Dagens - Hound, Ej sikke Lej & Palladium

Dagens – Nyt Småfolk

Småfolk fleecetrøje – 549,75 kr. // Småfolk blå jeans – 399,75 kr. // Kulör hue //
Hummel vintersneakers // Hummel luffer //

Lige et dagens af Lucas også, som har været så heldig at få nyt tøj foræret af Småfolk.
Den blå fleecetrøje med hætte er simpelthen bare den bedste fleecetrøje og Lucas har de sidste 2 år haft den i brun med gule detaljer. Nu var den simpelthen bare blevet for lille, men Lucas ELSKEDE den – så der var ingen tvivl om at det skulle være den model igen ;0)
Fleecetrøjen fås til både drenge og piger og i flere forskellige farver. Se dem her.

Valget er faldet på den blå model, som har turkise kanter og stribet foer. Der er et broderet æble foran og en rigtig fin lynlås med en gul stjerne. Lucas blev så glad for erstatningen fra den gamle brune trøje at den partout skulle på da vi gik/cyklede en tur idag. Så vi trodsede den kolde vind med fleecetrøje, vintersneakers, hue og store vinterluffer :0)

Småfolk t-shirt med fly – 199,75 kr. // Småfolk blå jeans – 399,75 kr. //

Derudover har Lucas fået en flot ny t-shirt, som jeg personligt er helt vild med. Den er sådan lidt anderledes Småfolk-agtig og ikke så typisk deres design synes jeg. Mange af deres print er ellers blevet lidt for barnlige til Lucas nu (synes moderen her ihvertfald) – så printet med flyene i de forskellige farver er vildt sejt til en dreng på snart 5 år.

Lucas (og mor) har længe sværget til Småfolks velourbukser – og jeg mener helt seriøst stadig at det er nogle af de bedste børnebukser på markedet. Men vi har også brugt dem i rigtig mange år, så vi trænger lidt til noget ny også selvom de ellers fås i et hav af lækre farver.
Jeg var lidt forbeholden overfor de nye Jeans fra Småfolk, og jeg husker tydeligt at jeg faktisk var i tvivl om jeg overhovedet skulle købe dem hjem til butikken da jeg først blev præsenteret for dem.
Men min tvivl er blevet skudt helt i sænk efter at Lucas i dag har haft de blå Småfolk jeans på. De er simpelthen så lækre bløde, har indvendig justering i taljen og fine fine detaljer med æble på knappen og nitterne. Eneste ulempe er at knappen er en rigtig knap og skal igennem et knappehul for at blive åbnet – her havde en hægte været rar. Men Lucas mener ikke det er et problem og forklarede her til aften at han da bare havde krænget bukserne ned når han skulle på toilettet.

Den indvendige justering på bukserne gør at han sagtens kan tage dem ned uden at åbne knappen.

Alligevel tror jeg en “snydeknap” med hægte bagved vil gøre bukserne endnu bedre – så det råd er hermed givet videre til Småfolk ;0)
Lucas har faktisk været så glad for tøjet at han allerede har bestemt at han skal have det på igen i morgen :0) Det plejer han ellers ikke at ytre ønske om – så det må klart været en rigtig stor anerkendelse fra ham der egentlig har haft det på ;0)
Tøjet fra Småfolk er en gave fra Småfolk.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

  • Hvor ser han bare super sej ud Pernille. Super fedt tøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidder og små griner lidt,krænke bukserne ned virker, de skønne drenge skal nok finde en løsning når de har sat sig for noget…men godt råd med hægte, så håber vi de lytter fremover hos små folk 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens - Hound, Ej sikke Lej & Palladium