Noa Noa Miniature - High summer 2012

Kids Cover – nyt børnemagasin

Vi holder for tiden efterårsferie ved vesterhavet, og i den forbindelse har jeg investeret i det nye børnemagasin Kids Cover.

Hmmm jeg ved sgu ikke rigtig, synes det ser indbydende ud og synes egentlig også vi mangler et alternativ til Vores Børn og Vi Forældre. MEEEEN hvor bliver jeg skuffet når den aller første side man slår op på er en reklame for Ole Mathiesen – med et billede af en fuldstændig overklasse mor med sin datter.
De første mange sider af bladet er faktisk reklamer – en god blanding af alle mulige målgrupper, men ja selvfølgelig et eller andet sted med børn at gøre eller henvendt direkte til mor.

Selve bladet og dets indhold ved jeg egentlig ikke helt hvad jeg skal synes om, men jeg hælder måske til at skrige: Overklasse og dyrt.
Artiklerne er som sådan ret interessante, men jeg står fuldstændig af ved deres moderapportager, hvor jeg faktisk synes børnene er så overstylede og fine på den ret så ufede måde.
Hvad er der galt med ganske almindeligt børnetøj?????

Jeg har altid sat pris på at mine egne børn så præsentable ud og var pænt klædt på, men jeg må indrømme at det vigtigste for mig altid har været at det tøj de havde på var rart at have på og med mulighed for at være barn med stort B :0)

Men det skal ikke kun være brok – for jeg glæder mig meget til en anden form for inspiration end Vores Børn og Vi forældre kan give os. Og jo rent faktisk fandt jeg også lidt god inspiration i bladet – på s. 23 er der inspiration til hvad man kan hænge på væggen i børneværelset, og der er faktisk nogle ret fine plakater. Bl.a. dem fra Zoologisk have. De er altså bare så fine, faktisk har nogle af vores venner 2 stk. hængende i børneværelset og det er bare så fint. Så det råd er hermed givet videre ;0)
Flere af plakaterne kan også købes her: http://www.zoo.dk/BesogZoo/Zoobutikken/Plakater.aspx

2 kommentarer

 • Tak for din kommentar ;0)
  Jeg har faktisk stået i butikkerne og luret lidt i det nye blad – må indrømme at et eller andet trækker i mig og jeg bliver såmænd nok også nødt til at købe det :0)
  Som du skriver er det faktisk meget fedt med et blad uden alle de gode råd med hvordan vi smider sutten, sådan afleverer du i vuggestuen osv osv…. Same same but different – every month :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har kun læst nummer 2 af Cover Kids (det med Bonderøven på forsiden), og det synes jeg faktisk er rigtig rigtig godt. Der er god inspiration til både tøj, værelser og leg synes jeg – og rigtig gode artikler – og ikke så meget “sådan smider du sutten”, “sov godt på 2 uger” og alle de der råd, som kører i ring i Vores børn. Jeg synes heller ikke det var så dyrt eller overstylet som du mener – men måske har de villet vise, hvor fint og anderledes det var i første blad, og så slapper de mere af i nummer to, hvem ved ?? Savnede dog måske en artikel om børns udvikling, men de kan jo heller ikke have det hele med i eeet blad 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noa Noa Miniature - High summer 2012