Tip - Spar 20% på ALT Holly's

Vind – Arauto Rap sko og sandaler

Mærket Arauto Rap kom på det danske marked for over 30 år siden, og er 100% portugisisk for så vidt angår oprindelsen og skabelsen.

Efterhånden som vores børn vokser, skifter deres behov. Derfor fremstiller RAP sko der er tilpasset barnets alder.

0 til 12 måneder: Vedhængende og meget bøjelige.

1 til 3 år: Vedhængende, lette og konsistente således at fødderne holdes i den rette stilling.

3 til 6 år: Vedhængende, konsistente med en vis sål tykkelse der foruden at holde barnets fødder i den rette stilling også hjælper til at afbøde ?stød? når barnet hopper omkring og leger.

6 til 16 år: Grundlæggende den samme type egenskaber som angivet ovenfor, idet en eller en anden egenskab kan være mere fremhævet, alt afhængigt af det formål skoene skal bruges til.

Denne gang har jeg fået en erfaren blogger, nemlig Superheltemor, til at teste RAP skoene på 2 af hendes vidunderlige piger. Samtidig har min egen Julius testet et par af drengeskoene.
Du kan her læse om vores oplevelser af skoene og få chancen for at vinde et par RAP sko til dit eget barn.

Arauto RAP pink sandal – 549,75 kr. // Arauto RAP bronze sandal – 569,75 kr. // Arauto RAP sko – 649,75 kr. //

Superheltemor tester Arauto RAP

Superheltemor driver som sagt bloggen En Superheltemors Bekendelser.
Her kan du læse om hendes fantastiske, kiksede og periodisk kedelige liv, som mor til fire fabelagtige superheltetøser: Krea-girl på 10 år (kan skabe alt i papir), frk Fantastisk på 7 (hurtigere end sin egen skygge, stærk og en anelse ukoncentreret), kagemesteren på 5 ? tidligere kendt som ?Hulk? (klog og diskussionslysten, besat af kagebagning, og med et forrygende hidsigt gemyt) og supertumling på 2 år.
Nedenfor har Superheltemor derfor fået lov at bibeholde pigernes navne fra hendes egen blog.

Superheltemor beretter:

Kagemesteren, på 5 år, er den vildeste skofetichist – hun ELSKER sko, og jeg tror, at de tre gange om året hvor hun får nyt fodtøj: sko, sandaler, vinterstøvler, er lige så gode dage for hende, som juleaften og hendes fødselsdag!

Hun kan bruge laaaaang tid på at se på sko og er euforisk når hun får nye.

Kagemesteren har fået lov til at teste et par gammelrosa ruskindssandaler fra RAP, og hun syntes selvfølgelig de var rigtigt fine.

Samme dag som de kom, skulle hun til fest i børnehaven, og de nye sandaler passede perfekt til hendes røde velourkjole, da hun stolt skred ind i børnehaven, til de beundrende veninder.

Det er et par fantastisk lækre sandaler, med robust rågummisål, god støtte, kraftig i kvaliteten, og med plads til en lidt bred fod – som Kagemesteren har.

Jeg synes det er de perfekte sandaler til et børnehavebarn – de kan tåle rigtigt meget, og beskytter de små tæer på mooncars, cykler og løbehjul.

Farven er mørk gammelrosa, og de passer godt til pink, som er Kagemesterens yndlingsfarve – hun har altid noget i rødlige nuancer på: koral, vinrød, lyserød, pink – og sandalerne ser fine ud til det hele.

Krea-girl, på 10 år, har testet de fine bronzefarvedesandaler fra RAP.
Hun er en aktiv stor pige, der elsker at gynge, klatre i træer og være udendørs, og sandalerne giver hende en god støtte i alt hvad hun foretager sig – samtidigt med at de er lidt seje, og passer godt til hendes nye store-pige-stil, med sort/hvidt tøj.
Hendes fod er lidt smal, men sandalerne har velcro der kan justeres, både rundt om anklen og over foden, så hun kan sagtens få dem til at sidde perfekt.
Det er virkelig nogle lækre sandaler, med mange fine detaljer, et udseende der passer til både små og store piger, og en solid sål.

Julius tester Arauto RAP sko

Julius’ mor (mig) beretter:
Faktisk har vi før haft RAP sko til Julius, men aldrig denne model. Det har mere været den ensfarvede model, som jeg har vist herunder, hvor sålen går op om snuden. Modellen fås i mange forskellige farver år efter år ;0)
Arauto RAP sort sko – 549,75 kr.
Men denne gang skulle vi prøve en ny model i sort skind og sølv farvede detaljer samt velcrolukning.
Julius er kun 7 år, men har alligevel en ret stor fod på ca. str. 35-37 alt efter mærket.
Derfor har jeg længe syntes at det var virkelig upassende at de fleste børnesko til drenge stopper i str. 35. Skulle jeg så til at købe voksensko til ham…..
Men RAP skoene fås op i nogle af modellerne noget højere op end den gængse str. 35.
Modellen Julius har testet fås helt op til str. 37 – det synes jeg virkelig andre børnesko-mærker skulle overveje også at gøre ;0)
Julius synes det er ret fedt med de sølvfarvede detaljer og har brugt skoen ret meget inden det blev sådan rigtig varmt og sandal vejr.
Hans fod er ret normal, hverken bred eller smal – og hans vrist er vist også ret normal.
Skoen fra RAP passer ham perfekt og de er super nemme at hoppe i, da de har velcro lukning.
Han passer RAP skoen i str. 36, så den er ret normal i str. Hverken lille eller stor i str., hvor Julius i Hummel sko bruger str. 37 (små i str.) og str. 35 i Converse (store i str.)
Vi kan varmt anbefale skoene fra Arauto RAP.

Vind Arauto RAP sko

Jeg udlodder i samarbejde med Arauto RAP et par valgfrie RAP børnesko fra SmartKids.dk til 3 heldige læsere.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt indsætter link til de Arauto RAP børnesko fra SmartKids.dk du ville ønske dig hvis det var dig der vandt og hvorfor.
Du finder alle Arauto RAP sko på SmartKids lige her: http://www.smartkids.dk/brands/arautorap
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder søndag d. 3. juni de 3 heldige vindere.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Arauto RAP.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

180 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip - Spar 20% på ALT Holly's