Cupcake skifter navn til Racoon - AW12

Phister & Philina AW12

Samme dag som jeg købte Cupcake/Racoon ind, købte jeg selvfølgelig også Phister & Philina ind, som kommer fra samme firma. Så her en lille forsmag på hvad jeres unger skal have på næste vinter ;0)

Baby pige – str- 56-86

Pigerne er hovedsageligt holdt i en støvet lilla kombineret med en sart brun. Striberne til pigerne fås i 2 farver – og jeg synes faktisk begge kombinationer er super fine. Læg mærke til den lille body med kjole-effekt – det er da praktisk ;0)?

Baby dreng – str. 56-86

På drengene kommer der en serie med flagermus som tema og i lækre efterårs farver uden at være kedeligt. Læg mærke til det øverste billede som viser printet bagpå en t-shirt – en flagermus – den mente Julius måtte være en mudder-flagermus :0)
Jeg er hel vild med striberne på drengen – kombinationen af de farver og så med den grønne, synes jeg er helt igennem skøn.
Læg også mærke til den strikkede overall. Ser måske lidt mærkelig ud som den bare ligger der, men jeg er sikker på den er helt igennem skøn på :0)
?

Mini pige – str. 92-116
Den mellemste pige er som altid fyldt med en masse fine og praktiske børnehave styles. Phister & philina forstår sig simpelthen bare på at lave tøj som ungerne har det godt i uden det på nogen måde bliver kedeligt.
Personligt elsker jeg den lille plys-agtige vest :0)

Mini dreng – str. 92-128

Drengene holdes i den lidt mørk tyrkise farve og med flagermus som tema som på de helt små drenge. Her bare med lidt sejere print, som er lige i øjet. Ovenover peger Julius den fedeste t-shirt ud – efter hans mening. Moderen var mest til den med det store P og de små flagermus.
Og så lige et nærbillede af den geniale lukning der er på Phister & Philina bukserne. Jeans og bukser er lukket med en kraftig velcro – simpelthen genialt til drengene som helst skulle have været på toilettet for 5 min. siden. Og det holder ;0)

Tweens pige – str. 122-152

Phister & Philina har på pigen en serie til de lidt større – helt op til 12 år.
Lidt ærgerligt at man ikke vælge at lade drengen går derop også, men det kan jo være det kommer på et tidspunkt ;0)

Den store pige har et lidt mere sejt udtryk. Her er jeg vild med den lille vest, de grå baggy bukser og flagermus printet i guld :0)?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cupcake skifter navn til Racoon - AW12