Dagens Lucas - Nye yndlingsjeans fra Hummel

Purely Professional

I lørdag bestilte jeg shampoo, balsam og styling lotion hjem fra Purely Professionals hjemmeside inspireret af hende her. Det lå allerede klar i postkassen til mig idag :0)

Jeg har selv meget tykt og naturkrøllet hår, som jeg som regel altid glatter fordi jeg aldrig har sluttet fred med det som det er. Har derfor overvejet længe at prøve en sulfat fri shampoo uden alt muligt skidt i, som jeg har hørt så meget godt om.
Glæder mig rigtig meget til at få testet produkterne.

Derudover har jeg fået lov til at teste Purely Professionals kids produkter og evt. også med henblik på at vi måske kunne starte med at sælge disse på Smartkids.dk
Jeg skal teste produkterne på Lucas, som er allergibarn og lider af børneeksem over hele kroppen. Han har MEGET sart hud og i hovedbunden er han altid tør, for her kan jeg jo ikke smøre ham med de gode cremer han bliver smurt ind i på kroppen. Det har faktisk aldrig lykkedes mig at finde en ordentlig shampoo til ham og jeg håber virkelig at Purely professional kan være min redning her.
Jeg tænker også at jeg da ikke kan være den eneste med dette problem?

Purely Professional udvikler hår? og hudpleje til alle, der vil mindske brugen af parfume, farvestoffer, konservering og anden unødig kemi uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad synes I? Kunne det ikke være fedt at kunne købe nogle ordentlig pleje produkter til vores børn via Smartkids.dk?

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas - Nye yndlingsjeans fra Hummel