Ferie

Vig festival

Vi startede vores ferie, som så mange gange før med at tage på Vig festival. En tradition som vi snart har haft i nogle år, og som er rigtig hyggelig. Vi tager som regel derop alle 3 dage, men tager hjem og sover hver nat :0) Alle de af vores venner som har lyst til det, kommer og sover hos os. SÅ hyggeligt :0)

Vi har endnu ikke haft drengene med på festival, men i år havde vores venner deres dejlige Emily torsdag og halvdelen af dagen fredag. Emily er snart 1 år, og hun klarede det SÅ flot.

Måske vi tager drengene med, bare den ene dag næste år….

Emily’s far spiller i et band der hedder Kastellet, som spillede torsdag aften i Cassiopeia teltet. Virkelig en oplevelse og de fyrede den max. af. I kan finde Kastellet her: Kastellet.nu? eller der Facebook lige her.
Et rigtig godt band til en fest, hvis I skulle stå at mangle sådan et ;0)

Torsdag havde jeg mine nye korte Hunter gummistøvler på, men læg lige mærke til at de faktisk er tørre :0)

Mit højdepunkt var klart om fredagen, hvor vi bl.a. hørte Rasmus Seebach. Jeg er bare en rigtig poptøs og ÆLSKER Rasmus Seebach :0) Vi spottede endda hans mor og søster, som stod lige ved siden af os inden han begyndte at spille.

Julius elsker også Rasmus Seebach og ville have elsket at være med. Tror vi bliver nødt til at nappe en grøn koncert, bare for at se og høre Seebach igen :0)
Hvis man er til merchandise fra diverse danske kunstnere, så kan jeg anbefale den officielle hjemmeside for mange af de store kunstnere – også Rasmus Seebach. I finder den lige her:
Som regel er de også at finde på spillestederne, men sidder man nu og ærgrer sig over man ikke lige fik den fede t-shirt eller fandt man ikke deres lille bod på en stor festival – så finder du altså det hele på hjemmesiden hvor du kan bestille direkte ;0)
Festivalen sluttede desværre med mega regn og torden :0( Og MEGET mudder til følge…..
Håber vejret bliver bare en lille smule bedre her i min ferie :0)
Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie