Weekend weekend weekend :0)

Mine nyeste indkøb til mig selv

1.: Støvler fra ShoeBiz til 899,75 kr. fundet her. 2.: Strik fra Just Female til 549,75 kr. fundet her.
3.: Bukser fra Vila til 249,75 kr. fundet
her. 4.: Applicator fra OrganiQs til 39,75 kr. fundet her.
5.: Mascara fra NYX til 99,75 fundet her. 6.: Øjenskygge fra NYX – Iced Mocha – til 79,75 kr. fundet her.

Her er mine seneste køb til mig selv ;0)
Jeg har bl.a. købt et par nye hverdags støvler fra ShoeBiz, da mine trofaste følgesvende med kilehæl er så slidte nu at de bare ikke kan mere. Støvlerne fås også i brune – mine er sorte :0)

Derudover den fedeste strik fra Just Female. Min baggrund i børnetøj – skader mig måske lidt – JEG ELSKER FARVER. Strikken er genial og der er en anelse cashmere i den og lommen på brystet er i ruskind.

De fede laksefarvede bukser er fra Vila og har 2% elasthan i og en super lækker pasform. Jeg elsker når der er en anelse elasthan i bukserne – det giver en så meget bedre pasform for mig ;0)

Så har jeg investeret i lidt ny makeup. NYX er et nyt mærke på Smartgirl og jeg er faldet pladask for det. Jeg har brugt den vandfaste mascara fra MaxFactor i mange mange år, men er pludselig begyndt at slå ud hver gang jeg bruger den. Vores søde indkøber på beauty anbefalede mig at skifte ud, til ikke at bruge en vandfast mascara og den første jeg har prøvet var jeg ikke helt tilfreds med. Så nu prøver jeg den her fra NYX og er indtil videre godt tilfreds.
Derudover øjenskyggen “Iced Mocha” fra NYX, som har en dyb mørk, men varm brun farve.
Den bedste øjenskygge applikator jeg har prøvet er denne jeg har købt fra OrganiQs og så koster den kun 39,75 kr. OrganiQs er et økologisk mærke og indeholder ingen parfume eller parabener. Det er folkene bag Nilens jord der står bag OrganiQs. Et mærke som varmt kan anbefales :0)

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend weekend weekend :0)