Sandal amok - Mine nyeste køb

Vind Mini A Ture børnetøj for 1.500 kr.

MINI A TURE blev lanceret i 2001 og er i dag blevet et anerkendt børnetøjsmærke, der forhandles over hele verden.

MINI A TURE er ikke bare et mærke, MINI A TURE børnetøj er praktisk, funktionelt og kan modstå den daglige slitage af aktive drenge og piger. Tøjet er lavet i behagelige materialer og i en pasform der gør det perfekt til babyer og børn fra 0-12 år. MINI A TURE er et mærke, der er elsket af både forældre og børn.

Der er fire kollektioner hvert år,i  eksklusive prints, unikke farvekombinationer og materialer af høj kvalitet.  MINI A TURE er klart et mærke der er lidt ud over det sædvanlige i både design og kvalitet.

Jeg har fået to små testere til at teste tøjet fra MINI A TURE, og du har her mulighed for at vinde MINI A TURE børnetøj til dit eget barn.

MINI A TURE anorak – 599,75 kr. // MINI A TURE kjole – 379,75 kr. //
MINI A TURE heldragt – 369,75 kr. // MINI A TURE bodystocking – 189,75 kr //
MINI A TURE jakke – 599,75 kr. // MINI A TURE sweatshirt – 329,75 kr. //
MINI A TURE t-shirt – 199,75 kr. // MINI A TURE bukser – 279,75 kr. //

Milla tester Mini A Ture

Millas mor beretter:
Tøjet fra Mini A Ture har rigtig været i brug og det er bare lige mig.
Jeg elsker de lidt dæmpede farver og de mange detaljer der er i tøjet fra Mini A Ture.
Anorakken
Anorakken er bare helt fantastisk og der er så mange der har kommenteret hvor flot den er. Jeg har faktisk fået købt en anden anorak til Milla inden vi fik den her fra Mini A Ture og jeg må indrømme at vi nok aldrig får den brugt pga. at vi nu har anorakken fra Mini A Ture, hvor der er tænkt langt mere over nemheden i at få den af og på. Mini A Ture anorakken har lynlås i ryggen som lynes helt op i huen, så det er slet ikke generende for hende at få den over hovedet. Den smarte lukning gør at den er så let at få hende i og ud af, og så er den bare lidt smartere end almindelige jakker synes jeg.
Sjovt nok så var Milla’s far og mormors første kommentar da de så at det var en anorak, at det var da en åndsvag jakke til hende. Men de ændrede mening på ingentid da de først selv havde prøvet at give hende den på og de opdagede hvor let det var.
Samtidig er kombinationen af de to farver (flot lavendel lilla farve med beigefarvet ribkanter ved hænder og hætte) så fine og passer til så meget forskelligt. Lige nu er den en smule stor til hende, men med et opsmøg på ærmerne er den rigtig fin, og så kan den jo bruges længere :0) Samtidig er den vind- og vandtæt samt åndbar, så den kan bruges i alt slags vejr. Stoffet er også bare rigtig praktisk, da den ikke behøves vaskes for enhver lille plet, men faktisk kan mindre pletter bare tørres af med en fugtig klud uden det kan ses. Det har været rigtig godt efter som man jo vasker en del i forvejen. Det er helt sikkert en jakke som jeg godt selv kunne have fundet på at købe.
Kjolen
Da jeg så den fine lyse cowboy kjole første gang synes jeg bare den var så sød og den skulle bare bruges en masse. Kjolen er i blød denim med så fine detaljer. Bl.a. en fin lille knap i halsen, vingeærmer og syninger på brystet samt forneden på kjolen. Virkelig sødt snit og en kjole lige for mig. Men desværre er den bare slet ikke god til Milla. Den er super super fin når hun først har den på, men det er praktisk taget næsten også umuligt at få hende i den og få den af igen. Der er bare ikke nok plads i ærmerne uden jeg skal hive helt vildt i hende og hun bliver ked. Måske man hurtig tænker at den er for lille. Men som sagt når hun først har den på passer den helt fint både i bredde og længde. Kjolen er str. 80 og Milla er 9 mdr., 74 cm. lang og vejer 9100 kg. så jeg synes jo den burde passe. Men må indrømme at jeg desværre ikke får hende i den uden der bliver gjort noget ved den. Så det er lige før jeg får den åbnet lidt i siden og lavet en lille fin lukning så hun bedre kan komme i den og vi kan få brugt den meget mere. Måske vil den passe bedre på en lille pige der ikke er så robust som Milla, og måske lidt mere spinkel bygget?
Heldragten
Heldragten den er allerede brugt rigtig meget og vil helt sikkert blive det hele sommeren. Den har en størrelse så hun kan vokse i den og det er bare så fin en sommerdragt. Den er tynd i stoffet, luftig og sidder løst så hun rigtig kan bevæge sig i den. Ligenu bruger hun den med en body og et par strømpebukser under, men når det bliver varmere vil den bare være så fin bare med en kortærmet body under. Dragten er igen i de bløde sarte farver og med små fine blomster og med lille pufærme. I halsen og ved fødderne er stoffet rynket med elastik, så der er så let og behagelig at få hende i. Dragten har også trykknapper mellem benene, som er rigtig rart.

Bodystocking

Bodyen synes jeg igen også er rigtig god. Er glad for jeg fik den i str. 80 selvom det meste af hendes tøj stadig er str. 74, men den kunne ikke være mindre. Den er virkelig fin indenunder den lyse cowboy kjole. Skøn body med prikker og hæklekanter ved hals og ærmegab. Den er meget fin og ekstra sød med det lille fine pufærme.

Emil tester Mini A Ture

Emils mor beretter:
Som mor til herlige og alt for frække Emil på lidt over 2 år, har jeg nu testet tøj fra mærket Mini A Ture. Han bruger en str. 92 og i jakken 98.
Da jeg fik pakken med tøjet, vidste jeg faktisk ikke ret meget om mærket og min mening var derfor helt derefter. Emil er nem med tøj og god at teste på. Han er nemlig alle steder hele tiden, hvilket tester tøjet det ekstra.
Vi fik lov at prøve Jakke, bukser, sweatshirt og T-shirt.

Jakken
Jakken er med lynlås hele vejen i siden og med ekstra lille detalje ved lukningen, så der ikke er lynlås mod bar hud der kan irritere. Der er en lille fin lomme foran med Mini A Ture stjerne hængende. Den jakke vi har testet er Marineblå og med fin aftagelig alfehætte på.

Emil hoppede lige i jakken og den passer perfekt! Han synes jakken er fed men kan dog ikke selv lukke den endnu. Pasformen er god med rib i ærmerne der slutter godt til og jakken er tilpas lang bagtil uden at være for lang. Den lille lomme bliver flittigt brugt, til diverse genstande der bliver fundet rundt omkring og lynlåsen her er meget nem at betjene. Jakken er vandtæt og vindtæt til topkarakter. Hætten har en fed pasform og Emil spørger altid om at få den på. Den bliver lukket med trykknap der ikke er for stram.
Alt i alt en meget meget lækker jakke, som jeg burde have købt selv for længe siden. Klart at anbefale.

Bukserne
En lækker sommerbuks i god farve til en kommende solrig sommer. Bukserne er i god kvalitet og egentlig lidt kraftig i stoffet, men uden at de er for voldsomme eller varme. De virker modsat, meget lækre og lette for en lille tumling med krudt i rumpen.
Emil er lang og slank og her er buksen god. Der er snøre i livet og god mulighed for at regulere størrelsen ved maven. Ligeledes er der elastik ved fødderne som er helt perfekt i pasform.
Til trods for Emils mange anstrengelser for at gøre buksen beskidt, er de meget nemme at få rene igen og de holder den pæne lyse farve vask efter vask.
Lommerne på bukserne skal dog stryges efter hver vask, for at få stoffet til at blive inde (foret).

En eneste træls ting ved bukserne er kvaliteten ved selve snøren i livet. Den er af fin flettet snor og efter første vask, er den trævlet helt op. Det er småting men det kræver en ny snor med det samme.
Emil er glad for bukserne og de er pæne i mange sammenhænge i både fritid og vuggestue!

T-shirten
Meget fin basis t-shirt med fine detaljer. T-shirten ser ved første øjekast meget lille ud og meget tætsiddende, men Emil hoppede lige ned i den. Den er super fin til ham og han er blevet rigtig glad for den. Den er meget let i stoffet og er af meget blød kvalitet. Den strammer ikke og har nem lukning i halsen med tre små trykknapper ned af trøjen. Størrelsen er god og den ændrer slet ikke facon ved vask, som mange andre ville gøre.
Farven er god til sommer og jeg ville med lethed kunne give Emil den på til enhver lejlighed. Faktisk har netop denne trøje, gjort at jeg har købt flere af slagsen.

Sweatshirten
En blød og lækker sweatshirt med lommer foran hvor hænderne kan mødes. Der er også almindelig rund hætte på og stor runding i halsen, med påsyet knappe lap som lukning. Trøjen har en fin detalje med gennemgående ribkant hele vejen rundt. Farven er meget lys blå med mørkeblå kant.
Emil synes afgjort om denne trøje og første ord var ? WOW!
Det er en god varm trøje og meget blød i direkte berøring på huden. Emil kan godt lide at have den på og den har en god pasform. .

Trøjen har dog et par minusser. Hætten er simpelthen for lille. Emil elsker at have hætter på og elsker det at putte sig i hætter. Det er ikke en mulighed med denne trøje, da hætten er for lille. Den når kun halvt op på hovedet og det kan være lidt svært for den størrelse at forstå.
En anden ting, er at trøjen meget hurtig kommer til at se slidt ud. Den er vasket kun 5 gange og allerede meget forvasket at se på.

Jeg kendte ikke mærket og Emil har ikke haft Mini A Ture på før.
Jeg har måske nok tænkt at det var lige i overkanten af den pris jeg normalt handler for. Men men men?. Det er ikke sidste gang jeg kigger/ køber Mini A Ture.
Tøjet er af god kvalitet for børns præmisser, i forhold til min egen tumling. Det er nemt at sammensætte de fine farver og tøjet er let og nemt at have på i fleste situationer.
Jakken er helt igennem fantastisk og nu et must have i mit hjem, så længe jeg bestemmer tøjvalget.
Tøjet er ikke for stort og ikke for småt, men passer godt i de forskellige størrelser.

Vind Mini A Ture børnetøj

Se det store udvalg i Mini A Ture på Smartkids.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Mini A Ture børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi af 1.400-1.500 kr. Der findes 2 heldige vindere, og der kan ønskes Mini A Ture tøj til både dreng og pige fra str. 56-140.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Mini A Ture på FB

3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt indsætte link til den Mini A Ture del du ville ønske dig hvis du vandt samt i hvilken str. ;0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder mandag d. 14. maj 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere er med i begge FB grupper samt via bloglovin.

Præmien har en værdi på ca. 1.500 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

256 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandal amok - Mine nyeste køb