Dagens mor - Hummel & paillietshorts

Spørgerunde – Svar ang. mærker og tilgængelige størrelser

For noget tid siden åbnede jeg op for en spørgerunde, og her er et af de spørgsmål som jeg har valgt at svare i et seperat indlæg, da jeg mener flere kan have glæde af svaret ;0)
Håber I kan bruge det?
 
Husk der er stadig mulighed for at stille flere spørgsmål lige her:
 
Spørgsmål:
Hvorfor går rigtig mange af de gode mærker kun til str. 8 eller 10 år (højde 134/140).
Jeg har en 8-årig på 1,50 m (og i klassen er der faktisk temmelig mange høje) som gerne vil være mere sød en sej og “tween” tøjet som vi finder, er mest det sidste. Særligt tøj med flere farver og ikke altid sort/grå/mørklilla.
 

Mit Svar:
Rigtig godt spørgsmål – tak for det.

Mange gængse børnemærker stopper i str. 128/8 år og nogle går helt til 140/10 år og enkelte helt op til 12 år.
Min egen Julius er kun 8 år, men har i det sidste halve år været oppe i str. 10 år. Drengetøjet er dog stadig lidt mere ok i tween mærkerne end meget af pigetøjet er (efter min egen personlige mening).
Derfor er der faktisk også flere pigemærker der faktisk går optil str. 12 år, f.eks. Noa Noa, Mini Numph, Wheat, Aya Naya osv.

Men det kræver jo at butikkerne de bestiller det hjem ;0)
Jeg oplever ofte at det ikke er her vi sælger mængderne og derfor vælger mange butikker jo klart de store størrelser fra. Når jeg køber ind køber jeg som regel de store størrelser med, fordi jeg ved de kan være svære at finde andre steder.
Men det er klart ikke der man sælger mængderne og det gælder både for butikkerne og leverandøren. Derfor vælger mange mærker også at stoppe i 140/10 år.

Måske ville nogle af de mere dæmpede tween mærker være mere dig? Her tænkter jeg på mærker som ByHound og Frankie & Liberty. Her kan du finde et ret stilrent snit og ikke så meget bling bling ;0)
Ofte er det også et spørgsmål om hvordan tøjet det styles, hvor mange af de mere almindelige tween mærker faktisk kan styles så det ikke får det seje/voksne udtryk ;0) Mange af tween mærkerne slår på det lidt voksne udtryk i deres billede materialer og andet, men i virkeligheden er der rigtig mange andre måder at style tøjet på. Til tider synes jeg faktisk også personligt at det ser for voksent ud.
Håber du kan bruge mit svar :0)

 
Husk der er stadig mulighed for at stille flere spørgsmål lige her:
 
 
Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor - Hummel & paillietshorts