Dagens - Nyt Småfolk

Vind Tappa Nakki til din dreng str. 4-14 år

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderen af Tappa Nakki blev…

Tappa NAKKI er et forholdsvis nyt brand til drenge på 4 – 14 år. Firmaet bag Tappa NAKKI er samme firma som står for bl.a. mærket Aya Naya.  Virksomheden startede op i 2007, og repræsentere i dag fire mærker; Aya Naya, Aya Naya mini, Tappa Nakki og Frankie & Liberty – hver af dem med deres egen identitet og målgruppe. Fire gange om året lanceres nye kollektioner på alle mærker.

Tappa NAKKI appellerer til drenge, der går op i mode med det rigtige image, og en rå attitude og samtidig foretrækker at bære høje stofkvaliteter af de bedste naturlige materialer. Tappa NAKKI drengen har en cool attitude og skiller sig ud fra noget der er barnligt. Det er drenge tøj med stærk inspiration fra herremoden – men stadig med et drenget udtryk.

Jeg har i samarbejde med Tappa NAKKI sendt nogle styles fra den nye kollektion til test hos Gustav på 3½ år, og du har her muligheden for at vinde det samme tøj som Gustav har testet.

Tappa NAKKI skjorte – 349,75 kr. // Tappa NAKKI strik – 399,75 kr. //
Tappa NAKKI sandfarvet buks – 399,75 kr. // Tappa NAKKI cap – 149,75 kr.
Gustav tester Tappa Nakki

Jeg har nu haft mulighed for at prøve nogle produkter fra mærket Tappa NAKKI til min ældste søn Gustav. Gustav er 3 ½ år og det er en alder jeg synes er svær at købe tøj til. Tøjet bliver nemt for baby-agtigt eller for ?voksent?. Gustav har testet et par kakifarvede bukser, en ternet skjorte med hætte, en grå strik med hætte og en blød kasket.

Allerede da Gustav så tøjet, ville han have det på ? ?hvor er det sejt mor, er det til mig?!? smilede han :0).

Tøjet der er en str. 4 passede ham perfekt, men han er høj af sin alder, så det er muligt, at tøjet er lidt stort i størrelserne. Men skidt med det, så kan det bruges lidt længere :0)

Inden jeg pakkede tøjet ud tjekkede jeg tøjets pris ud på smartkids.dk for at have noget at sammenligne kvaliteten med. Jeg kendte ikke på forhånd Tappa NAKKI og syntes umiddelbart at prisen var lidt pebret i forhold til det prisleje jeg plejer at købe børnetøj i.

Men jeg må sige, at man får noget for pengene. Tøjet fra Tappa NAKKI er virkelig lavet med omtanke og alle delene har mange små detaljer, både nogle seje, men også funktionelle detaljer. Et godt eksempel er den grå striktøje. Hætten, der for øvrigt er foret med det fedeste ternede bomuldsstof, kan knappes af. Det synes jeg er en super god ide, for det første får man to forskellige looks i én trøje, men også fordi Gustav ikke altid er lige gode venner med hætter :0). Striktrøjen har derudover en fin detalje ved knapperne idet der er påsyet en fast ribbort, der giver trøjen et lidt råt udtryk.

Skjorten er også super fin. Den er dejlig blød, så den er rar at have på. Den har fast hætte med denim kontrast indeni og en fræk detalje med flere lommer foran.

Bukserne er også super smarte. De kan knappes op til shorts og kan justeres i livet med knapper i et elastikbånd, som på så mange andre bukser. Jeg er ikke i tvivl om, at Gustav bliver glad for disse bukser her i foråret. Han synes det er vildt sejt, at de kan ?laves om? til shorts og jeg er glad for at de kan justeres i livet, da Gustav er meget slank. Farven er også super praktisk, da den er børnehave/legeplads-venlig. :0)

Sidste del er den bløde kasket, som Gustav også var helt vild med. Den er praktisk, da den kan beskytte mod forårssolen, men er stadig behagelig at have på. Der er ingen syninger på indersiden der kan genere og størrelsen kan nemt ændres med det lille spænde bagpå. En lille kritik er kaskettens overordnede pasform. Lukkeremmen sidder ikke helt nede ved bundkanten, hvilket gør det lidt svært at få kasketten til at sidde ordentligt fast. Udseendemæssigt er det et plus, da kasketten får lidt kant og ikke ligner andre kasketter eftersom siderne flapper lidt op. Men med en dreng der klatrer i træer og næppe sidder stille i sandkassen, kan jeg godt være i tvivl om, hvor længe den bliver siddende på hans hoved. Men så er det jo godt, at den er lige til at smide i vaskemaskinen. :0)

Alle delene er i 100% bomuld, som jeg i øvrigt normalt går efter, da jeg helst vil undgå for mange unaturlige produkter.

Jeg har prøvet at vaske det ved 40 grader, som der står i vaskeanvisningen og der er ingen synlige ændringer på tøjet. Det holder faconen og farverne er heller ikke ændret efter vask. Eneste minus er at både skjorten og striktrøjens hætte krøller efter vask, men det kan jo ikke undgås med bomuldsvarer.

Alt i alt synes jeg tøjet er super lækkert og har en fed stil. Det passer perfekt til min dejlig, søde og mindst lige så frække spradebasse :0).

Vind Tappa NAKKI tøjet
Jeg udlodder i samarbejde med Tappa NAKKIalt tøjet som Gustav her har testet. Tøjet fås i str. 4-14 år og alt du skal gøre for at deltage er:
VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderen af Tappa Nakki blev…
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du kopierer link ind til den Tappa NAKKI style på Smartkids.dk der er lige netop din favorit. Du finder alt Tappa NAKKI her: Tappa NAKKI på Smartkids.dk
Du skal i kommentaren skrive din email og dit fulde navn.
Emailen er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder.
Jeg finder mandag d. 16. april den heldige vinder.Præmien har en værdi på ca. 1.300 kr. Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderen af Tappa Nakki blev…
Jeg kører samtidig med denne konkurrence også en konkurrence for Aya Naya 3-12 år og Aya Naya mini str. 68-92. Find alle aktuelle konkurrencen på bloggen her: Konkurrencer på børnetøjs-indkøberen
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

99 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Nyt Småfolk