Kan drenge gå i kjole?

Ferie

I onsdags gik jeg på ferie og jeg startede ferien med at have Julius med på job :0) Havde “glemt” at melde ham til sommer SFO i den uge, da vores holder ferielukket i uge 28-29-30. Æv hvor jeg hader den ordning :0(

Han hyggede sig nu også og var virkelig yderst tålmodig og sød hele dagen. Dejligt at have så stor en dreng nu, som kan opføre sig så eksemplarisk.

Kørte tidligt fra job onsdag, for at nå til frisør. Her var Julius igen verdens mest tålmodige barn og ventede så fint mens jeg blev både klippet og fik lavet lyse striber hos Sjællands nok bedste frisør Ole fra KlipIn i Holbæk.
Jeg er blevet klippet ved Ole i mange mange år efterhånden, med flere afbræk hvor jeg har forsøgt mig med andre frisører. Jeg er bare ALTID vendt tilbage til Ole, da han virker til at være den eneste der kan klippe og sætte mit meget kraftige og naturkrøllede hår ;0)
Kan varmt anbefale KlipIn.

Afsluttede aftenen med sushi og nyt hår :0)

Nu står den på ferie de næste 3 uger :0)
Regner dog med at holde bloggen opdateret med nye indlæg om alle de mange nye efterårs kollektioner der er lige på trapperne.

Rigtig dejlig sommer til jer alle :0)

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan drenge gå i kjole?