Dagens - HOUNd, Brian & Nephew + Converse

Vind skønt tøj til pigerne fra Creamie

Creamie er et forholdsvist nyt mærke og henvender sig til piger i alderen 4-11 år. Tøjet fra Creamie er til de feminine piger og tøjet er blødt, sødt og charmerende. Fantasien får frit løb i en finurlig, elegant og individuel stil, hvor alle piger kan være med.

Intet er mere livgivende end fantasien, og der er ikke noget mere livsbekræftende end at observere børn og deres livlige fantasi. Pigetøjet fra Creamie hylder fantasien, eventyret og magien hos alle smilende hjerteveninder.

Den romantisk stil som Creamie er, synes jeg ofte kan være svær at sammensætte på nettet og det er svært helt at gengive det eventyrlige univers – samtidig med at jeg ofte tænker at man som mor måske vil tænke at stilen er for sart til leg og hverdagstøj i børnehaven. Måske kommer det af at jeg selv er drengemor, men om ikke andet så har jeg fået testet Creamie tøjet hos 2 dejlige piger og du har også mulighed for at vinde et sæt, som du helt selv kan få lov at teste på din lille prinsesse.

Creamie kjole – 439,75 kr. // Creamie hårspænder – 119,75 kr. // Creamie kjole – 249,75 kr. //
Creamie buks – 249,75 kr. // Creamie sneakers – 299,75 kr. //

Freya & Malou tester Creamie

Pigernes mor beretter:

Så er der absolut tilføjet endnu et ?favorit? mærke hjemme hos os. Det har overrasket, at så feminint tøj som Creamie har kunne stå distancen og vinde plads. Tror det skyldes, at det på en måde er så elegant, men samtidig lægger meget op til at bruge og mixe sin individuelle stil.

Freya, den mindste af pigerne på 6 år, har på det nærmeste sovet med sine Creamie sneakers på siden første dag. Bukserne og kjolen er blevet vasket igen og igen og igen?

Cremie´s fine sæt tøj har vi brugt på flere måder. Alle dele sammen – lag på lag, men også brugt hver del for sig. Creamie er jo umiddelbart fint og sart tøj, men jeg må tilstå det bestemt tåler at blive brugt. Klarede både lagsagne-testen samt fætters nye crossmaskine for fuld gas ud over marken. Ja, bare fordi det er piger og kjoler behøver det ikke kun at være til pæn brug :0) Pigerne selv giver også udtryk for noget meget vigtigt, det er at det er rart at have på. Det er også mit indtryk at det er behageligt for dem ? selvom sættet er ?sødt? for øjet, er der samtidig bevægefrihed i det.

Hvad farven angår er den defineret som rosa. Den har dog helt klart også et skær af lys lilla. Materialet gør en lille forskel da kjolen uden ærmer er 95% polyester & 5% spandex. Den langærmet kjole samt buks er 100% bomuld. Jeg har vasket det på 30 grader til thumps up. Var meget positivt overrasket, taget den sarte farve i betraktning. Størrelsesmæssigt er det meget svarende, vi testede str. 128/8 år.

Kjolen uden ærmer har de fineste detaljer. Blonder både foroven og forneden, rigtig gennemført. Perfekt til en varm sommerdag. Malou har brugt den meget, mest udover et par jeans og med en cardigan, der gør det mere råt i hverdagen. Netop den mulighed gør Creamie´s tøj super flexibelt, for det kan bruges både til hverdag og fest.

Den langærmet kjole og buksen har vi brugt mest sammen og jeg er helt vild med det sæt til Freya. Kjolen har flotte detaljer foran og en masse små læg der gør at den falder rigtig pænt. Nederst på ærmerne er der også små læg. De gør at ærmet bliver holdt oppe og ikke hænger langt ud over hånden. Kjolen har også været rigtig fin til et par grove mønstret strømpebukser. Både kjolen og buks har jeg et par gange efter vask snoet inden jeg hængte det til tørre. Så har det fået et krøllet look. Materialet og stilen giver det endnu en mulighed man kan benytte sig af. Bukserne har Freya også brugt alene med en af Creamie´s t-shirt og så selvfølgelig hendes sneakers. Hun har simpelhen ikke haft andre sko på, så de er virkelig blevet brugt. De er blomstrede med råhvid bundfarve. Lynlås i siden, super nemme at få på og der medfølger 2 slags snørrebånd, almindelig hvide og et sæt blonde snørrebånd. Igen da jeg så dem tænkte jeg, UPS hvordan holder jeg dem rene. Det er bare gået over al forventning.. har ingenting gjort ved dem andet end børstet jorden af om aftenen efter de har tørret.

Hårspændet med blomst er prikken over i ét. Det sidder rigtig godt fast i håret og blomsten er robust placeret på et ?næb?. Blomsten har ligeledes en tilpas størrelse der gør at den IKKE bliver for tung.

Vind tøj fra Creamie til din lille prinsesse

Jeg udlodder i samarbejde med Creamie alt tøjet som Freya & Malou her har testet. Tøjet fås i str. 4-11 år.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB og via Bloglovin’ (tryk på linket her eller direkte ude i siden af bloggen)
2: “Like” evt. dele Smartkids.dk på FB

3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn. Kommentaren skal skrives her på bloggen, og IKKE på Facebook ;0)

Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
 
Jeg finder mandag d. 7. maj de heldige vindere og tjekker at vinderne er med i begge FB grupper.
Præmien har en værdi på ca. 1.360 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstattes varen med en anden tilsvarende Creamie vare.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

128 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - HOUNd, Brian & Nephew + Converse