Vind Bundgaard børnesko

Min arbejdsuge – uge 25

Da jeg for 14 dage siden lavede dette indlæg om min arbejdsuge, blev indlægget hurtigt populært og det var derfor min mening at jeg igen ville lave det for den uge der kom lige efter.
Men jeg har haft hamrende travlt og derfor aldrig nået at lave indlægget – derfor kommer det her lidt forsinket ;0)

Mandag d. 18. juni
Jeg er midt i min travleste periode med indkøb, så der er stort set ikke en dag i min kalender der ikke er booket til indkøb. Dog starter vi udsalg i denne uge, så derfor har jeg også en del tid på kontoret, hvilket er nødvendigt.
Mandagen har jeg først disponering med Mikk-Line, hvor jeg køber ind til foråret 2012.


I forår/sommer sæsonen er det primært termotøj og regntøj jeg køber ind fra Mikk-Line, som har verdens bedste termosæt med fleecefoer. Det fungerer bare og er det eneste termosæt jeg er stødt på som ikke er for snæver i halsen. Der er en blød elastisk krave i halsåbningen, så sættet kan lynes helt op uden det generer ;0) I kan se termosættene her: Mikk-Line thermosæt med fleece
Min store opgave her er derfor at få lagt de rigtige tal på, så vi får de mængder hjem som passer til det vi kan sælge til foråret, samt tilføje nye farver ;0) Lidt som at være en spå-kone – ha ha

Senere på dagen får jeg besøg fra JEFF og MAYBEE, som er teen tøj til henholdsvis drenge og piger.

På drengesiden er JEFF bl.a. gode jeans og bukser til gode priser, samt en masse lækker strik i flotte farver eller med detaljer som gør dem lidt mere spændende for en teenager ;0)

På pigesiden har MAYBEE til foråret fuld knald på farverne med bl.a. en masse gult og orange. Detaljer med gennemsigtig ryg går igen på en del styles, hvilket selvfølgelig er tænkt til at der skal en basistop under.

Tirsdag d. 19. juni
I morgen onsdag d. 20. juni starter vi udsalg på SmartKids.dk og derfor er hele min dag sat af til at foretage nedsættelser og forberede udsalget. Dog har jeg et enkelt møde med Girl Power, som er et express mærke, hvor de ting jeg bestiller hjem kommer med det samme.

Girl Power er et nyt mærke hos SmartKids.dk og henvender sig til de smarte tweens piger. Selvom det er nyt er det allerede blevet et populært mærke. Alle varerne på de ovenstående billeder er meget snart online på SmartKids.dk

Onsdag d. 20. juni
HUMMEL dag :0) Hele min dag er afsat til disponeringer med Hummel i København.
Hummel er et af vores top mærker på Smartkids.dk og idag er sat af til bare at disponere børnetøjet. Jeg prøver ihærdigt hver gang jeg disponerer Hummel at lægge rigeligt ind, men det er bare som om jeg ikke kan købe nok Hummel hjem og det hver sæson bliver revet væk lige meget hvor meget ekstra jeg har købt hjem. Så dagen i dag er i fuld koncentration, for at jeg er sikker på der er nok hjemme til foråret til jer alle der ønsker at købe Hummel ;0)

Sidste gang var der nogle af jer der efterspurgte sneak peaks på babytøj, så derfor vil jeg kun vise jer en lille smule af hvad I kan glæde jer til på baby siden fra Hummel foråret 2013.

Torsdag d. 21. juni
Idag er jeg igen på kontoret i Jyderup, hvor hele min dag er afsat til at disponere Kulör og Mini Nümph sammen med søde Ann-Christin :0)

Kulör er også et af vores rigtig gode mærker på SmartKids.dk, så også her gælder det for mig om at få lagt de helt rigtige tal på det vi skal have hjem til foråret.

Der er så mange fede prints fra Kulör til foråret i farver så man ikke kan undgå at blive glad og trække på smilebåndet. Har allerede fundet en del styles som mine egne drenge bestemt ikke kan leve uden ;0)

På Mini Nümph er der skruet op for naive detaljer i tøjet og der er plads til både den søde pige, men også den lidt mere rå ;0)
Elsker de gule shorts og cardigan’en med de 3 forskellige farvede lommer samt gul stolpe.

Fredag d. 22. juni
Ren kontordag til mig, med bl.a. indkøber møde som vi altid holder i firmaet om fredagen.
Her deltager alle indkøberne fra SmartGuy, SmartGirl, SmartKids og SmartSport.
Dejligt med en dag hvor jeg kan komme lidt til bunds i alle de mails der er tikket ind i løbet af ugen ;0)

Håber I kan lide nogle af alle de små Sneak peaks jeg viser?
Har I allerede fundet nogle favoritter?

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Bundgaard børnesko