Kender I Kools børnetøj?

Vind Aya Naya til din pige str. 3-12 år

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen

 
Aya Naya producerer børnetøj i høj kvalitet. Virksomheden startede op i 2007, og repræsentere i dag fire mærker; Aya Naya, Aya Naya mini, Tappa Nakki og Frankie & Liberty – hver af dem med deres egen identitet og målgruppe. Fire gange om året lanceres nye kollektioner på alle mærker.

Aya Naya er den oprindelige kollektion – hjertet i virksomheden og der hvor det hele startede. Aya Naya er til piger fra 3 – 12 år, repræsenterer en imponerende potpourri af farverige og intense mønstre. De forskellige mønstrer kan være meget forskellige og passer alligevel perfekt sammen idet de kører i samme farveskala. I Aya Naya’s univers får børnene lov til at være børn – med jordbær saft på læberne og pjusket hår. Kollektionerne er altid lavet af naturlige materialer, som sikrer plads til bevægelse, kreativitet og leg.

Jeg har i samarbejde med Aya Naya sendt nogle styles fra den nye kollektion til test hos Alberte på 5 år, og du har her muligheden for at vinde det samme tøj som Alberte har testet.

Aya Naya prikket bluse – 329,75 kr. // Aya Naya basis t-shirt – 199,75 kr. // Aya Naya denim vest – 249,75 kr. //
Aya Naya bukser – 329,75 kr. // Aya Naya tørklæde – 179,75 kr. // Aya Naya hårbøjle – 99,75 kr. //
Alberte tester Aya Naya
Alberte på 5 (snart 6) har testet det fine tøj fra Aya Naya.Moren havde proklameret, at Alberte var blevet udvalgt som tøjtester, og efter lidt forklaring, om hvad det indebar, var Alberte mere end klar på opgaven.

Dagen kom, hvor kassen fra SmartKids.dk ankom ? den blev hurtig flået op, alt skulle bare prøves med det samme. De forskellige dele fik lige et ?Ej hvor er den flot ? sådan en har jeg altid ønsket mig? med på vejen. Så iklædt alle (og ja alle 6 ) dele skulle aftensmaden indtages. Alberte tog testningen meget bogstaveligt, så stort set alle dele blev indsmurt i kødsovs……

Så efter en gang vask ? kunne vi igen teste tøjet 🙂

Bukserne

Bukserne er super fine lidt baggy bomuldsbukser ? rigtig sød farve, lækker kvalitet og god pasform. De er lidt tynde i stoffet, så vi tog et par strømpebukser under. De er nu blevet vasket omkring 4 gange og holder pasform og farven rigtig godt. De bliver helt perfekt til det lidt varmere vejr, da de er lette og meget behagelige. Der er i øvrigt en justerbar elastik i taljen, hvilket er en god ting.
Blusen
Basis blusen er i super kvalitet med et fint hulmønster og fine detaljer ? rigtig god pasform. Og så kan den tåle kødsovs 🙂
Vesten
?Nøj ? det er sådan en rigtig ridevest, som alle hestepigerne har på. Den er bare SÅ fed? ? sådan var den første kommentar fra Alberte, da hun så vesten. Moren var lidt mere skeptisk, da jeg aldrig har været så meget til den slags ? men jeg nærmede mig Alberte?s begejstring, da hun fik den på. Den er super fin og giver sættet lidt kant.
Tørklædet
Alberte er helt vild med tørklædet. Er selv lidt i tvivl ? mere fordi jeg ikke kan finde ud af binde sådan et, men Alberte mener selv hun har helt styr på det. Så det bliver brugt dagligt til vinterjakken. Det er meget sødt med blomster på den ene side, striber på den anden og en fin blondekant.
Bluse med korte ærmer
Super fin bluse med forskellige farvede prikker ? rynke effekt foran og elastikkanter på ærmerne. Bliver den perfekte sommerbluse, og passer rigtig godt sammen med bukserne.
Hårbøjle
Er så vild med hårbøjlen ? den er super sød med forskellige farvet pompomer. Den er blevet brugt dagligt og passer perfekt til Alberte, som ellers har prøvet en del hårbøjler. De er dog alle blevet kasseret da de klemte. Men denne her har en hæklet kant hele vejen rundt, og er dermed dejlig blød. Den klemmer ingen steder.
Vind Aya Naya tøjet
VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen
Jeg udlodder i samarbejde med Aya Naya alt tøjet som Alberte her har testet. Tøjet fås i str. 3-12 år og alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du kopierer link ind til den Aya Naya style på Smartkids.dk der er lige netop din favorit. Du finder alt Aya Naya her: Aya Naya på Smartkids.dk
Du skal i kommentaren skrive din email og dit fulde navn.
Emailen er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder.
Jeg finder onsdag d. 11. april den heldige vinder.

Præmien har en værdi på ca. 1.400 kr. Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

Jeg kører samtidig med denne konkurrence også en konkurrence for Aya Naya 3-12 år. Du finder konkurrencen her: Vind Aya Naya MINI til din pige str. 68-92

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

104 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I Kools børnetøj?