Vinderen af Creamie tøjet blev....

Vind Phister & Philina børnetøj

Phister & Philina er det ene af to børnetøjsmærker der drives af firmaet Pure Kids. Pure Kids blev til i 2004 og står bag mærkerne Racoon (tidligere CupCake) samt Phister & Philina.
Hos Pure Kids elsker de børn. Både dem, de laver tøj til, og dem, de har derhjemme.
Derfor er hjertet med i alt det, de laver ? hvad enten det gælder design, kvalitet, produktionsforhold, kundeservice eller medarbejdernes trivsel. For Pure Kids hænger det hele sammen. Derfor er Pure Kids mere end bare en børnetøjsvirksomhed.
Phister & Philina er både til piger og drenge i alderen 0-12 år og er kendt for deres farvekombinationer, flotte mønstre, lækre kvaliteter samt lidt skæve detaljer. Tøjet er afslappet og behageligt og tåler at blive brugt og vasket igen og igen.
Jeg har fået 2 lækre unger til at teste tøj fra Phister & Philina, og du har chancen for at vinde tøj fra Phister & Philina til en værdi på 800 kr. til dit eget barn.
Phister & Philina Cardigan – 269,75 kr. // Phister & Philina T-shirt – 149,75 kr. //
Phister & Philina jeans – 269,75 kr. //
Phister & Philina Cardigan – 269,75 kr. // Phister & Philina T-shirt – 149,75 kr. //
Phister & Philina bukser – 229,75 kr. // Phister & Philina Kjole – 259,75 kr. //

Malthe tester Phister & Philina

Malthes mor beretter:
Min søn Malthe, har været så heldig at få lov og teste et super fedt sæt tøj, fra Phister & Philina. En stribet bluse i friske forårsfarver, lækker lynlås trøje (cardigan) med små fede detaljer, samt et par lyse baggy bukser. Dejligt med et sæt tøj, som virkelig kan bryde baby tøjet, men vise at det er en frisk og skøn lille knægt vi har nu og at han ikke er en baby mere.
Blusen, er en lækker forårs bluse, friske blå og grønne farver med frække gule striber. Jeg er personligt helt vild med den, og Malthe er bare rigtig skøn i den. Jeg er meget glad for striber samt en masse farver til ham, så det er bare skønt begge dele er opfyldt. Kvaliteten er virkelig lækker og jeg var utrolig spændt på, om mit førstehånds indtryk ville vare ved efter brug, og et par vaske. Og sørme om ikke blusen både har kunnet klare blåbær og chokolade spiseri, samt hvad en almindelig dag ellers kan byde på for en travl lille mand på 17 måneder.  Jeg er meget imponeret, ingen pletter og den holder faconen efter vask. Har efterhånden oplevet en del trøjer der enten bliver skæve, krymper eller mister farve efter vask. Men denne bluse fra Phister &Philina kan jeg ikke sætte nogen anmærkninger på.
Bukserneer super smarte, lige de rigtige bukser til en lille fræk charmetrold med krudt i rumpen. Lækre bløde bukser med masser af plads i benene, så Malthe rigtig kan kravle, gå og løbe uden nogen problemer. Så afsted i legestue med dagplejen og fuld fart frem. Det er så skønt at kunne give ham et par bukser på som ud over at være smarte også er meget praktiske. Der er små frække detaljer på bukserne. Bla. på nitterne er der små stjerner og bag på lommerne er der små stiplede P´er, gode detaljer, som jeg syntes giver lidt ekstra ?coolness? til min lille mand.
Lynlåstrøjen (cardiganen) er en rigtig lækker trøje med mange fede detaljer og i gode farver så den kan kombineres med rigtig meget forskelligt tøj. Derud over er det dejligt der er lynlås i, så den er hurtig at få af og på når tålmodigheden ind i mellem er lille, og Malthe mener mor er for langsom til at hjælpe ham ud af tøjet, så kan han selv. Trøjen er grå med hvide ærmer, med gule kontrast striber på ærmerne og smarte gule stjerner på albuerne, en fed detalje til at bryde de hvide ærmer. Derudover er der et skønt kanin motiv foran på trøjen og lynlåsen er som sagt nem at få fat i, selv med små tykke børnefingre. Der sidder nemlig også en lille stjerne i, som man nemt kan holde i når trøjen skal lynes. Trøjen har været god at bruge her i start foråret, hvor jeg syntes det kan være svært at vurdere hvor lidt og hvor meget tøj, men så er det dejligt nemt og praktisk at i føre Malthe trøjen udover sin langærmede body eller bluse og dejligt let at tage af eller på om det er koldt eller varmt.
Malthe bruger str. 86 i tøj, og hele sættet er str. 86. Blusen har har en god længde, den er lidt lang i størrelsen, men det er super godt for os da Malthe er en høj dreng og det er dejligt der er en god længde på blusen.
Trøjen passer også fint i størrelsen, både ærmelængden og omkredsen. Der er god bevægelses frihed, så det er ingen hindring at være en aktiv dreng.
Bukserne er baggy, og sidder rigtig godt oppe i livet. De passer lige præcis i størrelsen, ikke for store eller små. Der er Gode lange ben i, og god plads til at han kan sætte sig ned, rejse sig op og gøre alt det man øver sig i når man er 17 mdr. 🙂
Alt i alt er jeg meget begejstret for dette sæt tøj, især fordi det hele er dejligt blødt og lækkert og Malthe uden problemer kan bevæge sig frit rundt. Jeg er i hvert fald ret sikker på han har det skønt i tøjet, ikke nogen stramme eller stive cowboybukser som gør det svært at kravle og lege. Og både bluser samt bukser holder utrolig farve og facon efter flere vaske og aktive dage med hygge, skidt og snavs.

Milla tester Phister & Philina

Millas mor beretter:
Det er faktisk første gang jeg har prøvet tøj fra Phister & Philina til Milla. Jeg har slet ikke haft det før og må indrømme, at jeg heller ikke rigtig har kigget efter det. Når jeg har set noget af deres tøj et par enkelte gange har mit indtryk været, at det har været lidt for meget et mix i farverne og med nogle detaljer som jeg ikke lige er faldet for, men dette må jeg nok trække i mig igen :0)
Jeg har efterfølgende været inde og kigge nærmere på meget mere af deres tøj. Jeg synes farverne er rigtig gode og kan egentlig godt lide at deres tøj skiller sig lidt ud, hvilket jeg synes det gør på den gode måde. Der er stærke farver, men alligevel på en god dæmpet måde, og så er det meget fint tøj i en rigtig god kvalitet.
Milla er lige startet i vuggestue og er begyndt at kravle så hun er over det hele. To ting der slider meget på tøjet og det hele er derfor blevet vasket et hav af gange, men det kan absolut overhovedet ikke ses på tøjet, farverne er stadig som var det første gang hun havde det på og det er på ingen måder forvasket.
Den fine kjole har nogle skønne farver og kvaliteten er bare så god, den er kraftig så man virkelig har fornemmelsen af, at den kan holde til det hele. Der er så mange forskellige farver strømpebukser som passer så fint til. Milla har haft hvide, lyserøde og røde på til kjolen og de var alle tre flotte til. Oftest synes jeg faktisk hvide strømpebukser er bedst til kjoler, men ikke med denne her. De farvede er så fine til.
Kjolen er rigtig god i kvaliteten. Nogle kjoler kan være lidt svære at kravle i, men ikke denne her, da den går i ballon form og dermed går op foran og bagpå. Dette gør dog også at den ikke helt når ned over bagdelen, i hvert fald ikke på Milla.
Jeg har faktisk også brugt kjolen til et par cowboybukser, som jeg faktisk også syntes var rigtig sødt.Kjolen er stribet og med meget fine hvid/rød stribede lommer foran som skiller sig helt ud fra resten af kjolen på en rigtig fin måde. Jeg er nok ikke altid så god til at få sat så mange farver sammen, men har faktisk fået lidt inspiration af denne kjole.
Jeg har nemlig været inde og se på bodyen og blusen i samme farver, og som simpelthen kan sættes sammen med så meget og f.eks. bruges under kjoler uden ærmer og meget mere. Så jeg tror faktisk at denne test betyder at jeg må ind og shoppe….. :0)
Kjolen har amerikansk lukning i halsen, hvilket gør den rigtig god at give Milla på, da den ikke er for stram at få over hovedet. Dog kan man så se hendes body oppe i halsen, som jeg synes er lidt syndt.

Den prikkede T-shirt har hun brugt et utal af gange, den er helt uundværlig. Den kan bruges til så meget forskelligt, dog er den min favorit til cowboybukser. Den sidder helt perfekt på arme og ben uden at sidde for stramt, og den er rigtig god i længden. Den er lige en lille smule for lang i ærmerne, men med et lille opsmøg er den helt fin. Den havde siddet for stramt på hende hvis den havde været et nr. mindre. Det er en rigtig fin basis top, som bare er lidt finere end mange andre og er rigtig dejlig blød i kvaliteten. Så selv om jeg har et hav af disse basistoppe er det bare næsten altid denne hun ender med at få på. Til lidt praktisk vuggestuetøj synes jeg bare denne er så fin til et par søde cowboybukser eller smækbukser.

Blusen er også rigtig fin til de søde sommerbukser. Og jeg er bare så vild med dette stof, så her har jeg også været inde og se på mere Phister og Philina tøj. Der er bl.a. også de sødeste smækbukser og kjole i dette stof, som jeg bare må købe :0)

Bukserne er lidt tynde i stoffet, så lige nu bruger jeg et par strømpebukser under. Bukserne er også en lille smule store til Milla, så er sikker på vi bliver rigtig glade for dem når det blivere lidt varmere. Selvom Milla kravler konstant og har haft bukserne på i vuggestue op til flere gange kan det overhovedet ikke ses på dem. Der er god bred elastik ved maven og de har en god luftig pasform.Sidst men ikke mindst har Milla brugt den fine cardigan. Jeg må indrømme at denne pt. er lidt stor til hende, så lige nu er den nede i bukserne, så kan det gå. Synes også det virker som om den har givet sig lidt i størrelsen, men den krymper ind igen efter vask. Den er dejlig lun og god til de lidt koldere dage, og vil uden tvivl blive brugt rigtig meget hen over hele sommeren. Den er bare et hit og den passer til stort set alt. Jeg har brugt den til de fine sommerbukser, ud over kjoler, til cowboybukser, smækbukser og nogle andre fine bukser Milla har fået, så den kan virkelig gå til meget. Som sagt er den pt. lidt stor til der hvor den sidder udenpå. Den er lidt stor i størrelsen. Cardiganen kan bruges både til T-shirten og bukserne. Jeg synes cardiganen er ekstra fint i forhold til de fleste andre man kan købe, specialt pga. de fine kanter med lidt sølvglitter, det gør bare en masse.

Det er helt sikkert ikke sidste gang at Milla har fået tøj fra Phister & Philina.

Vind børnetøj fra Phister & Philina

Se det store udvalg af Phister & Philina på SmartKids.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Phister & Philina valgfrit Phister & Philina børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi på 800 kr. til 2 heldige vindere. Phister & Philina tøjet fås i str. 0-12 år og der er frit valg imellem alle Phister & Philina varer på Smartkids.dk.
Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” evt. dele Phister & Philina på FB

3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt indsætte link til mindst én af de Phister & Philina produkter du ville købe hvis det var dig der vandt ;0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder onsdag d. 16. maj 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere er med i begge FB grupper.
Præmien har en værdi på 800 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

213 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Creamie tøjet blev....