Wheat - Nyt mærke på smartkids.dk

Vind tøj fra Mini Nümph

Vi har i samarbejde med Mini Nümph testet følgende sæt fra den nye forårskollektion, som du nu har chancen for at vinde.

Mini Nümph bukser – 369,75 kr. // Mini Nümph cardigan – 349,75 kr. // Mini Nümph t-shirt – 199,75 kr.

Marie på 7½ år har hjulpet os med at teste sættet og hendes mor fortæller følgende om deres oplevelser med Mini Nümph:

Marie er helt vild med tøjet fra Mini Nümph, hvilket ifølge min mand skyldes at her gennemføres tøsestilen til punkt og prikke. Hel klart et design som er noget helt unikt. Specielt cardiganen hvor der er vævet sølvtråde ind i garnet som danner et fint mønster og selvfølgelig med sløjfen. T-shirten er fremstillet i en kraftig kvalitet, at man fornemmer, at den vil holde formen i hele dens levetid.

Bukserne har et baggy stil foran men sidder egentligt rimeligt godt til bag på. Dette er et stort plus for moderen, da jeg ikke er den store tilhænger af bukser med hængerøv??. De hvide knapper foran er igen en fin og god detalje.

Klart et mærke vi godt kunne finde på at handle i en anden gang. ( Jeg har flere gange købt deres voksen mærke; Nümph – til mig selv)

Marie er en høj og tynd pige, hvor pasformen på Mini Nümph passer fint til hende.

Marie er normalt en str. 9-10 år i de gængse mærker som går fra 2-10 år. Hun skulle dog have Mini Nümph bukserne i str. 8 år – ellers blev de simpelthen for store. Selvom de er str. 8 år og passer perfekt i længden, skal de stadig spændes rigtig meget ind i den indvendige elastik i taljen.
Ligeledes er t-shirten også ret stor i det og den burde hun nok også have haft i str. 8 år. Men hun ville så gerne beholde den i str. 10 år, så hun også kunne bruge den som “kjole”.

Cardiganen passer perfekt i str. 10 år.

Har du lyst at vinde sættet som Marie her har testet, så skal du:
1: Tilmelde dig bloggen via Bloglovin eller som fast læser
2: Skrive en kommentar herunder, hvor du angiver hvor gammel din pige er og hvilken str. I ønsker sættet i hvis I skulle blive den heldige vinder.
Husk at skrive Navn og email i din kommentar, så jeg kan kontakte dig såfremt du vinder.

Præmien har en værdi på 919,25 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Vi trækker vinderen mandag d. 5. marts :0)

81 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wheat - Nyt mærke på smartkids.dk