Kids Cover - nyt børnemagasin

Cost:Bart – High summer 2012

Idag har jeg haft besøg af Stina fra Cost:Bart, som viste mig den fine nye high summer collection. Billederne er lidt inspiration til hvad vi får ind på http://www.smartkids.dk/ til marts/april fra Cost:Bart.

Det var virkelig en fin kollektion og Cost:Bart er helt sikkert et mærke du skal holde øje med hvis du har børn i alderen 8-16 år.

Til drengene var der simpelthen så mange fine shorts, at jeg havde rigtig svært ved at vælge hvilke vi skulle have og hvilke vi måtte sortere fra ;0) Læg mærke til de fede rød-ternede og ikke mindst de super fede badeshorts med logo.

Til pigerne en serie i det sort/hvide, men seje tryk til den rå tween-pige og en serie i friske farver kombineret med gråmeleret. Læg mærke til de fede sweat-shorts og den lange kjole – det bliver must-have, det er jeg helt sikker på :0)
Håber I kan li’ det og skriv endelig jeres kommentarer.

I morgen står den på Best-seller dag, hvor jeg både skal indkøbe Name-it og Mama-Licious.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kids Cover - nyt børnemagasin