Småfolk ammepuder

Vind Danefæ børnetøj for 1.400 kr.

Jeg har fået den ære at teste Danefæ børnetøj til Lucas, og dermed også give én af jer heldige læsere muligheden for at vinde Danefæ børnetøj fra SmartKids.dk for optil 1.400 kr.
Mærket Danefæ stiftede jeg først personligt kendskab til da jeg fik forhandlingen af mærket hjem til SmartKids for ca. 1 år siden. Selvfølgelig kendte jeg mærket, men jeg havde faktisk aldrig brugt det til mine egne drenge.
Danefæ’s sortiment spænder vidt og bliver løbende udvidet med regntøj, overtøj, t-shirts, kjoler, bodysuits, sweatshirts samt strik og tilbehør til store og små – såvel kvinder som mænd, babyer og frække unger.

Hver sæson kommer der nye styles til, men idégrundlaget rokkes der ikke ved: Danmarks mest legendariske ikoner ? tilsat et gran af ironi og flotte striber ? på lunt, praktisk, funky og hyggeligt tøj til de kølige nordiske breddegrader, som de oprindelig udsprang af.

Jeg har udvalgt følgende Danefæ styles fra SmartKids.dk, som Lucas har testet:

Danefæ multistribet kortærmet t-shirt – 229,75 kr. // Danefæ grønne bukser – 349,75 kr. //
Danefæ gule bukser – 349,75 kr. //

Lucas tester Danefæ

Danefæ tøjet vi har fået lov at teste, har været brugt meget flittigt og vasket et utal af gange. Lucas elsker Vikingen og kan han selv få lov at bestemme, så vil han helst have vikingen på hver dag :0)

Vi har brugt tøjet sammen, hvor jeg synes at både de grønne og gule bukser, passer til alle 3 t-shirts. Primært har Lucas haft en hvid basis t-shirt under de kortærmede t-shirts, men vi glæder os også rigtig meget til vi bare kan bruge t-shirts’ne uden noget indenunder.
Som mor er jeg dybt imponeret af kvaliteten af specielt Danefæ t-shirts’ne. De har en lækker blød og lidt kraftigere kvalitet end andre t-shirts og så holder printet bare ekstremt godt. Jeg er også rigtig glad for de mange dejlige farver og kombinationer af farverne som Danefæ har.
De gule bukser er i en lidt kraftigere kvalitet end de grønne. De er uden foer, men er model Katholt der går igen sæson efter sæson. Der er elastik i benene, så de bliver lidt posede og i taljen er der indvendig justerbar elastik. Taljen på bukserne har dog et forholdsvist langt stykke foran, som ikke kan justeres og selve justeringen er kun en lille del af linningen. Som mor til en ret spinkel dreng, synes jeg det er lidt ærgerligt at justeringen ikke fylder en større del af taljen eller at taljen havde været med elastik hele vejen rundt i taljen.
Jeg har her taget et billede så man kan se justeringen i taljen og hvordan den rent faktisk kun dækker den bagerste del af taljen.
På de grønne bukser er der elastik hele vejen rundt i taljen og samtidig også indvendig justerbar talje. Modellen hedder Kakao pants og fås i flere farve. De er i en lidt lettere og tyndere kvalitet end de gule bukser – så geniale sommerbukser.
Til Lucas er pasformen med elastik hele vejen rundt i taljen lidt bedre end når der er fast linning, dog er den indvendige justerbare elastik stadig kun i den bagerste del af taljen og kun ca. halvdelen af taljen der dermed kan justeres. Personligt havde jeg foretrukket at taljen var til at justere for en større del af taljen, men det har ikke helt ligeså stor betydning som på de gule bukser, da der jo er elastik hele vejen rundt på Kakao modellen.
På de grønne bukser er der også et rigtig fint broderet vikinge-hovede på lommen.
Alt i alt er Danefæ noget af det børnetøj vi synes allerbedst om herhjemme. Vi elsker farverne, ungerne er vilde med motiverne og kvaliteterne er i top. Bukserne kunne helt sikkert godt få et par opjusteringer, men alt i alt er det ikke noget der vil afskrække mig fra at købe dem – da de stadig er ekstremt børnevenlige, behagelige at have på og i fantastiske farver som vi elsker herhjemme.
T-shirts’ne fra Danefæ er nu en fast bestanddel i ungernes garderobe, og det sværeste er faktisk at vælge mellem de mange fede kombinationer der findes.
Både bukser og t-shirts holder vask efter vask både i pasform og farve.
Eneste ulempe er at det kun fåes op til str. 10 år – hvor jeg faktisk godt kunne forestille mig at Julius stadig gerne ville have en sej viking på selvom han snart er mere end str. 10 år i tøj. Han er jo kun 7½ år, men stor i sin str.
Prisen er en anelse højere end visse andre mærker, men det er så klart det hele værd at give det mere for at få Danefæ.

Vind Danefæ for 1.400 kr.

Se det store udvalg af Danefæ på SmartKids.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Danefæ valgfrit Danefæ børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi af 1.400 kr.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

3: “Like” evt. dele Danefæ på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt indsætter link til den Danefæ style fra SmartKids.dk du ville ønske dig allermest hvis det var dig der vandt og hvorfor.
Du finder alt Danefæ på SmartKids lige her: http://www.smartkids.dk/brands/danefae
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder mandag d. 28. maj den heldige vinder og tjekker at vinderen er med i begge FB grupper.

Præmien har en værdi på optil 1.400 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Danefæ varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

322 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Småfolk ammepuder