Hård påskefrokost

Skylanders

Billeder lånt fra www.elgiganten.dk
Julius har været heldig og scoret sig Skylanders til wii her i løbet af påskeferien. Et spil han egentlig har ønsket sig længe, men som bare har været udsolgt i lang lang tid. Nu fandt vi det så endelig, og ja så røg det altså med hjem…..
Hvis man nu har en meget spillegal dreng i forvejen, så kan jeg altså IKKE anbefale Skylanders :0) De bliver fuldstændig afhængige af det :0)
Normalt synes jeg vores drenge er ret gode til at styre spilleriet og det er sjældent de kan sidde en hel dag foran skærmen. Der har været tider hvor vi var nødt til at sætte grænser og regler for hvor længe og hvornår man må spille, men som regel klare de det meget godt.
Men det her Skylanders….. Det er helt enormt så hooked Julius er blevet. Det første han spørger om, om morgenen er om han må spille wii…..
Hvis I ikke kender spillet så er det sådan et spil hvor man har en trådløs plade hvor figurerne der følger med aktiveres når de sættes på. Der følger 3 figurer med, som altså kan gøres levende. Derudover kan man købe ca. 30 andre figurer og alle figurerne kan noget specielt og åbne noget nyt i spillet. Genialt lavet :0)
Ja så ved vi da, hvad knægten ønsker sig det næste lange stykke tid….. :0)
Spillet fås selvfølgelig til alle tænkelige spillemaskiner ;0)
Kender I spillet? Har jeres børn det og er de ligeså “hooked”?
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

5 kommentarer

 • Vi har også købt Skylanders og var i starten vilde med det. Min søn er blevet så hooked på det at han plager om at spille hele tiden. desuden spille han med sin storesøster og det giver så meget ballade, da han skriger og hyler når han ikke vinder eller får nok guldmønter. Det har vi aldrig oplevet med andre spil…
  Jeg er lidt træt at det spil, da vi ofte slukker for det under skrig og skrål og meget voldsomme vredesudbrud…
  30 figurer til 100kr. stykket er også en stor invistering i et computerspil…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ohhhh , her går ALT op i pt, at “hjælpe til og tjene penge , for alt hvad man ønsker sig i hele verdener skylanders <3 <3 og de er endda enige om det , både hende på 5 og ham på 9 har spillet det ved venner, og er simpelthen enige om at verden bliver et meget bedre stede med det spil….
  har læst mig frem til det skulle være et super spil 😉 så vihoppe med på bølgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OHHH YES ♥ SKYLANDERS
  det kommer vi ikke uden om. Sander på 5 år er begyndt med lidt lommepenge når der hjælpes til i dagligdagen – og det er SKYLANDERS han sparer op til. fik det til jul, og de gaver som vi skulle bytte efter jul – skulle alt byttes til Skylanders…men det var jo udsolgt over alt…så pengene blev gemt i 3 1/2 måned og så en dag så vi der var Skylanders i butikkerne, og der blev købt nogle stykker. Påskeæg i år blev også til Skylanders “æg”…så stort hit og fedt familie og venner nu ved hvad der skal gives i gaver når tiden er til det ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja – tænk om man selv havde fået den ide ;0) Genialt :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  her har Jeppe på 7 lige sparet sammen og købt det til sin nintendo…og er bare helt vild med det – og ja vi er skam heller ikke i tvivl om hvad han ønsker sig de næste mange gange der skal gives gave. Kan høre hos alle legekammeraterne at det bare er noget så fedt, der er nogle der kommer til at spinde guld på den ide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hård påskefrokost