Vinderen af Hound konkurrencen er fundet

Vind HUMMEL forårsgarderobe til din dreng

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af Hummel konkurrencen

Det er ingen hemmelighed at jeg personligt er rigtig rigtig glad for Hummel til mine drenge.
Derfor har jeg i samarbejde med Hummel fået lov at udvælge noget tøj til drengene fra deres nye forårskollektion og tilmed fået lov at udlodde samme tøj til to af jer heldige læsere ;0)

Desværre er det denne gang en ren drenge konkurrence, men I kan være helt rolige hvis I kun har piger ;0) Jeg har rigtig mange spændende pige konkurrencer på vej også ;0)

Lucas på (snart) 5 år har fået:

Hummel grøn sommeranorak str. 2-12 år – 549,75 kr. // Hummel rød hætte sweatshirt str. 2-12 år – 349,75 kr. //
Hummel blå lynlåstrøje str. 2-12 år – 349,75 kr. // Hummel pyjamas str. 2-12 år – 299,75 kr. //
Hummel Erwin jeans str. 2-12 år – 399,75 kr. //
Julius på 7½ år har fået:
Hummel nylon jakke str. 2-12 år – 449,75 kr. // Hummel grøn hætte sweatshirt str. 2-12 år – 349, 75 kr. // Hummel koksgrå lynlåstrøje str. 2-12 år – 349,75 kr. // Hummel pyjamas str. 2-12 år – 299,75 kr. // Hummel Erwin jeans str. 2-12 år – 399,75 kr. //
Julius og Lucas tester det nye Hummel
Som sagt er vi herhjemme store tilhængere af Hummel, så drengene går faktisk ret ofte i Hummel tøj :0) Min egen holdning til børnetøj har altid været fokuseret omkring pasformen samt behageligheden, som værende det vigtigste når jeg har valgt tøj til drengene. Jeg har altid lagt vægt på at mine drenge var klædt pænt på, men har aldrig været snobbet omkring hvilket mærke de får på. Pasformen er for mig det vigtigste – så er jeg sådan set hamrende ligeglad med mærket i nakken :0)
Alligevel har Hummel sneget sig ind hos mig som en af mine absolutte favorit mærker til mine guldklumper – og det kan jeg jo se på smartkids.dk at jeg ikke er den eneste om ;0)
Da jeg ser rigtig meget børnetøj i min dagligdag, kan jeg godt lide at vælge noget fra deres kollektion som skiller sig lidt ud – lidt skadet bliver man vel altid ;0) Og jeg har nu muligheden for at give 2 af mine læsere her på bloggen muligheden for at vinde mine helt egne personlige favoritter fra den nye forårskollektion.
Lynlåstrøje med print på ryggen
Først og fremmest har jeg valgt en yndling fra forrige kollektion – bare i nye friske forårsfarver. Lynlåstrøjen (Dusty zip) synes jeg har noget nyt “Hummel” over sig og jeg elsker trykket på ryggen. Jeg kunne ikke vælge mellem farverne og valgte derfor den ene farve til Lucas og den anden til Julius. Ofte har jeg en tendens til at falde for det samme til drengene, og så er det fedt at man lige kan variere farverne lidt i samme style – så de ikke er komplet ens.
Trøjen er i en lækker kvalitet som ikke er lige så syntetisk som old school kvaliteten. Faktisk er indersiden af Dusty zip trøjen er så blød som bomuld, uden jeg tør sige at det ER bomuld. Kvaliteten er dog 50% polyester og 50% bomuld.
Vi har trøjen fra vinterkollektionen – og den er overhovedet ikke falmet eller noget efter meget intens brug. Så jeg har selvfølgelig også rigtig høje forventninger til den nye.
Jeans
Jeans’ne drengene har fået er modellen Erwin, som har en lille smule “twisted legs” uden at det bliver for meget. Der er indvendig justerbar talje og pasformen er lidt baggy. Størrelses mæssigt passer bukserne i forhold til bukserne fra Hummels vinterkollektion og de er i det hele taget meget alderssvarende.
Lucas er normalt en str. 110 – og det er også str. 110 han har i både bukser og overdele fra Hummel.
Julius er en str. 134/140 – og han har det hele i str. 134.
Bagpå jeans’ne er der et bånd med vinkler som går vandret henover numsen.
Personligt er disse på nuværende tidspunkt mine favorit jeans til ungerne fra Hummel, da vinkel effekten på dem her er tydelig uden at være for meget.
Hætte sweatshirt
Den flotte grønne og røde hætte sweatshirt er i 80% bomuld og fås også i en flot blå farve.
Kvaliteten er dejlig blød og så fedt med hætten i en anden farve (gråmeleret) end selve trøjen. Specielt Lucas er glad for en trøje hvor der ikke går en lynlås op i halsen. Som regel er Hummel gode til at lave sådan en lynlås-stopper i deres lynlås trøjer, men det kan alligevel godt være lidt generende med en lynlås der går helt op.
Trøjen har et sejt tryk foran med Humle-bien og vinkler ned langs ærmerne.
Nylonjakken
Jakken Julius har fået er model “Dixon jacket”. Den er specielt sej til de lidt større drenge synes jeg, hvorfor jeg har valgt den til Julius.
Jakken er uden hætte, men har et sejt orange print bagpå og bred rib forneden samt i ærmerne. Jakken er koksgrå og har orange detaljer og sorte vinkler ned langs ærmerne.
Da det er nylon er det ikke specielt slidstærkt materiale og jakken er ret tynd. Så det er ikke en decideret overgangsjakke, men rigtig god på en varm sommerdag som måske er lidt for blæsende.
Anorakken
Lucas har fået retro-anorakken i grøn med hvide striber. Anorakken har lynlås ned foran og i den ene side, så den er super nem at få på. Desværre er hætten fast, dvs. den kan ikke tages af – det er rigtig ærgerligt da mange institutioner forbyder jakker med hætter der ikke er aftagelige. Jeg har allerede påtalt det overfor Hummel, og bedt dem overveje konstuktionen i fremtiden.
Der er dog ingen regler eller lovgivning der siger at børnejakker SKAL være med aftagelig hætte.Anorakken har en god brev elastik i ærmerne, og det synes jeg er et stort plus. Andre jakker vi har haft har haft sådan et vindfang med rib og et stykke der gik udover. Der fortrækker jeg klart løsningen som på denne Hummel anorak, med en god elastik i ærmet i stedet.

Forneden er jakken ret bred, men der er en indvendig elastik så man selv kan justere hvor bred den skal være.

Jakken er ligesom Dixon jacket i ret tynd kvalitet, og jeg kommer ikke til at bruge den så meget her i overgangs perioden. Men den bliver super her til sommer, når det bliver rigtig varmt i vejret og en overgangsjakke bliver for varm.

PyjamasHummels nattøj har vi også haft de sidste par sæsoner og denne sæson er det grønt og marineblåt. Striberne på overdelen er printet på, og det er måske det eneste jeg synes jeg kan påtale på det. Det at det er printet gør at sættet får sådan en lidt printet/PU agtig overflade. Det optimale havde selvfølgelig været at striberne var vævet ind i stoffet.
Når det så er sagt, så er natsættet så behageligt blødt og ligger det i skuffen når ungerne skal i seng, så er det klart det nattøj de foretrækker at få på.

Vind mine personlige Hummel favoritter

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af Hummel konkurrencen

Jeg udlodder i samarbejde med Hummel mine helt egne favoritter fra forårskollektionen, så 2 heldige vindere selv kan teste det på deres egen dreng ;0) Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du kopierer link ind til den Hummel style på Smartkids.dk der er lige netop din favorit. Du finder alt Hummel her: Hummel kids på Smartkids.dk
Du skal i kommentaren skrive din email og dit fulde navn.
Emailen er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder.
Jeg finder mandag d. 9. april 2 heldige vindere.

Præmien har en værdi på 1.850 – 1.950 kr. (alt efter om vinderen vælger det ene eller det andet sæt). Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

231 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Hound konkurrencen er fundet