Gode nyheder fra Hummel

Vind ByHound pigetøj for 2.150 kr.

Nu har du igen chancen for at vinde tøj til tweens pigerne og denne gang fra mærket ByHound.
Bag mærket ByHound står firmaet P:T Clothing, som også står bag mærkerne KOIN og HOUNd.

ByHound er stilrent tøj til pigerne fra 8-16 år. Og her mener jeg virkelig stilrent ;0) Personligt synes jeg det er noget af det pæneste tween tøj på markedet til pigerne. Stadig funky og smart, men ikke med nær så meget bling bling og syntetiske materialer ;0)

ByHound buksedragt – 499,75 kr. // ByHound grå buks – 399,75 kr. // ByHound gule bukser – 449,75 kr. //
ByHound hvid top m. fjer – 249,75 kr. // ByHound grå top m. ByHound logo – 349,75 kr. //
Gul top med papegøje – 199,75 kr. //

Kathrine tester ByHound

Gul jeans + gul tanktop
Kathrine i en flot mørk gul jeans med stretch, og sorte knapper foran. Meget behagelig at have på, da den har stretch og ikke er lav taljet. Indvendig elastik så den kan justeres i taljen, og fed detalje med lommerne indeni, der har printet stof ? bare en detalje, men ret cool?

Bukserne har sorte stikninger hvilket giver lidt kant, og 4 lommer som er ret rart, hvis man har mobilen med overalt ? hvad man har, når man er 12 år gammel! Bukserne sidder til, men helt klart på en behagelig måde. Vi har vasket dem flere gange ved 30 gr., og de er stadigvæk meget pæne og ser også nye ud endnu.

Tank top i den samme fede gule farve, som er rigtig flot når man lige har lidt farve ? det kræver det altså 🙂 Toppen har print foran af en papegøje, som lige giver toppen et lidt mere råt look. Kanon godt sæt til skole brug, men bestemt også fedt hver for sig. Bukserne er super cool med sort top og sort habit jakke eller en rå denim jakke, og toppen er smart til jeans og sorte bukser også. Helt klart et sæt som hun kommer til at bruge rigtig meget hen over sommeren, både sammen men også hver for sig.

Grå T-shirt med ByHound logo
Rå T-shirt i en bred model med ærmer der ser ud til at være lange, men de er dog lukkede så man ikke kan kigge ind. Den er i et snake agtigt print med små sølvfarvede perler påsat foran som By Hounds logo.

Den er ret sej til både jeans, korte denim shorts og sorte baggy bukser, eller super cool til den grå sweat pant ligeledes fra ByHound ? det er et dejligt sæt både til skole og weekend, og virkelig behageligt at have på (hvilket er en MEGET væsentlig faktor, når man er 12 år?)

Dejlig blød kvalitet som falder pænt ved brug, og absolut også rigtig pæn efter vask ? alle perler sidder pænt og som de skal, ingen tråde der hænger. God kvalitet som hun kan bruge længe. Når det bliver koldere i vejret kan den sagtens styles med en denim jakke eller en sort habit jakke over.

Helt klart et hit ? også blandt veninderne 🙂

Grå sweat buks
Rigtig lækker buks i en tynd sweat kvalitet med skrå knappelukning foran, og rynk ned af benet. Baggy model med langt skridt, og fedt med de hvide knapper. Meget behagelig at have på, og en buks man kan bruge til meget.

Den har både lommer foran, og 2 baglommer bagpå. Bæltestropperne kunne godt undværes, hvis man skulle sige noget negativt.

Buksen har indvendig elastik, så man kan justere str., i livet, hvilket er ret fedt. Stadigvæk pæn efter vask, men jeg tror at når den er vasket mange gange, vil kvaliteten altså nuldre lidt?!!! Vi har en str. 14 år, og den har passet hende fint, selvom hun kun er 12 år, men en høj pige på 165 cm.

Hvid t-shirt
T-shirten er dejlig blød i kvaliteten, og har “burn-out” effekt ? altså en lidt gennemsigtig effekt hele vejen rundt. Det ser ret fedt ud, hvis man tager en kontrast farve indenunder. Der er elastik kant forneden, og små sorte sten påsat foran. De sidder der stadigvæk alle sammen efter flere gange vask i maskinen ved 30 gr.

Vi synes at T-shirten er lidt lille i str., den må gerne sidde til, da det er en tætsiddende model, men lidt lille er den altså.

Buksedragt
Super fed buksedragt ? den har virkelig været et hit! Kathrine har brugt den rigtig meget, og hun er ellers en ret kritisk pige hvad angår tøj og kvaliteter. Den kan vi klart anbefale til en pige der gerne vil være lidt cool, rå og samtidig se lækker ud ? og hvor moderen også syntes at tøjet er det.

Vi har stylet den både med brune smykker, og sort tilbehør ? den kan sagtens bære begge dele, og jeg vil også mene at hvidt til kunne være fedt. Når det har været lidt koldere i vejret, har Kathrine bare taget en denim jakke over, og et fedt tørklæde til.

Dragten er normal i str., vi har taget en str. 14 år., selvom at Kathrine kun er 12 år., men hun er som sagt en ret høj pige på 165 cm. Alle veninderne har været misundelige og ville vide hvor man kunne købe dragten henne, så mon ikke at man skal være hurtig hvis man skal nå at have en?

Den er vasket en del gange allerede, og den har absolut holdt sig pæn i vask. Både farven og faconen er stadigvæk helt perfekt. Jeg har lige givet den en omgang med strygejernet efter vask, men det er en “dårlig” vane vi har herhjemme, så sikkert ikke nødvendigt 🙂
Kathrine har haft alt tøjet i str. 14 år hvilket svarer ret godt til hvad hun ellers bruger i tøj. Så efter vores vurdering er ByHound helt normalt i størrelse.

Tøjet fra ByHound kan klart anbefales af både mor og datter.

Vind ByHound tøjet til din egen pige

Du har nu mulighed for at vinde alt det lækre tøj som Kathrine her har testet til enten din egen datter eller bare en sej tween pige du kender. Tøjet fås i str. 8-16 år, med risiko for enkelte udsolgte str. på nogle af modellerne. I tilfælde af at str. er udsolgt finder vi et andet tilsvarende produkt fra ByHound
Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin

3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder onsdag d. 1. august den heldige vinder og tjekker at ovenstående er opfyldt.
Præmien har en værdi på 2.150 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

116 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode nyheder fra Hummel