Påskeferie :0)

Småfolk badetøj – Vind til dit eget barn

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af SMÅFOLK konkurrencen

Småfolk har lanceret en helt ny badetøjskollektion med både badedragter, bikinier, todelt badetøj med shorts og bluse i samme æbleprint som på deres solhatte. Alt sammen med UV indeks 50+ og i en skøn, hudvenlig og hurtigttørrende kvalitet.

Jeg har sammen med Småfolk sendt det nye badetøj ud til test, hos et par heldige piger der skulle en tur til sydens sol ;0)

Du kan herunder læse om deres oplevelse med Småfolks badetøj og få muligheden for at vinde et sæt til dit eget barn. Der findes i alt 4 vindere og konkurrencen er for både drenge og piger.

Småfolk langærmet UV t-shirt med stort æble – 249,75 kr.  // Småfolk langærmet UV t-shirt med æbleprint – 299,75 kr. //

Småfolk bikini med hipster – 199,75 kr. // Småfolk badeshorts – 199,75 kr. //
Småfolk UV legionær-hat – 199,75 kr. // Småfolk UV hat med skygge – 199,75 kr. //
Olivia & Laura tester Småfolk badetøj

Det nye badetøj fra Småfolk er endnu engang i rigtig flotte farver, som i den grad er faldet i både mors og 3-årige Olivias smag.

Heldragten med uv-beskyttelse i lilla med pink kontraster, har været et must på vores netop afholdte vinterferie på Tenerife. Det er skønt at den dækker store dele af kroppen, og dermed er med til at beskytte mod den kraftige sol, når man, som Olivia, bruger det meste af ferien i eller ved poolen.
Vi har tidligere været glade for sommerhatmodellen med den lange skygge i nakken, men især bøllehatten med praktisk lukning, fungerede rigtig godt, og gav et lidt friskere look, end den traditionelle legionær-model.

Olivia var også ret begejstret for bikiniudgaven i pink, som er i super flot design med trusser og top, der er en meget “piget” model, som ikke ser for “voksen” ud, som nogle børnebikinier godt kan komme til.

Desuden har Småfolk denne gang også lavet en skøn langærmet bluse med uv-beskyttelse, som matcher de øvrige dele perfekt, og den har været super at have med på ferie, og lige givet den ekstra beskyttelse, som har gjort at Olivia har kunne lege længere i poolen, uden at vi har skulle bekymre os om solen.

Lillesøster Laura på 6 mdr. fik testet ble-badebukserne uden uheld, og med matchende solhat var hun ikke til at stå for. Sommehatten fungerede også super fint som solbeskyttelse uden for poolen, men den lille var dog ikke så begejstret for snorene, så vi kunne godt have ønsket os samme lukning som bøllehatten, som var lettere at justere.

Rent størrelsesmæssigt har vi tidligere oplevet Småfolk som lidt småt i det, men badetøjet fra Småfolk har været meget retvisende i størrelserne, og det har fungeret rigtig godt at kunne mikse de forskellige dele, da farverne pink og lilla er gennemgående. Dog synes vi at ane en smule nuance forskel på dragt i forhold til hat, efter en uges intensiv klor- og solpåvirkning, men dette er dog ikke noget, der ville afskrække os fra at købe tøjet.

Generelt fik vi slet ikke brug for det øvrige badetøj, som vi havde med, da det omtalte var klare favoritter, så til trods for Olivias forkærlighed for Hello Kitty, kom denne dragt ubrugt med hjem, og det siger meget om hvor begejstret hun har været for sit fine nye Småfolk badetøj ;0).

Vind Småfolk badetøj til dit barn
VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af SMÅFOLK konkurrencen

Jeg udlodder i samarbejde med Småfolk badetøj til i alt 4 heldige læsere. Både drenge og piger kan deltage og der trækkes lod om en valgfri del fra Småfolks badetøjs-kollektion samt en valgfri solhat.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du kopierer link ind til den valgfrie del fra Småfolks badetøjs kollektion på Smartkids.dk du ønsker såfremt du skulle vinde. Du finder alt Småfolk badetøj her:
Småfolk badetøj på Smartkids.dk
Du skal i kommentaren skrive din email og dit fulde navn.
Emailen er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder.
Jeg finder de 4 heldige vindere søndag d. 15. april.

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af SMÅFOLK konkurrencen
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

178 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie :0)