Vinderne af SMÅFOLK skoletasker blev.....

Vind Converse børnesko

Converse har endelig lavet den børnesko jeg personligt længe har efterspurgt :0)
Converse all star easy slip er med elastiske snører og velcro lukning. Ganske enkelt genialt hvis du spørger mig.

Du har nu chancen for at vinde et par valgfrie Converse børnesko fra SmartKids.dk. Læs mere herunder hvordan du deltager ;0)

Julius tester Converse All Star Easy Slip

Julius har været så heldig at få lov at teste et par Converse All Star Easy slip, og vi er simpelthen ovenud tilfredse med dem.
De har været brugt non stop siden han fik dem, og allerede nu kan jeg sige at det bestemt ikke er de sidste vi har.
Hvis det da ikke lige var fordi at de stoppede i str. 35, som Julius faktisk bruger lige nu i dem….
Jeg håber sådan at hans fødder ikke vokser det næste lange stykke tid, så vi kan blive i dem lidt endnu :0)
Jeg håber også at Converse vælger at lave de mindre str. med easy slip, da man lige nu kun kan få easy slip i str. 27-35. Og så håber jeg at de vil lave dem i flere spændende farver lige som den originale model.
Modellen koster 499,75 kr. og det kunne jeg sagtens finde på at give for et par sko til Julius.
Jeg synes tit de billigere kopi modeller er noget stivere i sålen end Converse er, og jeg bryder mig ikke om at foden låses fast pga. en stiv sål. Derudover er selve stoffet på Converse også dejlig blød og i en forholdsvis tynd kvalitet, så det smyger sig bedre om foden end hvis det var lavet i et kraftige lærred.

Marie tester Converse All Star Easy Slip

Marie har med stor entusiasme testet et par røde Converse, med den kommentar ? Det er jo lige sådan nogle jeg altid har ønsket mig?? Skoen ligner de originale, men er meget mere børnevenlige.

Marie kan godt selv binde sine snørebånd, men det tager temmelig lang tid, specielt når vi skal ud af døren om morgenen. Easy slip modellen er geniale til børn, da de er hurtige at få af eller på og sidder super på foden.

Modellen koster knap 500 kr. og det synes jeg er lidt dyrt, når man nu kan få en model der ligner meget billigere. Specielt nu Marie godt kan binde snørebånd, men havde mit barn ikke kunne binde snørebånd, så ville jeg klart anbefale denne model.

Vind et par Converse børnesko

Se det store udvalg af Converse på SmartKids.dk


Du har nu mulighed for selv at prøve et par Converse All Star Easy Slip eller måske et par af de mere originale modeller, da jeg her trækker 2 heldige vindere som hver frit kan vælge et par Converse børnesko på SmartKids.dk
Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” dette indlæg på bloglovin:   bloglovin 
3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn. Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder søndag d. 1. juli de 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere har gjort ovenstående.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter og gælder kun Converse Børnesko.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

209 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af SMÅFOLK skoletasker blev.....