Joha - Uld til vinteren 2012

Cupcake skifter navn til Racoon – AW12

Torsdag d. 17. november var jeg en tur hos Purekids, som laver både Cupcake (nu Racoon) og Phister & Philina. Min store dreng Julius på 7 år, var syg med hvad vi troede måske kunne være fåresyge, men var betændelse i spytkirtlerne – og måtte med mor på arbejde.

Racoon bliver introduceret i foråret 2011 som en relancering og videreførelse af mærket

Cupcake, der har eksisteret siden 2006.

Succesen har primært været grundlagt på teknisk overtøj, og det er derfor et

naturligt skridt at bygge videre på denne platform for at skabe et mærke med fokus på outdoor aktiviteter – og det er netop det Racoon kommer til at fokusere på fremover.
I kan læse meget mere om det nye Racoon her: Racoon

Heldigvis – og det er noget jeg som indkøber er rigtig glad for – har Racoon valgt at viderefører de meget populære modeller med hjerter til pigerne og stjerner til drengene.
?Desværre har Racoon valgt ikke at viderefører hjertet på termosættet, som ellers også altid har været yderst populært. Men specielt termojakken, har så tilgengæld fået et løft designmæssigt med rigtig mange fine detaljer. Dog må jeg personligt indrømme at jeg nok mere var til hjertet :0(

Derudover kommer der en fed dunjakke og dunvest – priserne ligger dog i den højere ende – hvilket er rigtig ærgerligt.
Jeg synes simpelthen der er så meget andet godt på markedet, at jeg personligt har rigtig svært ved at se at kvaliteten bliver så meget bedre i det nye Racoon. Beklager at jeg ikke kan lade være med at lade min personlige holdning skinne igennem her ;0)

De fleste kollektionsprøver var desværre på pigen, og lige præcis de styles vi valgte at købe var der ikke lavet kollektionsprøver af.
På drengesiden har vi ligesom på pigesiden holdt lidt fast i det gamle cupcake univers, og købt flyverdragter og jakker med stjernen. Der var et par andre drengejakker også, men vi har valgt dem fra da de bl.a. ikke lever op til et højt nok vandsøjletryk og priserne var for høje efter vores mening. Rigtig ærgerligt når man gerne vil være et mærke med fokus på outdoor tøj :0(

Derudover er vi gået ind i uld-strikserien til de små, som igen har stjerner til drengene og hjerter til pigerne :0) Jeg fik desværre ikke taget billeder af pigernes….

Og hvordan får man så tiden til at gå, når man er med mor på arbejde :0)
Julius hyggede sig gevaldigt, mens vi valgte ud og søde Bo tastede vores ordre.

Hvad synes I om navneskiftet og ikke mindst de nye tiltag på Racoon – tidligere Cupcake?
Har I det på samme måde som mig eller synes I bare det er totalt fedt? Læs evt. meget mere om navneskiftet på Racoons egen hjemmeside HER.
Fortæl fortæl ;0)

5 kommentarer

 • Fedt fedt fedt med jeres kommentarer – tusind tak for det ;0)
  Kan se herinde og også på alle de mange kommentarer på FB at I virker til at være enige med mig ;0)
  Men jeg var måske også lidt ledende i mit spørgsmål, men jeg er heller ikke enig i navneskiftet ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg syntes det er SÅ ærgerligt at i skifter navn.Jeg er konditor og har købt tøjet pga navnet CUPCAKE og pga stilen, hjertet har vi været galde for. Så ØV herfra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg håber, de beholder det meget feminine snit og mønstre for pigetøjet, som jeg personligt har synes virkelig har været Cup Cakes stærke side. Ja, jeg synes også, det er ærgeligt, at de ikke beholder hjertet på særlig meget af deres tøj! :o(

  Og jo, helt klart, jeg vil ikke købe noget overtøj med lavt vandsøjletryk, åndbarhed, og hvis tøjet bliver for tungt. Et vandsøjletryk på 7000 er sådan set ok, fordi designet er så flot på Cup Cakes flyverdragter, men den skal da ikke længere ned end det. Især ikke hvis Racoon bliver dyrere end Cup Cake.

  Hvis jeg ser bort fra flyverdragterne med hjerterne, synes jeg det nye Racoon ser kedeligt og upersonligt ud. Jeg har kun set de billeder, du har lagt ind her, men det er ikke noget, jeg har lyst til at købe til min datter andet end flyverdragterne, som jo ligner ret med det gamle Cup Cakes stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes det ser fint ud og er praktisk og varmt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Syndet det er rigtig synd de ikke ha beholdt hjerte. Er nu ikke vild med det nye overtøj.
  Men det alm. tøj se fint ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Joha - Uld til vinteren 2012