Hummel Tweens AW12

Hummel AW12 – Overtøj

Puha, jeg tror da så nok lige I alle sammen har fået sat mig igang her ;0) Siden jeg viste det første sneak peak på Hummel AW12 kollektionen, har I efterspurgt lige præcis de ting jeg ikke har fået vist ;0) Så her kommer mit tredje indlæg om Hummel AW12 kollektionen, og denne gang om alt overtøjet der kommer.

Se også de andre Hummel Sneak peaks der er lavet:
Hummel AW12 – Baby og børn
Hummel AW12 – Tweens
Hummel AW12 – Sko (Kommer snart – hold øje med bloggen)

Hummel flyverdragter 2012 – Baby

Til de helt små kommer der selvfølgelig de gængse fleecedragter. Dragten med den sjove hætte kommer i alm. fleece og i én drengefarver og én pigefarve. Som noget nyt kommer der også en velourdragt med bomuldsfoer og alm. hætte. På begge dragter er der tryllehænder og – fødder.

Star snowsuit går fra str. 74-104 og er med dobbelt lynlås. Den kommer i 2 mønstrede varianter, 1 til dreng og 1 til pige. Derudover kommer der 3 ensfarvede varianter; lilla, grøn og brun.
Prisen er 899,75 kr. for de mønstrede og 799,75 kr. for de ensfarvede.

Hummel flyverdragter 2012 – str. 92-152

Sky snowsuit går fra str. 92-152 og kommer i 5 farver; lilla, marine, brun, pink og grå.
Prisen er 999,75 kr.

Hummel vinterjakker 2012 – Baby og regntøj

Regntøjet kommer igen i 2 nye farver til pigerne og 2 nye farver til drengene. Prisen er 499 kr. pr. sæt.

Til de små drenge kommer Caj jacket i str. 68-98 og til 449,75 kr.

Til de små piger kommer Fritse jacket i str. 68-98 og til 449,75 kr.

Hummel vinterjakker 2012 – str. 92-152

Til pigerne str. 92-152 kommer der følgende jakker:
Filine coat, som vises på det første billede foroven. Den er vandafvisende, men ellers ikke funktionel. Kommer til at koste 699,75 kr.
Adda jacket, som er den lilla jakke vist på billede 2 fra oven. Den er 100% funktionel og kommer til at koste 799,75 kr. Dette er den gamle val thorens model hvis man bedre husker den.
Barbra jacket, som er den mønstrede jakke på det første billede forneden. Den er 100% funktionel og kommer til at koste 899,75 kr.
Dalia softshell, den populære softshell model til pigerne kommer denne gang i lilla og kommer til at koste 599,75 kr. Den er vist på det midterste billede nederst.
Edla jacket, som er den lilla og sorte jakke, der er vist på sidste billede forneden. Den er 100% funktionel og kommer til at koste 699,75 kr.
Story snow pant, kommer i unisex farver sort og gul som går til både drenge og piger. Kommer til at koste 599,75 kr.
Til drengene str. 92-152 kommer der følgende:
Barny jacket, som er vist på det første billede foroven og de nederste billeder forneden. Jakken er vandafvisende, men ellers ikke funktionel. Kommer til at koste 649,75 kr.
Story snow pant, kommer i unisex farver sort og gul som går til både drenge og piger. Kommer til at koste 599,75 kr.
Eddy jacket, som er den gamle Val thorens model hvis man kender den bedre. Den er vist på billede 3 foroven sammen med et par gule Story snow pant. Jakken er 100% funktionel og er sort med gule detaljer. Kommer til at koste 799,75 kr.
Danny jacket, som er den mønstrede jakke i drengeudgaven. Den er 100% funktionel og kommer til at koste 899,75 kr.
Agnar jacket, som er vist på det første billede forneden. Kommer i 2 farver og er 100% funktionel. Kommer til at koste 699,75 kr.
Jerry softshell, har jeg ikke billede af, men er en sort softshell til drengene med gule detaljer. Kommer til at koste 549,75 kr.

Hummel vintertilbehør AW12

Og så kommer der selvfølgelig masse vis af tilbehør. Jeg har ikke billede af elefanthuerne i strik, men de kommer i 4 forskellige farver som selvfølgelig passer ind.
Håber I synes om det og husk det kan IKKE købes endnu, men skulle meget gerne være online på SmartKids.dk i slutningen af juli/starten af august.
Spørg endelig løs hvis I har spørgsmål ;0)
Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

18 kommentarer

 • Gülcan

  Kommer fleece flyverdragten med den sjove hætte igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej den kommer desværre ikke mere 🙁 Den er udgået fra denne kollektion og frem, desværre.
   Tror mange vil savne den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kan godt være jeg bare er en klovn lige nu, men vil du/i venligst fortælle mig, hvor jeg kan købe den lyserøde dragt med “øre”

  Syntes ikke jeg kan finde den nogen steder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej tænkte på om smartkids aldrig kommer til at sælge Molo tøj og overtøj, da jeg også er vild fan af deres designs såvel som hummels. Er vild med jeres shop og gode service og derfor er jeg ærgelig over at skal købe molo tøj et andet sted end ved jer smil.
  Mvh Lisa Jensen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mente selvf. Dynevest ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan det passer at der ikke kommer nogen dybe vest her til efteråret ? Eller er det kun i deres forårskollektione ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo det gør der, men de kommer først med på drop 2 som leveres slut aug./start sept. Jeg skal nok lave et nyt indlæg med alt hvad der kommer i drop 2 også når vi nærmer os ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er der meget lækkert imellem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great collection and the kids look so nice:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nu ellers også stor Hummel fan, men blev nye skuffet her desværre 🙁 Som du jo nok ved er jeg meget til pang farver, og gerne noget med lidt spræl i, men det syntes jeg ikke rigtig der er her – måske den blå multifarvet, men ellers ikke.

  Får vi også Katvig AW 2012 eller er det først til foråret? Så skulle man måske prøve det 🙂 Hvis jeg er heldig kan han gås passe sin Molo regnbue fra sidste år – men derfor skal han jo stadig have en jakke. Ej sikke lej er faktisk også ret fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  IIiiih, så tror jeg vinterjakken er fundet! Den blå/gule/grå mønstret til knægten! 🙂 Glæder mig allerede til at give ham den på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil i ikke måle flyverdragter og jakker og skrive det i beskrivelserne på smartkids

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vores første prioritet er altid at få varerne online så hurtigt som overhovedet muligt. Derfor kan jeg med næsten 100% sikkerhed sige at vi ikke når at måle alle dragter op og sætte disse mål på til en start.
   Jeg vil gerne forsøge om vi kan få mål på med tiden og indtil da, er man altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for konkrete mål på en model man har kig på ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Øv øv… Var helt vild med den limegrønne fra sidste sæsón. Havde sådan håbet der var kommet en lignende ny frisk “kapow” farve i år 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja på de store er der desværre ikke SÅ meget farve på, men til de små som jo går optil str. 104 er der stadig en grøn. Lidt mere grøn og mørkere end den sidste år, men til gengæld lagt mere praktisk ;0)
   Jeg priser selv de mørke farver velkommen, da det faktisk er dem vi sælger mest af…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummel Tweens AW12