VIND - for 2300 kr. Cost:Bart pigetøj

VIND – for 2500 kr. Cost:Bart drengetøj

Så har jeg endnu en test og konkurrence klar til jer – og denne gang et af vores tween-mærker, nemlig Cost:Bart som fås i str. 8-16 år.

Min egen Julius har været den heldige tester af drengetøjet – og du har mulighed for at vinde alle de dele han har testet til dit eget barn – til en samlet værdi på ca. 2.500 kr. :0)

Vi kører samtidig en konkurrence for pigerne – den finder du her: VIND Cost:Bart til din pige

Cost:Bart cardigan – 499,75 kr. // Cost:Bart grøn t-shirt – 199,75 kr. // Cost:Bart blå t-shirt – 199,75 kr. //
Cost:bart gule ‘ADAM’ bukser – 499,75 kr.

Julius tester Cost:Bart

Når man er 7½ år og en stor dreng af sin alder, så er man faktisk så stor at man skal til at begynde at gå i tween-mærkerne. Egentlig ikke noget som interesserer Julius så meget – heldigvis for det – men det har bekymret mig som mor. Jeg synes nemlig ikke før nu har i midten af 1. klasse, at han har været stor nok til at skulle have alt det seje tøj på istedet for de børnetøjs-mærker vi ellers har sværget til.
Alligevel synes jeg nu at tiden var inde til at vi prøvede bl.a. Cost:Bart af – også fordi Julius nu passer en str. 10 år i de gængse børnetøjs-mærker og de faktisk ikke går længere op. Omvendt synes jeg også en del af det bliver for barnligt til ham nu….. Vildt at man kan sige det om tøj til en på 7½ år, men sådan har jeg faktisk haft det ;0)
De gule bukser er vi helt vilde med, og jeg ved mange vil tænke at de er for sarte og bliver hurtigt beskidte eller hvad man dog skal sætte dem sammen med. Faktisk havde jeg også selv lidt svært ved at finde ud af hvad vi skulle sætte dem sammen med og derfor foreslog Cost:bart at de sendte den blå t-shirt med gul skrift med også. Men faktisk er jeg hel vild med kombinationen af den gule farve sammen med den grønne cardigan og t-shirt :0) Så sådan har Julius faktisk brugt det mest.
Jeg er dog sikker på at vi få brugt den blå t-shirt lidt mere når det bliver lidt varmere i vejret eller måske skulle vi forsøge med en lang-ærmet basis t-shirt indenunder.
Og i forhold til det med at bukserne vil være for sarte til rask og frisk dreng på 7½, så er her et billede af hvordan de så ud efter første dag de var på……

Og bukserne blev altså 100% rene igen efter en god vask ;0)
Anden gang de var på, var de faktisk stadig så rene at Julius kunne have dem på dagen efter igen.
Så vi er bestemt ikke skræmt af det faktum at de skulle være sarte.

I forhold til str., så har Julius haft alt tøjet fra Cost:Bart i str. 8 år – på trods af at han i de gængse børnetøjsmærker er en str. 9-10 år. Cost:Bart er rigelig stort til ham i str. 8 år, og bukserne måske endda lige i overkanten – hvorfor vi har haft stor glæde af den indvendige justering der er i taljen. Dog er ‘Jagger’ jeans’ne meget stramme i læggen første gang vi prøver dem – de giver sig dog med tiden og passer Julius perfekt nu efter nogle gange i brug. Man skal dog være opmærksom på at ‘JAGGER’ modellen er meget baggy.

Herhjemme har vores første møde med Cost:Bart været rigtig positivt og jeg er helt sikker på at det bliver et af favorit mærkerne nu Julius vokser helt ud af alle børnetøjs-mærkerne :0)

Tøjet er sejt og har et unikt udtryk, som kan matches på alle mulige tænkelige måder og på kryds og tværs af farverne også. Og så har det været rigtig behageligt for Julius at have på – noget jeg altid har lagt meget vægt på når jeg klædte ungerne på. De må gerne se smarte ud, men det vigtigste for mig, er også at de har det godt og behageligt i det de har på – og så skal man have lov at være barn og lege samt komme hjem i fuldstændig mudrede bukser – uden mor går i panik. Kommer de sådan hjem og nærmest undskylder med det samme de kommer ind ad døren, så plejer jeg at spørge dem: “Var det sjovt? Hyggede I jer?”

Som regel siger de “JA” – og så synes jeg det er helt i orden omend jeg nok inderst inde håber at tøjet vil blive rent igen :0) Men det bliver det som regel også :0)

Vind for 2500 kr. Cost:Bart til din dreng

Du har nu muligheden for at vinde tøjet herover til dit eget barn. Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email som vi kan kontakte dig på hvis du er den heldige vinder

Jeg finder onsdag d. 21. marts den heldige vinder.

Præmien har en værdi på 2.500 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Har du en pige, kan du deltage i pige-konkurrencen her: VIND Cost:Bart til din pige

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
   

160 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND - for 2300 kr. Cost:Bart pigetøj