Vinderne af Hummel blev....

Vind Frankie & Liberty tøj til pigerne str. 8-14 år

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderen af Frankie & Liberty blev….

Frankie & Liberty er et forholdsvis nyt brand til piger fra  8 – 14 år. Firmaet bag Frankie & Liberty er samme firma som står for bl.a. mærket Aya Naya. Virksomheden startede op i 2007, og repræsentere i dag fire mærker; Aya Naya, Aya Naya mini, Tappa Nakki og Frankie & Liberty – hver af dem med deres egen identitet og målgruppe. Fire gange om året lanceres nye kollektioner på alle mærker.

Frankie & Liberty er for lidt ældre piger (8-14 år). Mærket er tiltænkt de seje og udadvendte piger i nævnte aldersgruppe, og på den måde adskiller Frankie & Liberty sig fra den traditionelle Aya Naya kollektion. Det udstråler et råt og kraftfuldt look kombineret med et feminint touch. Den første Frankie & Liberty kollektion kom på markedet i oktober 2011 og har du ikke allerede stiftet bekendtskab med mærket, så har du her muligheden ;0)

Jeg har i samarbejde med Frankie & Liberty sendt nogle styles fra den nye kollektion til test hos Cathrine, og du har her muligheden for at vinde det samme tøj som Cathrine har testet.
Frankie & Liberty grå hat – 179,75 kr. // Frankie & Liberty rød t-shirt – 199,75 kr. //
Cathrine tester Frankie & Liberty

Sættet som Cathrine skulle teste, består af hele 4 dele: lysegrå jeans, rød t-shirt med sølvfarvet tryk på brystet, tubetørklæde og kasket.

Vi kan lige så godt sige det med det samme, at dette sæt fra Frankie & Liberty hurtigt blev Cathrines favorit tøj. Det kan næsten ikke gå hurtigt nok med, at få det vasket og gjort klar igen.

Det er meget vigtigt for Cathrine, at hendes tøj ikke må være for ?tøset?, da hun er sådan lidt drenge-pigeagtigt og det lever dette sæt helt op til.
De grå bukser er rigtig ?seje? med det ?slidte? look og detaljerne med lynlåse på baglommerne og forneden ved anklerne.

T-shirten har en dejlig farve og nogle seje detaljer på ærmerne og ved halsen. På ærmerne er kanten klippet op, som giver en ?rå? effekt. Kanten i halsen er ?rullet?, så den er anderledes på den gode måde.

Kasketten og tubetørklædet er bare super smart og er i en dejlig blød kvalitet.

Cathrine er en høj og lidt buttet pige, men pasformen på Frankie & Liberty er perfekt til hende.
Hun bruger str.12 år i tøj og her passer Frankie & Liberty også.

Cathrine oplever, at hun har en god bevægelsesfrihed i tøjet og det gør det til et rigtigt godt bud på et sæt til skole/SFO brug.
Tøjet er af en god kvalitet, der holder formen og farven i vask. Dog har motivet på t-shirten mistet lidt farve og er ligesom ?krakkeleret? lidt, men Cathrine syntes, at det gør den mere rå.

Bukserne, t-shirten, den kække kasket og det vilde tubetørklæde er sejt til drenge-pigen, der alligevel godt kan lide, at pynte sig lidt.

Frankie & Liberty er et tøjmærke vi vil holde øje med og vil helt sikkert købe andet derfra.

Vind Frankie & Liberty tøjet
VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderen af Frankie & Liberty blev….
Jeg udlodder i samarbejde med Frankie & Liberty alt tøjet som Cathrine her har testet. Tøjet fås i str. 8-14 år og alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du kopierer link ind til den Frankie & Liberty style på Smartkids.dk der er lige netop din favorit. Du finder alt Frankie & Liberty her: Frankie & Liberty på Smartkids.dk
Du skal i kommentaren skrive din email og dit fulde navn.
Emailen er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder.
VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderen af Frankie & Liberty blev….
Præmien har en værdi på ca. 930 kr. Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.
Jeg kører samtidig med denne konkurrence også en konkurrence for Aya Naya 3-12 år og Aya Naya mini str. 68-92, samt Tappa Nakki til drengene. Find alle aktuelle konkurrencen på bloggen her: Konkurrencer på børnetøjs-indkøberen
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
?
Klik her for at få vist alternative oversættelser

62 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Hummel blev....