_m_s_Jensen@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anette larsen

    Den flotte flyverdragt med hjerte ville klæde niecen rigtigt meget – flot detaljeret ide

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Rostgaard Nielsen

    Jeg skal være den heldige fordi jeg kan…. er sikker på jeg har en datter der vil blive så glad hvis jeg vandt. mvh Lotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Møller

    Jeg har ikke prøvet Racoon før, men ud fra de test og anmeldelser der er lavet herover kunne det godt lyde som om det er det mærke vi har ledt efter. Er sikker på at Alberte ville elske det lilla/Bordeaux todelte sæt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • gitte m zakariasen

    Igen rigtig lækker kvalitets tøj, du-i tester, og ville da elske at kunne putte sønnen i et to delt sæt derfra <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Terp

    Racoon overtøj er super lækkert med mange fine detaljer – lige noget for min dejlige datter. At det findes i en så fin lilla farve er bare et plus, da det er en af tøsens yndlingsfarver 🙂
    Mvh
    Sanne Terp

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville elske at vinde en flyverdragt fra racoon. Jeg har brugt dage og timer på at søge nettet rundt for at finde den perfekte første flyverdragt for min søn der kommer til at kunne gå denne vinter og derfor skal have sin første rigtige flyverdragt han skal kunne bruge på legepladserne. Synes det er SÅ svært at finde en der både er lækker at se på og lækker at have på og denne her ser bare SÅ lækker ud!

    http://www.theibizamom.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne grethens

    Ej det er bare for lækkert det overtøj. Vil være så skønt at vinde til min datter . Hendes flyverdragt er desværre blevet for lille og har ikke fundet en ny endnu..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Mahler

    Jeg skal vinde, fordi min nevø fortjener noget fedt overtøj til vinteren! Meget skal spares væk, og synes det er synd det går ud over hvad han kan tage på i skole 🙂

    JulieM93@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laila Holdt

    Jeg skal vinde fordi min datter har sukket efter en Racoon jakke, vi har allerede en jakke, men skal sådan set bruge en jakke mere, sååååå 😉 Hun ville blive SÅ glad hvis vi er heldige at vinde <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige opdaget at min datters flyverdragt er for kort på benene. Jeg havde ellers håbet på (og målt hende i dragten til) at hun kunne passe den igen i år. Men nej, benene er blevet for lange, så jeg ville stor-elske at vinde en ny flyverdragt til hende!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Daniela Steffensen

    Ih, det vil jeg meget gerne vinde til lille Alma, det er hendes første vinter, så kun det bedste er godt nok til hende.. Ja så derfor skal vi vinde 🙂
    – Rigtig fed blog forøvrigt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Stehnij

    Det ville være fantastisk at få mulighed for at prøve et lille to-delt sæt i str. 122 til min datter ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linda Agerskov Jensen

    Jeg har en datter der med garanti vokser ud af hendes vinterjakke inden vinteren er omme, og Racoon ville da være alletiders bud på en ny, så vi kunne godt tænke os at vinde!
    Mvh.
    Linda A Jensen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Hansen

    tak for endnu en lækker konkurrence, vi vil også meget gerne deltage da vi godt kunne bruge lækkert overtøj, vi har under normale omstændigheder ikke råd til så lækkert et mærke, så det kunne være skønt at få fornøjelse at vinde – det ville være så sejt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Ravn

    Åh, lækker præmie. Jeg ville være stolt over at klæde min søn i en Racoon flyverdragt, så er jeg sikker på han har det varmt og godt hele vinteren.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Skjøde Baes

    Det super lækre todelte er da helt fantastisk. Har en skøn stor prinsesse som ike længere matcher alderen til flyverdragt – og har det skønneste røde hår – så farven og sættet er helt top til min Caroline 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Nysom

    Dette tøj ville være perfekt til min lille prinsesse 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde O.

    Jamen ville da gerne vinde det 2 delte sæt til min lille tykke prinsesse, bla fordi hun ville se så hammer lækker ud i den fine blå jakke og ja så elsker vi bare designet herhjemme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja mathiasen

    Ååååhh det ville ære fantastisk!!! Har både en pige og en dreng som begge mangler… Har aldrig prøvet racoon men hørt rigtig godt om det og lækkert ser det ud:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Bonde

    Jeg er storforbruger af Phister &Philina og tidligere Cupcake, men har stadigt min første forelskelse i Racoon tilgodeså…og er der noget en ny kærlighed 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tina stig andersen

    jeg vil rigtig gerne vinde et 2-delt sæt – helst til min søn som bruger een
    str 134 i år. Men jeg synes ikke at jeg kunne se noget til de store drenge –
    kun til de store piger.

    Er det een fejl eller er det udsolgt ???

    Hvem vil ikke gerne vinde et skisæt fra et superlækkert mærke til sine børn.
    Det er jo een af de helt store udskrivninger her i efteråret. Samtidig er designet og farverne superskønt/-e.

    Jeg kender ikke Racoon, men jeg kender Phister og Philina, som er almindeligt tøj fra samme firma og det er bare superlækkert, så det er
    overtøjet helt sikkert også

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Høj

    Bjarke Nanu trænger til en ny flyverdragt – De to, som han har, er arvet og er ved at være godt brugte… Men sådan er det med tre børn, studerende mor og far på deltid. Så er det ikke altid er der kan lande det nyeste tøj i hjemmet.
    Og så er Racoon jo et lækkert mærke 🙂
    Jeg har givet et like på bloglovin’.

    m_hoej20(at)yahoodk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke FM

    Ville elske at vinde overtøj fra Racoon:) med 2 tumlinge der elsker at komme ud og suse rundt er lækkert overtøj et must.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Skønt skønt overtøj, vil megt gerne vinde til Lukas:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Sørensen

    Ville supergerne vinde til min dejlige datter:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Damgaard

    Jeg har slet ikke styr på vintertøjet til mine 4 børn endnu, så det vil være rigtig dejligt at få lidt hælp… 😉 Og samtidig ser det både smart og lækkert ud.
    Et 2-delt sæt til Celine vil virkelig bringe lykke hos både mor og datter <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karin dyveljov

    Jeg vil da vildt gerne vinde et lækkert sæt til min princesse som pt render rundt i sin storebrors aflagte..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne sørensen

    Ville ææælske en så fin flyverdagt til min søn på 8 md der skal starte i vuggestue om 3 uger…;)

    a_m_sorensen@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Wind

    Fordi jeg lige har prinsessen til der fine piget vinterovertøj 😉

    Hilsen Heidi Wind

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Nielsen

    Jeg skal vinde fordi mit barnebarn Caitlin på tre år vil se super skøn ud i den lækre Racoon flyverdragt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Westh

    Jeg vil så gerne vinde, fordi min datter både kunne bruge en flyverdragt og en ny jakke, da det gamle er blevet for småt i år. Og mærket er så lækkert og så unikt i designet, min pige ville elske det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Baggers Boateng

    Det ser rigtig godt ud, kan godt lide stilen og farverne. Det kunne også være godt at prøve noget andet, end det man normalt plejer at købe, fordi det har man prøvet før og ved hvordan er :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej. Har liket på facebook:) Jeg burde vinde fordi jeg elsker deres gode kvalitet. Sidste år fik jeg på mit arbejdet en brugt cupcake vinterjakke til min datter af en forældre, da de vidste jeg er studerende og ikke selv har råd til den kvalitet. Det flotte hjerte vakte lykke hos in pige, som er sur over hun ikke kan passe den længere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Heede

    Racoon er så lækkert et mærke 🙂 derfor synes jeg det er skønt at putte mine børn i det. Det er flot, slidstærkt og robust 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Kjærsgaard

    Synes bare at Racoons tøj er så fint, så vi kunne sagtens bruge en vinterjakke derfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine BK

    Jeg følger med på Bloglovin.
    Jeg skal vinde fordi min søn på 13 mdr. vil være SÅ lækker i denne her http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/bla_racoon-flyverdragt_174669_20

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Aakerman

    Ih ville glæde mit barnebarn at få en ny flyverdragt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celine Green

    Min lille Felucca skal for første gang rigtig opleve vinteren og være ude og lege 🙂 så vi ville være rigtig glade for at vinde så lækkert et sæt vintertøj fra Racoon 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Seidelin

    Der er netop gået et kæmpe hul i Bastians nye Hummeljakke (dun) – han hang fast i træet da han skulle hoppe ned – heldigvis var det kun jakken der gik i stykker! Det er bare så ærgerligt – vi havde netop købt en ny jakke til ham. Budgettet er ikke til en i samme kaliber, så hvis jeg skulle være så heldig at blive “trukket op af hatten” her – ville vi juble i det lille hjem.

    God weekend.

    Kh Maria Seidelin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Sommer

    Det ville da være super fedt.
    Min 6 årige pige er bare skudt i vejret så det str 7 jeg har liggende til hende kan jeg se ikke er det store desværre – der mangler lidt i længde på både arme og ben, så jeg skal ud og have kigget efter nyt snart i hvert fald. Så det kunne da være perfekt med sådan en str 8 evt 9 til hende

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Sørensen

    Jeg ville elske at vinde et sæt, jakke og overtræksbukser til min seje datter!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mary Pallesgaard Gjerulff

    Ja det vil jeg da så gerne vinde 🙂 Det er bare super lækkert, og da jeg har 3 stk dejlige unger vil vi helt sikkert kunne bruge noget af overtøjet her!! har ikke prøvet mærket racoon før, men det ser godt nok sødt ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Fjelding

    Ih hvor jeg ville elske at vinde en lækker flyverdragt til min datter til den forestående vinter. Økonomien tillader desværre ikke at jeg køber en ny flyverdragt, så hun må nøjes med den vi har, selvom den slet ikke er ideel. Så jeg krydser hvad der krydses kan for at hun/vi vinder. XXX

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille van der Velde

    Racoon er super sødt og den lyseblå vinterjakke vil passe min smukke datter utrolig godt med hendes meget blå øjne. Hun vokser, som gav vi hende substral i flasken og hverken allerede indkøbt vintertøj samt vores økonomi kan følge med. Og så er det fedt, at det er blå til en pige i stedet for lyserød.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • prøver:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Iversen

    Mille ville blive så fin i en Af disse lækre vinterjakker. ille er lige blevet 2 år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene Hvorvarp

    Racoon er bare for lækker og jeg vil med stor glæde klæde min lille datter i en flyverdragt denne vinter <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pai Nielsen

    Hej
    Vi har flyverdragten magen til den på billedet på i en anden farve og vil ELSKE at have jakken magen til <3 <3
    Mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige som sidste år er jeg alt for sent ude med at købe vintertøj. Det betyder at jeg har en datter, som går rundt i alt for mange lag tøj og ikke kan bevæge sig ordenligt. Det ville være SÅ herligt at vinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi hansen

    Kender flere der har det til deres børn og som er rigtig glade for det – og kunne derfor godt selv tænke mig at prøve det til mine drenge :0)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

    Det kunne være rigtig lækkert med en flyverdragt til mit lille nye barnebarn

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel Wallberg

    De laver noget af det flotteste overtøj, ville elske at give min datter det på. Hun ville blive så yndig.
    Mvh Sidsel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine bang

    Ville elske at vinde fordi det er superlækkert overtøj i rigtig god kvalitet 🙂
    Mvh Trine graff bang, bangtrine@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Det er da bare for fedt tøj. En af mine tre unger vil elske at gå i det. Krydser fingre:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Randi Steen Kigk

    Vi har altid været utrolig glade for cupcake – og er blevet ligeså glade for Racoon… Vi har allerede prøvet en del af de utrolig lækre ting fra Racoon – og vil blive lykkelig for lidt mere:)))))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bech-Nielsen

    Hjerter og stjerner, så bliver det bare ikke bedre til mine prinser og min prinsesse. Vi har i mange år elsket “Cupcake” og er sikker på vi kommer til at elske “Racoon” lige så meget, det er bare for fede designs 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Steinicke

    Det er da det fineste overtøj og da min ældste netop nu er stor nok til at komme med i skovgruppen der går ude hele dagen i alt slags vejr ville det være fedt med en flyverdragt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Balle

    Jeg har desværre kun haft 1 stk cupcake tøj til min søn, men hold op det var lækkert. Derfor vil jeg gerne kunne putte min søn i en racoon flyverdragt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie lillegaard

    Jeg har altid gerne ville prøve Racoon. Med to små børn på en su er der ikke det store tøjbudget, så det ville lune i mere end én forstand 🙂

    Vi krydser fingre!

    KH Julie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille gormsen

    Er total forelsket i tøjet det er bare for lækkert design!
    Vi ønsker os en flyverdragt 😉
    Mvh Pernille Gormsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Elisabeth

    Hvor er de bare fine… en str 86 flyverdragt ville min datter være SÅ glad for…
    Og jeg ville elske at se hende futte afsted i den i løbet af vinteren – Ihh hvor ville det være nuttet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • linda nielsen

    Vi har ikke lige fået købt vintertøjet og nu er det jo koldt så det ville falde i gode hænder her 🙂

    Linda Nielsen, neskonk@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Frisgaard Gunnersen

    Jamen, det skal jeg da vinde fordi frosten er sat ind:-) Men det er den jo desværre for alle her i DK – og IH(!!!!!!) hvor er det dog koldt. Det bider i næsen og omkring halsen, fordi man naturligvis glemmer halstørklædet….! Men alt det skal min datter jo ikke udsættes for – og derfor skal jeg vinde det.. Det lyder som jo en flyverdragt i super dejlig kvalitet, så den vil vi værdsætte herhjemme!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Rudolph

    Er vil med mærket Racoon, det er så fint med hjertet foran der går igen på meget af tøjet.

    Ville da være super dejligt med det fine overtøj til min datter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jimmi

    Det ville være fantastisk at vinde en flyverdragt i str 4 år til min datter. Hun er helt vild med det hjerte der er på og jeg er vild med alle de tekniske deltaljer – det lyder som en rigtig lækker flyverdragt 🙂

    Mvh Jimmi Jensen bagerjimmi@ofir.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Moss

    Lækker konkurrence 🙂 Jeg har kun hørt godt om Racoon og da min søn snart skal starte i vuggestue, ville det jo være super fedt at han kunne få en kvalitets flyverdragt på, så jeg ved, han kan holde varmen, når de er udenfor samt skal sove ude i barnevogn.

    Krydser fingre 😉

    Hilsen Michelle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Nørgaard

    Super lækkert mærke er helt vild med det og ville elske at få en flyverdragt til min lille pige på 2 år.
    Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Christiansen

    Det ser super lækkert ud og min datter ville blive super lykkelig for noget godt vintertøj.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Anja Christiansen

      Mit fulde navn er malene anja christiansen, bare hvis jeg skulle være heldig 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • gosia

    Det skal være perfekt gave til min søsters lille pige. hun er 20 månader nu og det skal være hendes første vinter i flyverdragt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Maria Jensen

    Vi har også almindeligt tøj fra Racoon, men vil da meget gerne prøve deres overtøj i str. 92/2 år :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Merete Skovgaard Pedersen

    jeg skal ha lov at vinde, for jeg vil så gerne glæde en af mine 4 drenge, med sådan et sæt 🙂 forsat god weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • henriette borne

    det ville være så dejligt at have et sæt der var rent !!!!! det er en god ting med en super aktiv knægt :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi er herhjemme vilde med Racoon´s overtøj. Vi har købt både Vinterjakke og Flyverdragt til Caya fra dem i år og vi ville elske at vinde til næste vinter, for kvaliteten er bare i top <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Fylking-Nielsen

    De er SÅ fine og min nyindkøbte flyverdragt til min 3-årige datter (købt for to mdr. siden og var rigeligt stor) viser sig nu at nå at blive for lille 🙁 Hun har lige taget et stort spring på højden og jeg hade klippet mærket af. ØV! Så en ny – der passer – ville være super!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melanie Maharaj

    Emma vil supergerne vinde dette lækre sæt, da det jo nu er testet og vi ved at det vil kunne holde til timers leg udendørs og Emma elsker at være ude på alle årstider 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Nielsen

    Ville være så dejligt at kunne give mit barnebarn. Med 5 ældre søskener er det ikke tit der er råd til nyt tøj til den mindste.
    Så jeg vil håbe jeg kan vinde en lækker dragt til hende.
    M.v.h.
    Lone Nielsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nastassia N Jurangpathy

    Hej,

    Jeg ville elske at vinde sådan en lækker flyverdragt til min datter da vi mangler en flyverdragt der kan holde til at blive flittigt brugt i skovbørnehaven – Vi har prøvet deres termotøj og det var fantastisk, så vi vil mægtig gerne prøve en lækker dragt. De ser super lækre ud og sødt design min datter helt sikkert også vil elske, hun synes ihvertfald denne har en skøn prinsesse farve 🙂
    http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/pink_racoon-flyverdragt_174638_78

    Er med på FB og har liket hjertet på bloglovin’
    Mvh Nastassia N Jurangpathy & Emma // emmasmor@jubii.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Blirup Christensen

    Jeg skal da vinde det fede sæt fordi det er nogle super dejlige farver og kano go`kvalitet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Nygaard Friis

    uh uh FEDE farver og FEDT mærke – vi like!!! så vi er med og xxxx’er : ) så vi ønsker et sæt til vores smukke pige.
    Vh Kirsten Nygaard
    Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Majdnia

    Vi har altid elsket Cupcake herhjemme, så vi kunne rigtig godt tænke os at prøve det nye Racoon 🙂
    Mvh Charlotte Majdnia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anli Sivertsen

    Vi kunne vildt godt tænke os at vinde sådan noget overtøj..:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Rasmussen

    vil så gerne vinde til mit barnebarn, som har brug for noget rigtig godt overtøj, for at komme af med hoste, hoste falsk strubehoste og hoste hoste mere hoste og melemørebetændelse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Olsen

    Ville elske at vinde overtøj til min dejlige dreng 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Baltser

    Ihh, det er sådan noget flot overtøj! Selvom vi for længst har købt overtøj til vores datter, kunne vi sagtens bruge det til næste år!

    Mvh.
    Maria Baltser
    mbaltser@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Sibbert Ebbesen

    Kunne da være super lækkert at vinde en ekstra flyverdragt til en af mine prinsesser 🙂 For til børnehavebørn er det jo næsten nødvendig at have mere end en.

    Mette Sibbert Ebbesen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Bisgård Sørensen

    Vi kunne vildt godt tænke os at vinde sådan et sæt til mindstemanden:) Han er bare ikke til at få ned i en flyverdragt mere, så et todelt sæt er lige sagen. Vi har kun yderst gode erfaringer med Racoon, så derfor ville vi blive noget så glade, hvis vi blev en af de heldige:)

    Mvh Rikke

    riksen@orumnet.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Lykke Hansen

    Cupcake har ALTID været yndlingsmærket her når det kom til overtøj. Varmt, vandtæt og super sødt til mine prinsesser. har ikke prøvet det efter de har skiftet til Racoon men tror bestemt ikke man bliver skuffet. Krydser alt og håber jeg vinder et lækkert sæt til min store prinsesse. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • rebekka

    ville da elske at vinde:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh mand… jeg vil så gerne kunne give min datter et lækkert todelt sæt fra Racoon. Den dunjakke ser bare så lækker ud, og er også “smart” i en 7 årigs øjne (og det er der ellers ikke ret meget, der er..) Har kun gammelt vintertøj til hende lige nu, så det ville være en stor gave at få for os 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Qadri

    Jeg skal vinde fordi vi står og mangler et to-delt sæt til vinter og jeg har hørt mange gode ting om Racoon 🙂
    Hilsen Sara Louise Qadri – saralouise@live.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Connie Rasmussen

    Ser kanon dejligt ud kunne godt bruge til den kolde danske vinter….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jytte Takahashi

    Jeg har gjort alt det ovenstående og jeg håber at vinde et dejligt sæt vintertøj til mit barnebarn Saga, da hendes mor er på SU og pengene tit er ret små. Det ville være en dejlig gave.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana Buus

    Vi elsker det mærke her hjemme, og jeg ved min datter på 4 år ville føle sig som en rigtig lille vinterprinsesse i denne skønne flyverdragt
    http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/lilla_racoon-flyverdragt_174638_92

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ser super lækkert ud og ville med glæde afprøve det, rigtig flot gevinst

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe pedersen

    Fed konkurrancen og vil da gerne vinde <3 dorthemp@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken Vissing

    Racoon er simpelthen det bedste overtøj børnene kan få, så mine børn vil blive super glade for at vinde denne lækre præmie og selvfølgelig også deres mor.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse med børn