Lørdagens outfit - Familiefest

Søndags dagbogs blog – Sådan har vi nydt søndagen

Drengene blev passet hos mormor og morfar i går, så i morges udnyttede jeg muligheden for en omgang zumba inden jeg hentede dem. Lillebror var stadig i nattøj da jeg hentede dem, og det fortsatte lidt efter vi kom hjem ;0)
Vi fik dog lokket ham i tøjet, med lovning på en gåtur ned til en af vennerne fra børnehaven. Storebror havde en legeaftale med en af bedste vennerne fra klassen, så lillebror ville også rigtig gerne finde en at lege med. Desværre var vennen fra børnehaven ikke hjemme, så lillebror måtte kede sig med de kedelige forældre derhjemme……
Noget han ikke var helt tilfreds med. Nogle gange er det bare ikke sjovt at være lille ;0)

Lucas: Nattøj fra Småfolk til 349 kr. T-shirt fra Danefæ til 249,75 kr. Jeans fra Hummel
Fra gåturen: Vinterjakke fra
Hummel ligenu på udsalg til 524,75 kr. Sorte vintersneakers med TEX fra Hummel lige nu på tilbud til 524,75 kr. Elefanthue fra Småfolk

Julius: T-shirt fra Danefæ  Jeans fra Kulör  Vinterjakke fra Hummel Sorte vintersneakers med TEX fra Hummel ligenu på tilbud til 524,75 kr.

Storebror er helt tosset med Rasmus Seebach, så derfor den lidt mystiske frisure til en dreng på 7 :0) Men han har selv valgt det og synes selv han er mega sej – dog ret træls når mor om morgenen bliver nødt til at rede hår og sætte det. Tænker tit hver morgen hvordan jer med piger dog må have det ;0)

Vi er blevet ret glade for Danefæ’s T-shirts, som jeg virkelig synes er fantastisk kvalitet hvor farver og facon holder vask efter vask. Julius’ t-shirt er fra efterårs kollektionen, mens Lucas’ er fra julekollektionen og derfor stadig er til at finde.

Mor: Bukser i velour fra Hummel Strik med glimmer og let puf i ærmet fra Vero Moda Tørklæde fra pieces

Mors søndags outfit var ganske afslappet og behageligt. Elsker mine Hummel velourbukser, som desværre nok ikke er til at finde mere, da det er fra en tidligere kollektion. Det samme med glimmertrøjen fra Vero Moda som også er en af mine yndlings…..

Da storebror endelig vendte hjem fra sin legeaftale var lillebror glad igen, og vi voksne havde tid at nyde den fantastiske solnedgang vi som regel altid har fra vores stue :0) Det er bare ikke altid vi er hjemme til at nyde den og jo altså slet ikke i hverdagene…

Vores aftensmad var bestemt ikke sund og nærende…… Vi fik nemlig pandekager med is – besluttet af lillebror ;0) Måske ikke sundt, økologisk eller særlig fantastisk – MEN uden tvivl hyggeligt :0)

Håber I alle har haft en skøn søndag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagens outfit - Familiefest