Test af Ticket 2 Heaven regnsæt

KONKURRENCE – Klar, parat, skolestart – med SMÅFOLK

Nu har du mulighed for at vinde en SMÅFOLK skoletaske :0) Jeg udlodder 3 drenge tasker og 3 pige tasker med matchende penalhuse til en samlet værdi på 750 kr.

Julius, som går i 1. klasse, har været heldig at modtage den blå udgave med matchende penalhus. Skoletasken er rigtig god til de mindre skolebørn, da den ikke er så stor. Der er rigtig mange fine rum i og mange justerings muligheder og små finesser. De mange fine rum, gør at Julius ikke så nemt kommer til at rode i tasken. Det har faktisk ofte været et problem med hans gamle skoletaske, hvor man sagtens kunne smide tingene ned i, hvilket resulterede i ét stort rod.
Stropperne er polstrede og giver dermed en god støtte når tasken bliver lidt tung.
Penalhuset har simpelthen så gennemført indhold, men blyanter med små SMÅFOLK æbler, æbleviskelæder og både farveblyanter og almindelige blyanter. Dog er den medfølgende blyantspidser ikke så god til de smalle blyanter. Der er både smalle og tykke farveblyanter, men blyantspidseren knækker de smalle blyanter selvom de spidses i det smalle hul. Men heldigvis så har vi da massere af blyantspidsere, som så kan bruges ;0)
Hvis du har lyst til at dit barn skal have glæden af en SMÅFOLK skoletaske og matchende penalhus, så udlodder jeg 3 i pige udgaven og 3 i drengeudgaven.
Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele SMÅFOLK på FB
3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt angive om du ønsker dig til dreng eller pige hvis du vinder ;0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder onsdag d. 20. juni de 6 heldige vindere og tjekker at alle vindere er med i begge FB grupper samt via bloglovin.

Præmien har en værdi på ca. 750 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

Næste indlæg

Test af Ticket 2 Heaven regnsæt