Vinterovertøj 2012

D-xel Wayne jeans

Julius har fået de her nye super fede jeans fra D-xel i model Wayne. De sidder bare hamrende godt og er en straight model med “twistet” ben. Den har ikke baggy fit, men lommerne sidder så lavt at de ser baggy ud.
Jeans’ne er i 100% bomuld, der er dog en anelse stretch i stoffet, men det fede ved dem er netop at det ikke er lærredsbukser, men i en nærmest farvet jeans kvalitet. Stoffet har yderligere lette slideffekter, hvilket giver et super fedt look.

Bukserne har indvendig justerbar talje, knaplukning ved øverste knap og ellers skjult lynlåslukning bag de udvendige knapper.

D-xel Wayne jeans fås i str. 8-16 år og koster kun 399,75 kr. En super god pris for en buks i den kvalitet og i tweens størrelser. Den fås i 3 forskellige farver og I finder dem lige her: D-xel Wayne jeans

Hvad synes I om dem? Skal jeres drenge også have et par?

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

7 kommentarer

 • Anonymous

  Ja, min store på 10 har fået 2 par ( for en pris, elsker tilbud). Noget så sjældent som købt i en fysisk butik, havde jeg næsten glemt man kunne med børnetøj.

  Han balancere mellem slim fit og normal størrelse. Der sidder de her rigtigt godt. Det de har det indvendige elastik godt gemt så de ikke ser barnlige ud ( barnlige = bunden af skabet)er godt lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julius er ca. 135 cm høj og har wayne bukserne her i str. 8 år. og de passer perfekt synes jeg. Jeg kan godt lide at tøjet passer når han får det, så vi køber sjældent for stort. Synes det ødelægger børnenes bevægelsesfrihed væsentligt hvis man køber tøjet for stort med det henblik at de så passer det længere.
  I de mere gængse børnetøjsmærker som Hummel og Danefæ bruger han str. 10 år, men teen mærkerne fra 8-16 er lavet efter et andet str. skema og er typisk lidt større i str. Derfor bruger han kun str. 8 år i de fleste teenmærker ;0)
  Håber det hjalp?
  Mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De ser smarte ud. Hvor høj er din dreng? Og hvilken størrelse har han på? Mener de er lidt korte i str….
  Mvh. Berit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeps .. 2 par ligger klar i kurven, klar til at bestille ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi har ikke prøvet dem herhjemme har en meget smal dreng så det er ikke alt der suder pænt på ham, hvordan er de i str?
  Mvh christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julius er også forholdsvis smal og får f.eks. altid justeret elastikken i taljen godt ind. Julius er 8 år, og ca. 135 cm høj og har Wayne jeans'ne i str. 8 år.
   Teen mærkerne er som regel i et større størrelses skema, så børnetøj i fra de mere gængse mærker som Danefæ, Hummel osv. der er han en str. 10 år. Men altså kun 8 år i de fleste teen mærker ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterovertøj 2012