VIND - for 2500 kr. Cost:Bart drengetøj

Min uge og weekend i billeder

Håber I alle sammen har haft en rigtig dejlig weekend. Vi har slappet af og hygget os i stor stil herhjemme og blandt andet været ude at se ungernes far spille badminton – noget de nød i stor stil :0)

Vidste du at du også kan følge min hverdag i billeder på instagram? Du finder mig under: boernetoejsindkoeberen

Her er et lille udsnit af min uge og weekend i billeder :0)


1: Mit puslur efter endt boksetræning. 1200 kcal – JA TAK // 2: Lille hund har fået lov at hygge i sofaen // 3: Indkøb hos Me Too/Next Level – Thomas // 4: Seje pailliet shorts fra Next Level AW12 // 5: Flot stjerne tunika fra Next Level AW12 // 6: Flotte gule bukser fra Next Level AW12 // 7: Sejt NY print på t-shirt fra Next Level // 8: Gymnastik med Lucas – gyngetur i rebene // 9: Lucas og mor laver akrobatik :0)

1: Julius har dekoreret fliserne udenfor // 2: Lille hund tikker ved morgenbordet // 3: Lucas vinker farvel i børnehaven //
4: Indkøb hos søde Christina fra Pom Pom sko // 5: Udvalg af det jeg har købt ind fra Pom Pom sko til AW12 // 6: Kø på motorvejen hjem // 7: Sure Julius i sin Brian & Nephew sweat med teksten: I Make People happy // 8: Min far hjælper med at tilslutte ny og meget mere energivenlig vaskemaskine // 9: Doven kat

1: Julius har sin bedste ven til overnatning så der er redt op til alle 3 drenge // 2: Hygge med disney show // 3: Lillebror gået kold før de store // 4: Nye Hummel farver // 5: Laver indlæg på bloggen // 6: Der bygges huler // 7: Fantastiske fjerbolde // 8: Og der bygges // 9: Lillebror hjælper

1+2: Overblik og kage // 3: Far er ved at vinde i 2. set // 4: Fars spillertrøje // 5: Trætte af at heppe // 6: Og leges // 7: Far træner junior // 8: Lucas er tæller // 9: Lucas i ny Ej sikke Lej jakke

1: McD med drengene // 2: Uhh de er svære at holde øjnene fra //3: UHMMMMM // 4+5: Og sushi til de voksne // 6: Godmorgen fra katten – lille død mus foran døren :0( // 7: GAAAAB – det er hårdt at fange mus hele natten // 8: Katten med de sjove øre // 9: Så er der dømt søndags-bad :0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND - for 2500 kr. Cost:Bart drengetøj