Dagens køb

Vind Koin tøj

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af KOIN blev….

KOIN er et super cool jeanswear koncept for de 3 til 12-årige piger og drenge.

Til forskel fra de traditionelle og pæne børnetøjsmærker fremstår KOIN med et mere råt og voksent look. ?Konceptet er bygget op omkring cool jeans og smarte overdele med print og attitude.

KOIN dækker målgruppen af seje børn, der identificerer sig med hvad storebror eller storesøster har på.

KOIN tilbyder de seje drenge og flotte piger cool jeanswear med dertilhørende T-shirts, skjorter, strik, jakker, kjoler, accessories og meget mere.

Jeg har testet KOIN på min egen Lucas på snart 5 år, og du har her muligheden for at vinde det samme tøj som Lucas og jeg har testet. Derudover udlodder jeg også et rigtig fint sæt til pigerne – så vi finder altså både en drenge-vinder og en pige-vinder ;0)
Koin hættetrøje – 349,75 kr. // Koin stribet t-shirt –  199,75 kr. // Koin cardigan –  349,75 kr. //
Koin røde bukser – 349,75 kr. // Koin grønne bukser – 349,75 kr. // Koin blå bukser – 349,75 kr. //
Koin jeans – 399,75 kr. // Koin nederdel – 349,75 kr. // Koin stribede leggings – 159,75 kr. //
Lucas tester KOIN
Min egen dreng Lucas på snart 5 år, har været så heldig at få lov at teste alt det dejlige KOIN tøj. Vi har ikke haft meget tøj fra KOIN før, så det var rart at få muligheden for at teste det – specielt deres bukser som vi ikke har haft før.

Vi fik først tøjet til Lucas i str. 5-6 år, men jeg synes det er lidt svært med de dobbelt str. som KOIN kører i. Det viser sig også at det stort set alt sammen skal byttes til str. 3-4 år og specielt bukserne er ekstremt lange. Faktisk måler jeg bukserne, og dem jeg har fået hjem i str. 5-6 år passer nærmest storebror Julius som er 7½ år og bruger str. 10 år i tøj (8 år i tween mærkerne) bedre end de passer Lucas. Så selvom Lucas normalt bruger str. 110 og har gjort det i et stykke tid, så skal han altså have alt KOIN tøjet i str. 3-4 år – kun cardiganen beholder vi i str. 5-6 år.

Herhjemme er vi rigtig glade for farver, så KOIN tøjet – og specielt de 3 farvede bukser vakte stor glæde. Vi synes de er så fede at sætte til alt muligt forskelligt og bryde den lidt gængse farve på jeans. De 3 bukser kan faktisk alle bruges til toppene og gør at sættene får nyt liv alt efter hvilke farve bukser der sættes til.
Bukserne har udvendige knapper, som egentlig bare er snydeknapper da der inde bagved knappen er en trykknap. Øverst er der hægte og det er en genial lukning når nu man ikke er mere end 5 år.
Derudover er der indvendig justerbar talje, som gør at vi kan justere bukserne til at passe Lucas perfekt i livet.
Bukserne er primært blevet brugt sammen med de 3 overdele fra KOIN vi også har testet, men vi har faktisk også sat dem samme med alt muligt andet fra andre mærker.

Den blå hættetrøje har et stort print foran af et “KOIN monster” og et lille “Keep the change” bagpå. Specielt den lille tekst bagpå, synes jeg er meget sej, og gør trøjen lidt anderledes end alle andre hættetrøjer. Desværre er det store tryk foran ret plastik-agtigt – det kunne godt have været lavet bedre.
Hættetrøjen har en hvid kraftig lynlås, som jeg synes giver en rigtig fed kontrast til den blå trøje og samtidig passer godt sammen med de hvide udvendige knapper i bukserne.

Cardiganen var som sagt den eneste af alle delene som vi har beholdt i str. 5-6 år. Tror egentlig godt vi kunne have byttet den til str. 3-4 år ligesom det andet, men den er ikke lige så voldsomt stor som de andre dele. Den passer super fint sammen med den stribede t-shirt og har KOIN stående bagpå. Jeg tror umiddelbart at skriften bagpå er trykt på strikken, men det er så godt lavet at det faktisk ser ud som om at det er strikket ind. Og så er trykket overhovedet ikke plastik-agtigt som det tryk der er på hættetrøjen.

Den stribede t-shirt er som sagt også lidt stor i det og Lucas må ned i en str. 3-4 år i denne også. Til gengæld sidder den i 3-4 år så også perfekt, og selvom den har stolpelukning behøver vi ikke knappe knapperne op for at den kan komme over hovedet på ham. Det synes jeg er rigtig rart, da vi med andre har oplevet at den så er så smal i halsen at man SKAL knappe knapperne op for at den kan komme over hovedet. Det at de ikke skal knappes op, gør at Lucas selv kan tage den på uden hjælp fra os :0)

Alt i alt en super positiv oplevelse af KOIN tøjet og bestemt ikke sidste gang vi har prøvet det herhjemme. Bukserne er allerede brugt rigtig meget og jeg er sikker på de fremover også vil blive brugt i stor stil til alle Lucas’ andre t-shirts og trøjer.
Selvom vi har vasket alle delene rigtig meget, så er det stadigvæk klart og fint i farverne. Man skal lige vænne sig til at de farvede bukser ikke holder så mange dage uden vask som f.eks. et par almindelig denim jeans – men det snavs der nu engang kommer på under leg osv., går fint af i vask.
Vi skal helt sikkert have meget mere KOIN tøj til begge drenge herhjemme :0)

Vind KOIN tøjet

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af KOIN blev….

Jeg udlodder i samarbejde med KOIN alt tøjet som Lucas her har testet + et sæt til pigerne. Tøjet fås i str. 3-12 år og alt du skal gøre for at deltage er:

1: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

2: “Like” evt. dele KOIN jeans på FB

3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt om du ønsker Koin tøjet til pige eller dreng.

Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder søndag d. 22. april de heldige vindere og tjekker at vinderne er med i begge FB grupper.Præmien har en værdi på ca. 1.560 kr. (pigesættet) og 1.950 kr. (drengesættet). Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

217 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens køb